Under the blade

απολαυστικοτατο. Και μαλιστα η δυναμικη του φαινεται γιατι τωρα που το ακουγα επαιζα το fi 2013 στο pc και πορωθηκα και βγηκα πρωτος στο hard level qualifing στη Suzuka  (με τιμονιερα αναδρασης κι ολας) Πηγαινε πολυ σε συνδυασμο με τον ηχο της φορμουλας, εκει που μπηκε το γρηγορο μερος με το σολο ηταν ολα τα λεφτα.

Thank you thank you Λακη.

cos_dr(ανθρωπε με τη μοναδικη λαμψη) ευχαριστω πολυ κι ακομα περισσοτερο χαιρομαι

καταφεραμε και πηραμε την πρωτια. ;D

Ρε Γιώργο απίστευτη κομματάρα, με παλιές αναφορές αλλά ειδωμένες με πολύ φρέσκια ματιά.

Κιθάρες που με έκαναν να ανατριχιάσω. :-*

Τρομερό παίξιμο ρε φίλε, πραγματικά απίστευτο. :o :o

Φοβερά riff, ειδικά το τελευταίο θέμα είναι εκπληκτικό.

Pure "in your face" fuckin' rock 'n' roll. 8)

Και επειδή το κομμάτι αυτό θέλει video οπωσδήποτε, Λάκη πάρε σενάριο και παίξε μπάλα.

Μοναχικό, έρημο Highway. Γύρω χωράφια ατέλειωτα, κατάξερα.

Ένα αυτοκίνητο (κατά προτίμηση παλιά Σέβι) με δύο νεαρούς μέσα, τρέχει κάτω από τον πυρωμένο ήλιο.

Ο αέρας από τα ανοιχτά παράθυρα δέρνει τα γελαστά τους πρόσωπα, ένα μπουκάλι bourbon κάνει γύρα, και δίπλα τους μια βαλίτσα.

Ο συνοδηγός την μισοανοίγει με ενθουσιασμό, αφήνοντας τον θεατή να δει τις δεσμίδες των χαρτονομισμάτων που αποτελούν το περιεχόμενό της.

Ο οδηγός πίνει άλλη μια γουλιά και σκουπίζει τα χείλη του με την ανάστροφη του χεριού του, κοιτάζοντας το περιεχόμενο της βαλίτσας με κοφτές πλάγιες ματιές.

(1:02 του κομματιού)

Και ξαφνικά στο βάθος του ορίζοντα κάτι φαίνεται.

Η βαλίτσα κλείνει απότομα.

Δύο περιπολικά, καμιά δεκαριά αστυνομικοί, και ξύλινες αυτοσχέδιες μπάρες να κλείνουν τον δρόμο μπροστά τους.

Μπλόκο.

(1:14 του κομματιού)

Χαμηλώνουν ταχύτητα, κρύβουν την βαλίτσα και σταματούν.

Αστυνομικός στο παράθυρό τους ζητά δίπλωμα.

Ο οδηγός βγαίνει αργά και προσπαθεί (τάχα) να βρει το πορτοφόλι του με αργές κινήσεις καθώς οι αστυνομικοί τσιτώνονται νομίζοντας ότι πάει να βγάλει όπλο.

Κάμερα ζουμ στα μάτια του.

Κάμερα στο εσωτερικό του οχήματος καθώς ο συνοδηγός ετοιμάζεται.

Ολιγόλεπτη συνομιλία του οδηγού με τους αστυνομικούς την ώρα που ψάχνει μάταια το δίπλωμα.

(1:36 του κομματιού)

Ο συνοδηγός έχει ήδη βάλει μπροστά, τα λάστιχα στριγκλίζουν βγάζοντας καπνούς, ο οδηγός πηδάει μέσα, σπάζουν το ξύλινο φράγμα και η καταδίωξη ξεκινά.

Κόλαση σκηνών καταδίωξης αυτοκινήτων με πυροβολισμούς, στον έρημο από άλλους αυτοκινητόδρομο.

Το πίσω τζάμι γίνεται θρύψαλα από σφαίρες αλλά δεν τους πετυχαίνουν.

