W
Waterfall-K
Guest
Με τρελαινει οταν επιβεβαιωνομαι... ;D ;DDinosp είπε:Ο Jobs, λέει στη βιογραφία του ότι γύριζε μετά από τη δουλειά στο τεράστιο και άδειο από έπιπλα σπίτι του, και άκουγε DYLAN...
Με τρελαινει οταν επιβεβαιωνομαι... ;D ;DDinosp είπε:Ο Jobs, λέει στη βιογραφία του ότι γύριζε μετά από τη δουλειά στο τεράστιο και άδειο από έπιπλα σπίτι του, και άκουγε DYLAN...
Έκανα μία πρόχειρη έρευνα στη Google για γνώμες τωρινών και πρώην μελών των DP για τον Dylan, και σου προτείνω το εξής : κόψε το κοκκινέλι με τα κεφτεδάκια το Σάββατο.Waterfall-K είπε:Με τρελαινει οταν επιβεβαιωνομαι... ;D ;D
;D“What kind of music does he like? They say he is a Beatle-maniac … Is that true?” Bono asked at a news conference late Sunday, national newspapers reported.
“That’s it. I’m gone,” Bono said, pretending to stand up and go when told by journalists that the president was a big Deep Purple fan. “I’m canceling the meeting.”
At the same time, the rest of the group started humming the riff to “Smoke on the Water,” the veteran rock group’s most famous song, Kommersant reported.
“No, we prefer The Beatles,” Bono said. “I think even Deep Purple prefers The Beatles.”
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Τωρα εξηγειται το μισος του Καταραχτη για τους U2
http://www.themoscowtimes.com/arts_n_ideas/article/u2s-bono-jokes-about-medvedevs-taste-in-music/413525.html
;D
Tank you man, θυμίσου να σε στείλω και μια βιογραφία μου με αφιέρωση και αυτόγραφο, λέω να σε βάλω και ένα αυτοκόλλητοDinosp είπε:Ο Paragas, λέει στη βιογραφία του ότι γύριζε μετά από τη δουλειά στο τεράστιο και άδειο από έπιπλα σπίτι του, και άκουγε ROLLING STONES καθισμένος στο πάτωμα με παρέα ένα μπουκάλι TSIPOURINI για να κουλάρει...
Με τα δικά μου γούστα είχε γούστο ΑΡΙΣΤΟ...
Η γνώμη που έχουν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι μουσικοί είναι ότι στον Ντύλαν οφείλεται η μορφολογία και το περιεχόμενο κάθε μουσικής που γράφτηκε στο δυτικό κόσμο από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα, τουλάχιστον στο χώρο του τραγουδιού.Waterfall-K είπε:τι γνωμη εχουν τα μελη των DP για τον Dylan δεν με ενδιαφερει.
Υπάρχει WIFI στη Χρυσούπολη???samy paraga είπε:Tank you man, θυμίσου να σε στείλω και μια βιογραφία μου με αφιέρωση και αυτόγραφο, λέω να σε βάλω και ένα αυτοκόλλητο
Πιο βιφι, ημείς εδώ έχουμε δορυφλωρικόν λαίμαι ;DDinosp είπε:Υπάρχει WIFI στη Χρυσούπολη???
Και γω που νόμιζα ότι ήταν διαθέσιμο μόνο σε Αθήνα, Χαλκίδα και Βαρελίνο
Εκπλήσσομαι ;D
Εσύ διάβαζε τι γράφω, πριν ξαναγράψεις.Waterfall-K είπε:Trolley, διαβαζε τι γραφω πριν απαντησεις. Οτι θες καταλαβαινεις μου φαινεται.
trolley είπε:Υποτιμάς έναν παγκόσμια αναγνωρισμένο τραγουδοποιό με διαδρομή μισού αιώνα.
Απο τo παραπανω εσυ καταλαβες οτι εγω "υποτιμαω εναν παγκοσμια αναγνωρισμενο τραγουδοποιο με διαδρομη μισου αιωνα"?...η φωνη του Dylan με εκνευριζει τα μαλα. Αυτο. Σαν συνθετης ειναι μια χαρα, αλλα δεν μπορω να τον ακουω να τραγουδαει.
Α, σόρυ, δεν το είχα δει αυτό το σχόλιο. Με είχε θαμπώσει η ομορφιά του Μεντβέντεφ.Waterfall-K είπε:Συνελθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............
Καταράχτη, ή το αποσύρεις ή διάλεξε όπλο.trolley είπε:Εσύ διάβαζε τι γράφω, πριν ξαναγράψεις.
Υποτιμάς έναν παγκόσμια αναγνωρισμένο τραγουδοποιό με διαδρομή μισού (και βάλε) αιώνα.
Το υποστηρίζεις με επιχειρήματα, ή το αποσύρεις. Δεν υπάρχει μέση οδός.
Σώπα μωρέ... έτσι θα αντιδρούσε και αυτός, αν κάποιος έλεγε τέτοια για τους DP.samy paraga είπε:Καταράχτη, ή το αποσύρεις ή διάλεξε όπλο.
Θα μιλήσουν οι πιστολιές λαίμαι ;D
Samy, δεν εχεις να κανεις καμια δουλεια? Να κουρεψεις το γκαζον για παραδειγμα, ή να καθαρισεις τις ραγες του τραινου που περνανε μεσα απ'το σαλονι σου, ή να βαλεις καμια ξοβεργα στα διπλανα δεντρα και καμια παγιδα για αρκουδες? Χμμμμ?samy paraga είπε:Καταράχτη, ή το αποσύρεις ή διάλεξε όπλο.
Είναι σα και μένα...Waterfall-K είπε:Samy, δεν εχεις να κανεις καμια δουλεια? Να κουρεψεις το γκαζον για παραδειγμα, ή να καθαρισεις τις ραγες του τραινου που περνανε μεσα απ'το σαλονι σου, ή να βαλεις καμια ξοβεργα στα διπλανα δεντρα και καμια παγιδα για αρκουδες? Χμμμμ?
Ολα τα emoticons (καθως και οτι φωτο ποσταρω) ειναι ανεβασμενα απο εμενα στο http://postimage.org. Πρεπει να εχω πανω απο 5500 emoticons.Nikolas είπε:Ψάχνει να βρει τη καλύτερη σελίδα με emoticons... Για πες μας εσύ που τη βρήκες;