• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ULI JOHN ROTH στην Τσαγκαράδα. (Σύμπτωση ? δε νομίζω...)

Demetrio Demiris

studio54GR

Μέλος
Πόντοι
38
O Capten Hook - ULI JOHN ROTH (o εκκεντρικός πρώην κιθαρίστας των Scorpions) θα εμφανιστεί στο Νανοπούλειο Ίδρυμα στην Τσαγκαράδα Πηλίου !!!

Ο άνθρωπος είναι μέγιστος κιθαρίστας και για μας είναι ευκαιρία  να τον θαυμάσουμε από κοντά.

Αυτές τις μέρες πάνω στην πρόβα που κάναμε μας μπήκε στο μυαλό το "The Sails of Charon" το οποίο και περάσαμε και αυτή ήταν η ευκαιρία να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα παιξίματά του (το χιτζαζ πάει σύνεφο) το τραγούδι το βγάλαμε και τσουπ προχτές η αφίσα που μας ενημέρωσε΄για την άφιξή του στη Μαγνησία.....

Τωρα που φυγαμε απο Μηλινα γμτ?Μαλλον ξαναρχομαστε.

Παντως αξιζει να τον δεις.Στα live ειδικα ειναι εμπειρια ο ανθρωπος.

Αναμενουμε εντυπωσεις.

gvour είπε:
Τωρα που φυγαμε απο Μηλινα γμτ?
Επίτηδες το έκανε. Για να υπάρχουν μπύρες στην περιοχή, γιατί όσο ήσουν εκεί μάλλον τις τελείωσες όλες! ;D

fusiongtr είπε:
Επίτηδες το έκανε. Για να υπάρχουν μπύρες στην περιοχή, γιατί όσο ήσουν εκεί μάλλον τις τελείωσες όλες! ;D
Αισχος Κε fusion.

Aνεπιβεβαίωτες φήμες λένε επίσης ότι θα εμφανιστεί  στην Κολοπετινίτσα,το κολοκοτρονίτσι,το βλαχογιάννη λάρισας με support act την έφω θώδη καθώς και σε άλλες περιοχές.

gvour είπε:
Αισχος Κε fusion.
Κάλμα κύριε Πρόεδρα δεν ανήκω στην κλίκα. ;D

Του χρόνου να το κανονίσετε καλύτερα, αυτός με την Sky του κι εσύ με την gvour signature SX Tele σου, να γίνει κόλαση! :-*

Τον απολαύσαμε λοιπόν τον Uli χτες.

Μιλάμε για Ανθρωπο, για έναν Ημίθεο της Ροκ που με την σεμνότητα και την ταπεινότητά του δίνει το παράδειγμα σε πολλά ψώνια της Ελληνικής και Διεθνούς σκηνής.

Χρησιμοποίησα τον Elavd και τις γνωριμίες του και έστειλα την KRAMER του γιού μου για υπογραφή.

ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, φωτογραφήθηκε με ΟΛΟΥΣ όσους του το ζήτησαν υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα, δεν γκρίνιαξε για τίποτα και σαν παίκτης? ULI the Ultimate!!! Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει επιτυχίες από τότε που γεννήθηκα (άντε ήμουν σε προσχολική ηλικία).

O δε κιθαρίστας του πολύ καλός στην κιθάρα και υπέροχος στα φωνητικά.

Η μπασίστρια αρκετά καλή παικτικά και εξίσου φωνάρα.

Ο πληκτράς καλός και ο ντράμμερ ψιλοκαλός.

Η κιθάρα του πολύ space ρε παιδιά αλλά πολυεργαλείο μιλάμε με μπλέ ledakia για να βλέπει στο σκοτάδι (καλή ποζεριά) ένας μαγνήτης, 5 κουμπιά -πολύ θελα να ΄ξερα τι ρυθμίζουν, 4-5 πεταλάκια, σε δύο JCM 2000 (θεόξερος ήχος στα μόνιτορ).

