Twice Beaten

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Ενα νεο ασθμα που σκαρωσα on the fly παρεα με το νεο tea boy του στουντιου μου,ο οποιος αποδεικνυεται εξαιρετικος βοηθος στις μιξεις.... ;D (στη φωτο κανει διαλειμμα  ;D)

L1040788.jpg

Ρε συ SF κοιτα τι ειχα ποστάρει μόλις... τρομερή η φωτό και το ποστ :)

http://www.noiz.gr/index.php?topic=205536.msg834364;topicseen#new

ΥΓ: Τι γιλέκο ειναι αυτό - ασε τον μικρό να ντύνεται μόνος του, θα τον καταστρεψεις :P παω να συνεχισω να ακουω το τρεμολο σου και τα πληκτρα που μ αρεσουν παντα :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πως μεγαλώνουν! Θηριο θα γίνει. Θα τους κοιτάμε σαν γιγαντες.

Ποσο ειναι τωρα, 2,5?

Εμενα τωρα στα 5 καθεται να του δειξω λιγο και να ακουσει, πριν μου τραβαγε τα χερια να τα κανει ολα αυτος. λολ

Να τον χαίρεσαι τον μπόμπιρα Νίκο! Μεγάλωσε πολύ!

Πολύ καλό και το κομμάτι! :)

Για τα του κομματιου το απογευμα που θα το ακουσουμε,προηγειται ο μικρος κυριος!

Μορφονιος ο πιτσιρικος,να υποθεσω ησουν κι εσυ τυχερος και εμοιασε στη μανα του οπως και τα δικα μου? ;D ;D ;D

Πλακα κανω.

Να τον χαιρεσαι και να 'στε παντα καλα!

Κι οταν τελειωσετε στειλε μου τον κι απο δω να μας μαθει δυο πραματα στα της παραγωγης.

Το κομμάτι δεν μπορώ να το ακούσω, γιατί μου ψόφησαν τα ηχεία, αλλά να χαίρεσαι τον γλυκύτατο μικρούλη σου!

Μόνο μην μου πεις ότι τον έδειρες δύο φορές και ονόμασες έτσι το κομμάτι. ;D ;D

Ομορφος ο μπέμπης! Γλυκός, λαμπερός και κουλ, θα κάψει καρδιές - να τον χαίρεστε!!

Και το κομμάτι του πατρός πΓιοτικο ως συνήθως - να σε χαίρονται Νίκο!!

gvour είπε:
Μορφονιος ο πιτσιρικος,να υποθεσω ησουν κι εσυ τυχερος και εμοιασε στη μανα του οπως και τα δικα μου? ;D ;D ;D
Εγώ όπως βλέπω τον νεαρό- και γνωρίζοντας τον Νίκο- τον κόβω SF spit image  8)

ΥΓ: Οπότε στο μέλλον το βρίσκω απίθανο να τον δούμε με καμιά... stratocaster  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ναι βρε συ,δεν ειπα τιποτα για τον ανθρωπο,σαμπως τον εχω δει και ποτε?.

Πλακα εκανα,με το δικο μου ευτυχημα να μοιασουν τα παιδια στη γυναικα μου. ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Οπότε στο μέλλον το βρίσκω απίθανο να τον δούμε με καμιά... stratocaster  ;D
Θα του την κάνει και θα πάρει 7χορδη doometalator!

Terry RoscoeBeck5 είπε:

Ο Τερρυς ειναι απλα ευγενικος....ΕΥΤΥΧΩΣ το παιδι ειναι ΙΔΙΟΣ η μανα του... ;D

Του εχω παρει για αρχη μια Mustang του  1966.....παντως απο ολες τις κιθαρες μου αυτος ολο αυτη ζηταει ο προδοτης ;D

airline1_tuxedo_black-ef4230fda4__31547.1406709906.1280.1280.jpg

Superfunk είπε:
Ο Τερρυς ειναι απλα ευγενικος....ΕΥΤΥΧΩΣ το παιδι ειναι ΙΔΙΟΣ η μανα του... ;D

Του εχω παρει για αρχη μια Mustang του  1966.....παντως απο ολες τις κιθαρες μου αυτος ολο αυτη ζηταει ο προδοτης ;D

airline1_tuxedo_black-ef4230fda4__31547.1406709906.1280.1280.jpg
Ευτυχώς κάποια πράγματα πάνε σωστά απο μόνα τους!  ;D

Γερομπισμπίκη πρωτευουσιάνε να χαίρεσαι το κούκλο γίγαντα και να σε μαδάει παλιοκαπιτάλα σε κονσερβοκούτια  ;D ;D ;D

Περί άσθματος τα έχουμε ξαναπιεί, οι παραγωγές σου είναι μπερεκέτι, κατά τα άλλα όλα με μοιάζουν καρμπόν λόγο εμμονής σου στο να ακούγονται ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ  :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back