- Πόντοι
- 36
:-[ :-[Superfunk είπε:θα σε μαλλωσω!!
Δεν το ξέρω... δεν μου είχε χρειαστεί ποτέ, γιαυτό!!!!
:-[ :-[Superfunk είπε:θα σε μαλλωσω!!
Kι εγώ το παρατήρισα αυτό όταν τους είδα καλοκαίρι! 8) ;DSuperfunk είπε:Μα εχει απολυτο δικιο ο «τεχνικος» σου...
Ενα καλοκαιρι μαλιστα θυμαμαι οτι ειχα δει ζωντανα τους Red Hot Chilly Peppers.
Λοιπον στην αρχη του show ο ...Τζώνης ο Φρουσιαντες... επαιζε με μια 1962 strat με unfinished rosewood ταστιερα...ο ηχος του (μεσα απο 323 πεταλια,4 Marshall ενισχυτες ,6 μικροφωνα,κομπρεσορες & limiters απο την κονσολα & βεβαια το PA…) ηταν τρομερα «ζεστος»...
Ξαφνικα που λες βγαζει την strat του 55 με φινιρισμενη maple ταστιερα….
Ξαφνικα ο ηχος εγινε...τοσο πλαστικος...που μας...καλυψε ολους και γιναμε ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ ,να φανταστεις εριξε ενα καλοκαιρινο ψιλοβροχο και εμεις μειναμε ΣΤΕΓΝΟΙ!!
Απο τοτε οταν βρεχει παιζω παντα με finished maple necks….
Τους περνάω βαλβολίνη, για να κόβει τους χίλιους κύκλους!!! Το τηγανόλαδο είναι ελαφρύ και ακούγεται η πλαστικούρα!!!!Superfunk είπε:Και τα επιπλα του κηπου διπλα στη ζαρντινιερα με τι τα περνουσες τοσα χρονια???με τηγανολαδο??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αααα... εγω θα σε μαλλωσω!Superfunk είπε:θα σε μαλλωσω!!![]()
το βρισκεις σε ολα τα χρωματοπωλεια (Ζητα το σαν Teak oil ή "λαδι για επιπλα")
ακομα καλυτερο ειναι το gun stock oil (αυτο το λαδι με το οποιο οι δολοφον....ε...οι κυνηγοι περνανε τα καντακια στα οπλα τους) θα το βρεις σε ολα τα οπλοπωλεια...
Ευχαριστώ!!!Superfunk είπε:Εχω σπιτι κανα...δυο κιλα απο κατι παλια Projects..οταν ξαναβρεθουμε στο δινω (κριμα ειναι τα επιπλα του κηπου...
![]()
)
Το αλουστραριστο ξυλο καθαριζει με απαλο τριψιμο με ατσαλομαλλο (το πιο ψιλο)fuZZed είπε:Φυσικα κ εχει μαυρισει αλλα αυτο δεν ειναι κατι ασχημο τουλαχιστον για μενα...Ξεχασα ομως τελειως να ρητησω αν ξερετε με τι να την καθαριζω αλλα θιξατε μονοι σας το θεμα...
Επειδη δε ξερω τη φυση του ξυλου χωρις λουστρο κ φοβαμαι να βαλω το οτιδηποτε, μου προτεινετε να βαλω κατι απ αυτα που αναφερατε;;;;;
παρακαλω πειτε μου γιατι εχει γινει σαν τηγανι!!!!!!!!
Πάρε και τα δύοfuZZed είπε:Ωραια ατσαλομαλο , και για συντηρηση να βρω ενα απ τα 2 που αναφερατε (το Teak ή το Tung Oil);;;;;;;;;