Τρομερή εμπειρία να βλέπεις τον Μέγα Διδάσκαλο ε?

Τον έχω δει 2 φορές (και έχω μιλήσει μαζί του μία φορά το 2004) και τις δύο είχα φύγει απ'το live με τη μασέλα στο πάτωμα και άπειρες σκέψεις για το πως τελικά παίζετε η κιθάρα και αν εγώ 20 χρόνια παίζω σωστά ή όχι ή εκείνος το έχει πάει το θέμα αλλού.

studio54GR είπε:
Η κιθάρα του πολύ space ρε παιδιά αλλά πολυεργαλείο μιλάμε με μπλέ ledakia για να βλέπει στο σκοτάδι (καλή ποζεριά) ένας μαγνήτης, 5 κουμπιά -πολύ θελα να ΄ξερα τι ρυθμίζουν, 4-5 πεταλάκια, σε δύο JCM 2000 (θεόξερος ήχος στα μόνιτορ).
Δεν είναι ένας μαγνήτης, απλά οι άλλοι δύο είναι κάτω απ'την ταστιέρα και δε φαίνονται έτσι απλά, εκτός αν παρατηρήσεις τις βίδες στο σώμα.

Τα 5 κουμπιά είναι:

Τα δύο πρώτα για να κάνει blend ο bridge μαγνήτης τα δύο πηνία του.

Μετά έχει 2 tone και ένα EMG AB (AfterBurner Booster).

Οι μαγνήτες του τώρα, σε αυτή που είδες (είναι η καινούρια που τη φτιάχνει η dean) είναι φτιαγμένοι πάνω στους Mighty Wing που του είχε φτιάξει ο John Oram τη δεκαετία του '80 και με αυτούς έπαιζε σε όλες τις προηγούμενες SKY, εκτός από μία-δύο (Παρτίδα απ'την Sixteenth Street Guitars, κατασκευής του 2003) που έχουν πάνω EMG 89/SA/85.

Σαφώς μέγιστη η εμπειρία...

Απλά έχω την τύχη-ατυχία στο γκρουπ που παίζω να συνεργάζομαι με 2 πολύ μεγάλους παίκτες, και δεν τρελλαίνομαι πλέον τόσο (τόσο που σταμάτησα να παίζω και άρχισα το τραγούδι -γιατι οχι και το πλέξιμο που είπε ο ELAVD όταν άκουσε τον ένα εξ αυτών) όμως ο ULI δεν είναι μόνο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ είναι ΜΥΘΟΣ και Ανθρωπος σωστός και μετρημένος.

Προ ημερών όπως είπα προβάραμε το "sails of Charon" και αφού το ακούσαμε εκατονταδες φορές και παίξαμε μερικές δεκάδες μπορούμε να καταλάβουμε πότε παίζει ο ULI και πότε κοροϊδεύει... Χτες λοιπόν ήταν πολύ καλός (έκοψε μερικά από τα δύσκολα του δίσκου φυσικά) τον κρέμασε ο ντράμερ στο γύρισμα που από bolero (σε ορισμένα live) κόντεψε να το κάνει αργό τσιφτετέλι........

studio54GR είπε:
Απλά έχω την τύχη-ατυχία στο γκρουπ που παίζω να συνεργάζομαι με 2 πολύ μεγάλους παίκτες, και δεν τρελλαίνομαι πλέον τόσο (τόσο που σταμάτησα να παίζω και άρχισα το τραγούδι -γιατι οχι και το πλέξιμο που είπε ο ELAVD όταν άκουσε τον ένα εξ αυτών) όμως ο ULI δεν είναι μόνο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ είναι ΜΥΘΟΣ και Ανθρωπος σωστός και μετρημένος.
Δεν ξέρω για τον Uli...πάντως ο Χρήστος με έχει κάνει να σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να αγοράζω Burda...

Burda..... χα χα χα

Άπαικτο σχόλιο...

Αμ εγώ ? ξανάρχισα το πιάνο μετά από 20 χρόνια.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back