Άντε μετά να πείς θα κάτσω να το ψάξω λίγο να μελετήσω τι και πως το παίζει... ;DJazzjoker είπε:Επίσης όπως θα είδατε, παίζει με τις χορδές ανάποδα Albert King style.
Ε δεν ειναι και ο πρωτος ;DΑυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ότι σε αυτό που έβαλα και σε άλλα 1-2, κάνει αυτό το ρυθμικό και μελωδία όλα μαζί και σχεδόν δε χάνει μπιτ
Προφανώς και δεν είναι ο πρώτος αλλά με την τεχνοτροπία του Τσετ Άτκινς δεν έχει και πολύ σχέση αυτό που κάνει ο Uffe Steen καθώς δεν είναι ούτε travis picking ούτε fingerpicking γενικά. Επίσης fingerpicking με χορδές ανάποδα είναι πιστεύω αδύνατο. Εκτός κι αν έχεις και ανάποδα δάχτυλα. ;DSuperfunk είπε:Ε δεν ειναι και ο πρωτος ;D
λιγο οφτοπικ αλλα:Jazzjoker είπε:Προφανώς και δεν είναι ο πρώτος αλλά με την τεχνοτροπία του Τσετ Άτκινς δεν έχει και πολύ σχέση αυτό που κάνει ο Uffe Steen καθώς δεν είναι ούτε travis picking ούτε fingerpicking γενικά. Επίσης fingerpicking με χορδές ανάποδα είναι πιστεύω αδύνατο. Εκτός κι αν έχεις και ανάποδα δάχτυλα. ;D
ασπρα μαλλια έπίσης... ;Dgvour είπε:εχει φοβερη μουσικοτητα.Γμτο ηχο επισης.Μουσικαρα.
Kαμια 60αρια χρονων παλικαρακι πρεπει να ειναι,να μην εχει ασπρο μαλλακι? ;Ddimsonic είπε:ασπρα μαλλια έπίσης... ;D
Τα βάφεις dim? ;D ;D ;D ;Ddimsonic είπε:60 είμαι γω και ουτε τέτοιο μαλλι εχω....
Δοκιμασε μια καλη βαφη κι αν παξεις ετσι,πες να το βαψω και του λογου μου(οτι εχει μεινει). ;Ddimsonic είπε:σιγά μην είναι 60.
60 είμαι γω και ουτε έτσι παιζω ουτε τέτοιο μαλλι εχω....
![]()
Είναι super λέμε.gvour είπε:τι ωραια παιζει ο ανθρωπος,