US-122

Ακόμα υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί αυτό το έκτρωμα για antivirus;

:twisted:

Το kore πάντως δεν είναι και ο ορισμός του τρομερού audio interface! Κοντρολερ των προϊόντων της ni είναι, ο οποίος έχει την μηχανή ήχου των plugins αυτών, ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιείς και ως stand alone (για κανά live ίσως; ), με κάποιες δυνατότητες (1 είσοδος, 1 έξοδος, Midi και ακουστικά αν δεν κάνω λάθος). Οπότε μπορεί να σταθεί απέναντι σε κάποιο audio interface πολλαπλάσιων δυνατοτήτων;

από όσα περιγράφεις πάντως απλά μου επιβεβαιώνεις τον κανόνα πού λέει ότι οι usb συνδέσεις δεν ενδυκνείονται για απαιτητικές audio εφαρμογές...
Πάντως' date=' έτυχε πριν απο μερικές μέρες να είμαι στην αντιπροσωπεία της συγκεκριμένης κάρτας, όπου είχε έρθει ένας κύριος αναφέροντας παρόμοια προβλήματα. Αποδείχτηκε (προς μεγάλη του χαρά) ότι το πρόβλημα είχε να κάνει με τη χρήση του anti-virus προγράμματος που χρησιμοποιούσε. Το απενεργοποίησε και όλα συνήρθαν.

Το anti-virus (επί τη ευκαιρία) ήταν το γ@μ1μ3ν0 Norton, το οποίο έχει καταλήξει να είναι εντελώς για τα πανηγύρια, αλλά ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρομαι (με το δίκιο του) δεν μπορούσε να το πιστέψει, μέχρι που το είδε με τα μάτια του.

Τι θέλω να πω; Πρώτον, ότι συχνά ο υπολογιστής είναι σούργελο ή ο χειριστής του τον έχει κάνει σούργελο μέσα από την αμετροεπή εγκατάσταση προγραμμάτων. Δεύτερον, ότι (με την επιφύλαξη του ότι δεν γνωρίζω τι εννοεί ο npap με το "απαιτητικές"), ο controller Kore της NI (η μόνη συσκευή USB που έχω και παριστάνει το audio interface) λειτουργεί απροσδόκητα ικανοποιητικά, σε σημείο που είχε αρχίσει να με προβληματίζει σχετικά με το αν έπρεπε να το προτιμήσω σε μία επερχόμενη αγορά έναντι ενός Firewire interface. Τελικά, firewire αγόρασα, αλλά το ζήτημα παραμένει ανοιχτό.

:)[/quote']

Ο υπολογιστής μου για τήν δημιουργία μουσικής είναι τελείως κενός απο τέτοιου είδους προγράμματα.. No antivirus, no any other stuff. Strictly audio apps and only. Για internet χρησιμοποιώ το lap μου και άλλου είδους λειτουργικά συστήματα που δέν χρειάζονται κάν antivirus : http://www.debian.org/ , http://www.osx86project.org/

Έχει κανείς καμμία firewire να μου νοικιάσει? Ο φίλος μου δέν είναι τελικά εδώ.. Θέλω απλά μια καλή firewire να δοκίμασω (m-audio, motu klp..) Εννοείται πώς θα είναι και ο κάτοχος παρών και φυσικά θα πληρωθεί για τον κόπο του. Εγώ μένω Κουκάκι.

Δηλ, τι κάνει το computer? restart ή μπλε οθόνη και τι γράφει?

Έχω την us 122 και δουλεύει μια χαρά. Θες να μου δώσεις το mail σου να σου στείλω τους drivers που χω πάνω;

μπλε οθόνη και τα κλασσικά πράγματα με διευθήνσεις μνήμης. Βασικά μου βγάζει ακριβώς αυτά που βγάζει και στο παιδί : DRIVER_IROL_NOT_LESS_OR_EQUAL

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7681

Όπως και νά χει , αν υπάρχει κανα παιδί με καμμιά καλή firewire ας μου στείλει κανα πμ.

σε εμενα κολαγε γιατι οι ρυθμησεις ηταν στα 48khz - 24bits τα αλλαξα στα 44100 - 16 εφτιαξε τσεκαρε το και πες μας

Χρησιμοποιουσα πριν λιγο καιρο την US122.Πιστευω για τα λεφτα της ειναι

θαυμα.Οσο για το αν μπορει να "σηκωσει" πολλα vst, οπως ειπε και ο

bwkaw ειναι καθαρα θεμα υπολογιστη.Με την ιδια καρτα σε μενα δουλευε

λιγοτερα vst απο του φιλου μου γιατι ειχε πιο ισχυρο μηχανημα.

Με την ιδια καρτα σε μενα δουλευε

λιγοτερα vst απο του φιλου μου γιατι ειχε πιο ισχυρο μηχανημα.

Εγω ειμαι ο φιλος σου?Ειμαι πολυ συγκινημενος :lol: :lol: :lol:

Περα απ'την πλακα πραγματικα ειχα κι εγω καποτε την us 122 και δουλευε

θαυμασια,Full plugins (οσα σηκωνε ο cpu φυσικα)χωρις προβλημα.Ισως καπου εισαι uncompatible(motherboard chipset e.t.c)στο λεω γιατι με την us-428 ειχα παρομοιο προβλημα.Δες το λιγο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με την US-144 είχα παρόμοια προβλήματα + στην μικρότερη στάθμη του knob έπαιζε μόνο το δεξί ηχείο + σε άσχετες στιγμές χωρίς να φορτώσω το PC π.χ. άκουγα μουσική στο media player και ξαφνικά έπαιζε την μουσική με πολύ θόρυβο, το πρόβλημα λύνεται όταν την αποσυνδέω + διάβασα 200 φορές manual.

Αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι στην κάρτα γιατί θα μου την αλλάξουν. Αύριο το πρωί την στέλνω thomann.

μπλε οθόνη και τα κλασσικά πράγματα με διευθήνσεις μνήμης. Βασικά μου βγάζει ακριβώς αυτά που βγάζει και στο παιδί : DRIVER_IROL_NOT_LESS_OR_EQUAL
quote]

Αυτό είναι μνήμη.Αν έχεις 2 dimms άσε το 1 και κάνε τις ίδιες δοκιμές σε όλες τις θέσεις μνήμης του motherboard.Παρομοίως και με το άλλο dimm.

Ή κάποιο dimm είναι προβληματικό ή το πιθανότερο υπάρχει ασυμβατότητα motherboard-μνήμης

Τέλος αν και τα 2 dimm από μόνα τους δουλεύουν μια χαρά αλλά όχι μαζί,τότε δοκίμασε από το bios να "ρίξεις" την ταχύτητα των dimms δηλ. από 400mhz σε 333mhz.

Πριν δοκιμάσεις όλα αυτά τα κινέζικα δες τις θερμοκρασίες του Η/Υ την ώρα του φόρτου.Επίσης αν μπορείς να δανειστείς ένα καλό τροφοδοτικό να δοκιμάσεις θα είναι καλό.

Το μηχανημα σου ειναι αρκετα ισχυρο.Εγω παντως υποπτευομαι το BFD.

Kαι σε μενα εκανε χοντρα κοληματα.

Πιστεύω ότι ίσως έχει να κάνει το πρόβλημα και με τους USB Controllers στο σύστημα σου.

Κοίταξε αν ο USB Controller που έχεις συνδέσει την κάρτα έχει το δικό του IRQ. Αν όχι προσπάθησε να βρείς εναν USB Controller με μοναδικα αφιερωμένο πάνω του IRQ, (αν το μοιράζεται με άλλες συσκευές πολλά μπορούν να συμβούν). Αν δεν υπάρχει τέτοιος onboard USB Controller/Hub μπορείς να δοκιμάσεις και με μια PCI καρτούλα με ρόλο USB Controller και να βρεις μια PCI θύρα με δικό της IRQ.

Τέλος, +1 απο εμένα για τον έλεγχο της μνήμης (και θερμοκρασία επεξεργαστή).

Ένα ακόμα τσεκ: βεβαιώσου ότι εχεις απενεργοποιήσει απο το BIOS όλα τα Powersaving features του Athlon64 X2.

mobo http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1617
ram : (3GB) DDR1 400MHZ

http://www.corsairmicro.com/corsair/valueselect.html

cpu:

http://www.techwarelabs.com/reviews/processors/amd3800_x2/

Τρφοδοτικό έχω ένα 550w καί 3x250GB sata1 seagate.

Με όλα αυτα ρε παιδία γίνεται να έχω problem hardware???
Δηλ. έχεις 3 dimms του ενός Gb? Βγάλε το ένα (το μόνο του)και ξαναδοκίμασε.Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δεν έχει τίποτα άσχημο το hardware σου.

Απλά το motherboard υποστηρίζει 1,2 ή 4dimms,όχι 3.

:wink:

Με όλα αυτα ρε παιδία γίνεται να έχω problem hardware???

Γιατί να μην γίνεται...Εμενα γνωστούς μου (πορωμενος gamer) έδωσε 3000 για συνθεση Pc και του έκανε restart...

Τσεκαρε θερμοκρασίες και μνήμες....Ελπίζω να λυθεί το προβλημα σου γιατί ομολογουμένως η us-122 ήταν απο τις κάρτες που σπανια ακουγαμε κακα λόγια....

Όλα εντάξει τελικά. Πιθανότατα για κάποιον λόγο , ο usb driver, o controller τής mobo (via) καί ή us122 δέν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους. Δοκίμασα μία phase24 firewire (thanx to alchemist!!!) καί δουλεύει τέλεια.. Οπότε τελός καλά όλα καλά με το μόνο πρόβλημα ότι χρειάζομαι καινούργια καρτούλα που να είναι firewire... ¶ν έχετε κάποια καλή πρόταση , ακούω :)

πφφφ.... Όταν άλλαξα το sample rate στήν phase firewire από 48000 στά 44000 μου έβγαλέ πάλι μπλέ οθόνη. Δοκίμασα καί άλλαξα το sample rate καί στήν us122 από 44.000 το πήγα 48.000 και παίζει μια χαρά η tascam.. Παιδιά, τί στο καλό συμβαίνει??? Γιατί όλα δουλεύουν μόνο στα 48000Hz???

Τότε είναι πρόβλημα hardware . Κοίταξες ότι σου είπαν πριν τα παιδιά και ιδίως τα περί irq (πολύ σημαντικό);

Trending...

Νέα θέματα

Back