Υπονοείς κάτι για τους Apple funs....? ;D Και να πάρεις Apple κύριος, στην ζητιανιά θα το ρίξει η εταιρία;Oι υπολοιποι normal τυποι που δεν εχουμε Apple τι πρεπει να κανουμε για να ακουσουμε το αλμπουμ?
Σε τι να με καλυψει?gdevelek είπε:O SF δε σε κάλυψε;
Να κατεβασω το iTunes δηλαδη. Μάιστα. Κοιτα τι θα αναγκαστω να κανω για να ακουσω ενα αλμπουμ που ειναι σιγουρο κατα 115% οτι δεν θα μ'αρεσει. ;DΜόνο το itunes χρειάζεται. Και οι normal μπορούν να το έχουν.
Για να αποφύγεις τη διαδικασία, θα σου πρότεινα να το άκουγες, πρώτα, στο youtube, είτε από την παράθεση του ΣΦ είτε από αλλού, και αν δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις, κατεβάζεις το itunes.Waterfall-K είπε:Να κατεβασω το iTunes δηλαδη. Μάιστα. Κοιτα τι θα αναγκαστω να κανω για να ακουσω ενα αλμπουμ που ειναι σιγουρο κατα 115% οτι δεν θα μ'αρεσει. ;D
Κοιτα το screenshot που ποσταρα, το ποστ του SF φαινεται εντελως κενο σε μενα.mustafank είπε:...θα σου πρότεινα να το άκουγες, πρώτα, στο youtube, είτε από την παράθεση του ΣΦ είτε από αλλού...
Νόμιζα έκανες χαβαλέWaterfall-K είπε:Κοιτα το screenshot που ποσταρα, το ποστ του SF φαινεται εντελως κενο σε μενα.
+1000Όμως δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω 1-2 κομματάρες όπως σε κάθε άλλο album τους. Οι μελωδίες της φωνής είναι επιτηδευμένες μεν ανέμπνευστες δε. Σποραδικά, στίχοι της κατηγορίας WTF συμπλήρωσαν την απογοήτευση.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έμεινα με την εντύπωση ότι έδωσαν στην Apple "δεύτερα" κομμάτια κρατώντας το καλύτερο υλικό τους για επόμενο album.
Νομιζεις. Εχει γινει χαμος με αυτη την επιθετικη διαφημηση. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2756790/Apple-responds-U2-album-complaints-Tech-giant-lets-users-remove-Songs-Of-Innocence-one-click.htmlatreu73 είπε:Αυτό που λέει ο ritchie δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Πως θα στο εγκαταστήσει αν δεν το έχεις επιλέξει;
Μια squier tele δηλαδης.Και μια διευκρινηση, δε διεθεσαν οι U2 δωρεαν το αλμπουμ αλλα η Αpple, η οποια εδωσε καποια εκατομμυρια στην μπαντα γι'αυτο το λογο.atreu73 είπε:180+ € λογαριασμός
Η μαμά μου με είχε πει όταν ζούσε, πως άμα μεγαλώσω θα με δίνουν και μένανε μύρια οι εταιρίες, ακόμα όμως είμαι ανήλικος.Ritchie77 είπε:Μια squier tele δηλαδης.
η Αpple η οποια εδωσε καποια εκατομμυρια στην μπαντα γι'αυτο το λογο.