- Πόντοι
- 48
univibe πριν ή μετά το fuzz?
Ποια είναι η σωστή σειρά για να ακούγονται καλύτερα?
Εχει κανενας ιδεα που φτιαχνουν τετοιες εικονες? Καποιο site, ή προγραμμα?BoogieMan είπε:
Ο Χέντριξ είχε παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο αν δεν το έχεις διαπιστώσει ο ίδιος μπορείς να ακούσεις εδώ μετά το 3:16 :skantzos είπε:μ αρέσει που όλοι λένε το fuzz πάση θυσία πρώτο, κλπ
ευτυχώς που δεν τους άκουγε ο τζιμι![]()
bloody_sunday είπε:Ο Χέντριξ είχε παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο αν δεν το έχεις διαπιστώσει ο ίδιος μπορείς να ακούσεις εδώ μετά το 3:16 :
εγώ απλώς εννούσα ότι το wah πρέπει να μπει πρώτο, επειδή εχω κουραστεί να διαβάζω ...αηδίεςbloody_sunday είπε:Ο Χέντριξ είχε παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο αν δεν το έχεις διαπιστώσει ο ίδιος μπορείς να ακούσεις εδώ μετά το 3:16 :
Και έστω οτι μπαίνει δεύτερο. Τι θα πάθει? Θα βγεί άλλος ήχος μεν αλλά όχι απόλυτα κακός δε.skantzos είπε:εγώ απλώς εννούσα ότι το wah πρέπει να μπει πρώτο, επειδή εχω κουραστεί να διαβάζω ...αηδίες
Κατα πρώτον δεν υπαρχει κανονας σχετικά με το που μπαινει το vibe σε σχεση με τα φαζ και δεν μπορει να υπαρχει κανονας γιατι:ierissiotis είπε:univibe πριν ή μετά το fuzz?
Αυτό το αναφέρουμε πολύ συχνά. Εξάλλου μία δοκιμή δε βλάπτει κανένανierissiotis είπε:Οπότε μάλλον το καλύτερο είναι να δοκιμάζεις εσύ και να κρίνεις ανάλογα με το αυτί σου Αυτα!![]()