Βαλτε κιθαρες παλικαρια!!

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Σεφτηκα να ανεβασω αυτη το κομματακι σαν ασκηση.....κιθαροηχογραφησης...

Βαλτε λοιπον οτι κιθαρες θελετε & ας ψηφισουμε μετα τον καλυτερο..... ;D

(δεν κρατηθηκα & εβαλα & εγω λιγες..... :))

valte_kithares_palikaria.mp3

Attachments

Superfunk είπε:
(δεν κρατηθηκα & εβαλα & εγω λιγες..... :))
Ναι μωρε, οσο παταει η γατα! ;D ;D

spimav_z είπε:
αποκλειστικα κιθαρα θελεις νικο?

;D ;D ;D
μωρε βαλτε και..μπαλαλαϊκες.....

σκεφτειτε μελωδικες γραμμες για τα κουπλε & συμπληρωματικες για τα ....υπολοιπα.... ;D

Ναι μωρε, οσο παταει η γατα!
κακιες..... ;D

ας εκτεθω λοιπον πρωτος...

;D ;D

η ηχρογραφηση εγινε με το ken smith BSR5MW , profire 619 , sonar 8 producer.

μη βαρατε , δεν ειμαι μπασσιστας , αλλα ετσι μου εκατσε στις 2.30 το πρωι.....

spimav_z_...tries...ken_smith_bass....mp3

Attachments

Βρε Νίκο...

Πολύ ολοκληρωμένο από μόνο του μου φαίνεται. Τέλος πάντων κάτι μου ήρθε στο μυαλό. Χρόνος δεν υπάρχει αλλά, το μυαλό ζωντανό ακόμη! ;)

Να πω την αλήθεια δεν το άκουσα αλλά αν βρω χρόνο μέσα στο σκ κάτι μπορεί να γράψω.

Nikolas είπε:
Πολύ ολοκληρωμένο από μόνο του μου φαίνεται.
Φίλος...κομμάτι χωρίς σόλο κιθάρα μόνο ολοκληρωμένο δεν είναι. Καλά κάνει το παλικάρι και ζητάει βοήθεια...

Άντε από εδώ παλιοκλασσικούρα....

Με τις ιδεές που μου έδωσε ο spiman  ;) ;) ισως δοκιμασω και γω κάτι τις επόμενες μέρες.Να ξεφύγω και γω λίγο απο τα πριονια...

Πολύ ωραίες οι προσθήκες του spinmav! :-)

Οι γραμμές του μπάσου δίνουν μία πιο "μελαγχολική" διάθεση στο κομμάτι και κάνουν πολύ καλή αντίθεση με το γρήγορο ρυθμό του beat.

χαιρομαι που αρεσε λιγουλακι , αλλα δεν υπαρχουν αλλοι που να εγραψαν κατι??

::)

Γειά σας απο εμενα!

Είναι η 1η φορα που ανεβάζω κάτι, κ μια απο τις ελάχιστες που ηχογραφώ κάτι στο PC  μιας κ το βαριέμαι απίστευτα!!

Είναι ότι πιο άρπα-κόλλα έχετε ακούσει ποτέ απο ηχογράφιση.. Πρώτη λήψη κ τελευταία!!

Edit, mix , mastering klp.. απλα ανύπαρκτα. Επίσης τα λεγκάτα μου είναι λιγο σκουριασμένα και τέλος το προγραμμα κρασάρισε κατα το export, οποτε μου έφαγε καποια δευτεράλεπτα προς το τέλος του κομματιου κ κατα συνέπεια κλείνει λιγο απότομα!!!

Τελικά με όλα αυτά που προανέφερα δεν ξέρω ποιος θα μπει στον κόπο να το ακούσει, αλλά οποιος το κάνει ας είναι επιηκείς..

Ευχαριστώ!

Νικος.

http://www.4shared.com/file/236895749/d92ec144/valte_kithares_palikariaarpa_k.html

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά ρε παιδία ίσως τελίκα να μην είναι κ ΤΟΣΟ χάλια..

Δε νομίζω να σας πέσουν τα αυτιά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back