Οι «φίλοι μας» αποφασίζουν να φύγουν από τον κεντρικό δρόμο, μπαίνοντας μέσα σε επαρχιακούς χωματόδρομους.

Το κυνηγητό συνεχίζεται, δύσκολο να ξεφύγουν, αρχίζουν όμως να αποκτούν κάποια απόσταση από τα περιπολικά.

(2:26 του κομματιού)

Οδηγούν σαν τρελοί στους χωματόδρομους.

Σταυροδρόμι, στρίβουν «σφαίρα».

Κάμερα στην μισοσβησμένη, πεσμένη, ξύλινη πινακίδα «valley creek caution dead end» που δεν βλέπουν μέσα στον χαμό.

Σκόνη παντού, κοιτάζοντας πίσω βλέπουν όλο και πιο μακριά πια τα περιπολικά.

Αυξάνουν συνεχώς ταχύτητα.

Κάμερα στα μάτια, κάμερα στην σκόνη, κάμερα στον ήλιο.

(2:45 του κομματιού)

Μπροστά γκρεμός που δεν φαίνεται, και κάτω βαθιά ποτάμι.

Κάμερα στον γκρεμό, κάμερα στο αυτοκίνητο, με συνεχείς εναλλαγές πλάνων γκρεμός – αυτοκίνητο.

Τρέχουν όλο και πιο πολύ σίγουροι ότι γλύτωσαν.

(3:01 του κομματιού)

Μακρινό πλάνο, αυτοκίνητο να πέφτει στο κενό, το οποίο επαναλαμβάνεται συνεχώς από διαφορετικές γωνίες, μέχρι το κλείσιμο του κομματιού, στο οποίο τα αυτοκίνητο είναι ακόμα στο κενό και πέφτει, ενώ εναλλάσσονται πλάνα από προηγούμενες σκηνές του video (βαλίτσα, bourbon, ενθουσιασμός, αέρας να τους παίρνει τα μαλλιά καθώς οδηγούν) πριν φτάσουν στο μπλόκο.

Όχι παίζουμε. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Με χάλασε λίγο που, ενώ ξεκινάει εξαιρετικά με πολλά γκάζια, πέφτει πολύ σύντομα.

Μας αποζημίωσε όμως το επαναγκάζωμα (Ή μήπως λέγεται επαναγκάζωση; Κανένας φιλόλογος;;D) στη συνέχεια.

Γούσταρα πολύ τα "ακατέργαστα" τύμπανα, και ηχητικά και παικτικά. Όποιος τα έπαιξε - ή τα προγραμμάτισε - το 'χει.

1000-και-λίγα-λέω μπράβο Γιώργο και λοιποί συντελεστές!

Ορίστε ρε Λάκη, έτοιμο και γ@μάτο σενάριο απ' το Στράτο, που θέλεις να συνεργαστείς με τον Παπακατέτοιο! Βέβαια, θέλει τον προϋπολογισμό της Ελλάδας - κι αν φτάνει - για να γυριστεί, αλλά ποιος κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες; ;D

Στράτο, να υποθέσω ότι οι πιτσιρικάδες είναι ο Θέλμος και ο Λουίζος (κατά το Δάμων και Φιντίας); ;D 

fusiongtr είπε:
(3:01 του κομματιού)

Όχι παίζουμε. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
3,02 του κομματιού.

Τα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες, έχουν εισέλθει στην οικία του Φούζιου, το ασθενοφόρο περιμένει στο δρόμο, για τη διακομιδή του στο Ψ.Ν.Α  ;D ;D ;D

Haris είπε:
1. Βέβαια, θέλει τον προϋπολογισμό της Ελλάδας - κι αν φτάνει - για να γυριστεί, αλλά ποιος κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες; ;D

2. Στράτο, να υποθέσω ότι οι πιτσιρικάδες είναι ο Θέλμος και ο Λουίζος (κατά το Δάμων και Φιντίας); ;D  
1. Γιατί ρε σύ?

Βρίσκεις ένα παλιό αυτοκίνητο, το βάφεις, και το ρίχνεις στον γκρεμό.

Ποιός νοιάζεται ρε για το χρήμα?

Εδώ μιλάμε για τέχνη. ;D ;D ;D ;D

2. Μοιάζει το κσέρω, αλλά κολλάει το άτιμο με το κομμάτι. ;D ;D ;D ;D

Όποιος τα έπαιξε - ή τα προγραμμάτισε - το 'χει.

1000-και-λίγα-λέω μπράβο Γιώργο και λοιποί συντελεστές!
Μόνος του τα κάνει και τα παίζει όλα, μην τον ακούς που λέει "ευχαριστούμε".

Είπαμε, είναι διχασμένη προσωπικότητα, και μάλιστα, ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο. ;D ;D ;D ;D

Τα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες, έχουν εισέλθει στην οικία του Φούζιου, το ασθενοφόρο περιμένει στο δρόμο, για τη διακομιδή του στο Ψ.Ν.Α  ;D ;D ;D
Από κει γράφω Σάμυ. :D

fusiongtr είπε:
Μόνος του τα κάνει και τα παίζει όλα, μην τον ακούς που λέει "ευχαριστούμε".
Αν είναι έτσι, διπλό ρισπέκτ!

Μου άρεσε πάρα πολύ.

Ακόμα και ο ήχος που δεν είναι του στυλ μου, μου άρεσε γιατί δίνει μια βινυλ-ίλα. Ένα κλικ κάτω θα ήθελα την κύρια κιθάρα γιατί σε ορισμένα σημεία θάβει ωραία μέρη από άλλα όργανα.

Βέβαια το καλύτερο μου ήταν οι ρυθμικές 'περιέργειες'.

Μόνος σου τα έπαιξες όλα όντως ρε θηρίο;

Εξαιρετικό εκτελεστικά και με πολύ ωραία παιξίματα στα οποία δε μας έχεις συνηθίσει Τζιβούρ.

Συνθετικά δεν το πιάνω όμως. Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα κολλάζ ιδεών χωρίς σαφή  κατεύθυνση. Βέβαια αυτό δε σημαίνει κάτι καθότι εγώ ούτε πολλά τέτοια ακούσματα έχω, ούτε επαφή με το είδος, οπότε μπορεί απλά να μην καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Υ.Γ. Προσοχή στον Φούζιο. Λίγο-λίγο σου κάνει πλύση εγκεφάλου.  ;D

LK είπε:
Δύσκολο σενάριο,δεν θα βρω κανέναν που να θέλει να παίξει τον αστυνομικό.  :P ;D ;D
Για ρώτα τον Σταύρο. ;D ;D ;D ;D ;D

Προσοχή στον Φούζιο. Λίγο-λίγο σου κάνει πλύση εγκεφάλου.  ;D
Τον σπρώχνω προς το punk. ;D ;D ;D ;D

Πολύ ωραίο και όντως ταιριάζει για backing σε ταινία με κυνηγητό αυτοκινήτων, αλλά, μου άφησε μιά αίσθηση ανικανοποίητου....,μόνο 3.09 λεπτά!!! ήθελα τουλάχιστον άλλα τόσα  8) ;) ;D

@fusion εκτος απο ποιητης εισαι και σεναριογραφος,τελος!Την ευχη μου. :-*

@Haris Χαρη καταρχας ευχαριστω τα μεγιστα.

Η αρχικη βερσ ηταν κατα πολυ μεγαλυτερη απο τουτη(κοντα 8 λεπτα-βαριεμαι μονο που το σκεφτομαι ;D)με ενα εξτρα μερος και τα ηδη υπαρχοντα με διπλασια περιπου διαρκεια.

Υπερπαραγωγη λεμε :P αλλα το πετσοκοψα για να ειναι πιο radio friendly ;D ;D και κυριως επειδη δεν το αντεχα ουτε ο ιδιος τοσο μεγαλο.

Thanks SF!Χαιρομαι που σου αρεσαν τα τουμανα γιατι τα κομματια σου,περα απ'τα υπολοιπα, εχουν παντα προσεγμενα και ωραια κοπανιδια. ;D

@Sam Ο φουζιος ειναι ποιητης και μπορει να λεει οτι θελει. ;D

@Ray Nα σαι καλα αγαπητε!

Ειναι αληθεια οτι με τις μειξεις δεν τα παω πολυ καλα και εκτος των αλλων οι κιθαρες παντα μου φευγουν.Ισως χωρις να το καταλαβαινω και λογω ανασφαλειας σ'οτι αφορα το πως ακουγονται τα υπολοιπα οργανα να τις βαζω πιο ψηλα.

RayDTutto είπε:
Μόνος σου τα έπαιξες όλα όντως ρε θηρίο;
Ολα μονος και ταυτοχρονα ;D ;D ;D ;D εκτος απ'τα τυμπανα που παιζει ο Addictive.

Η αληθεια ειναι οτι επεσε πολυ πειραγμα στα τυμπανα γιατι μια δε μ'αρεσαν μια μου φαινονταν αδεια αλλα αμα δεν κατεχεις.... :-\

@JJ Σ'ευχαριστω Σπυρο!

Συνθετικά δεν το πιάνω όμως. Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα κολλάζ ιδεών χωρίς σαφή  κατεύθυνση.
Eιμαι Prog ρε φιλε γι'αυτο. ;D ;D

Σε ευχαριστω ειλικρινα cigaret13.

Ουτε εγω ο ιδιος ομως δεν αντεχα τα αρχικα 8 λεπτα του. ;D

Αν το έχεις ολόκληρο, και είναι εύκολο, κάνε έναν κόπο και ανέβαστο, πιστέυω θα αξίζει :D :D :D και άσε τι λες εσύ  ;D ;D

Πραγματικά σε κάποιες στιγμές όπως λέει και ο Punkjoker με φαίνεται σαν να ακούω συρραφή από διαφορετικά θέματα και  είδη . Πράγματι ταιριαστό με μια αυτοκινητιστική κινηματογραφική καταδίωξη.

Τα τούμπανα πανέμορφα προγραμματισμένα, του μιξ καλό........................θέλει μάστερινγκ κι εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω  ;D

Παρά το γεγονός πως τα ακούσματά μας και τα παράγωγά μας είναι τόσο διαφορετικά, πάντα ρίσκω κάτι ενδιαφέρον στα πονήματά σου.

Τζιμπούρ γύρνα στην ΑΕΚ σε έχει ανάγκη η ομάδα  ;D ;D ;D

Samy,με τιμουν πραγματικα τα λογια σου.

Δεν το λεω για να το πω.

Ισχυει οχι μονο για σε,αλλα για ολους.

Ειτε τους αρεσει το ακουσμα ειτε οχι.Ετερον εκατερον το ενα ετερον εκατερον το αλλο που λεει κι ο LK. ;D

Kαι μονο το οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπαινουν στον "κοπο"να ακουσουν αυτα που βαζω,τι να πω,απ'τη μια με τιμα κι απ'την αλλη με κανει να ντρεπομαι.

Γιατι ντρεπομαι?Διοτι εδω συχναζουν τυποι οπως π.χ.ο JJ,o Παπ(freerock),ο Χαρμανης-ζητω συγγνωμη που χρησιμοποιω τα ονοματα τους,δε με νοιαζει κιολας γιατι καποιους πρεπει να πω ;D ;D-και ενα καρο αλλοι ανθρωποι που ειναι μουσικοι και σιγουρα δεν ανηκω σ'αυτη την κατηγορια.

Το κανω καταχρηστικα.

Κι επειδη τα λογια δεν ειναι το φορτε μου θα αφησω να τα πει καλυτερα ο προεδρος μια και το θυμηθηκε ο φιλτατος yEmeth:

Αυτα ακριβως,τιποτε αλλο.

Oσο για τα ακουσματα μας ειναι κοντινα και ανηκουν στον ευρυτερο χωρο του r n r(του μπλουζ ισως? ;D) οποταν.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back