ΛΑΚΗ εξηγησε σε παρακαλω στο παιδι... ;DΤι γιλέκο ειναι αυτό
Βοήθεια του κοινού δεν επιτρέπεταιSuperfunk είπε:ΛΑΚΗ εξηγησε σε παρακαλω στο παιδι... ;D
http://www.tie-a-tie.net/blog/mens-fashion-guide-to-check-patterns/
Μου'ριξε αυτος 2-3 γερες γιατι ειχα παρει τη Fender Mustang του χωρις να τον ρωτησω.... ;DΜόνο μην μου πεις ότι τον έδειρες δύο φορές και ονόμασες έτσι το κομμάτι
;DSuperfunk είπε:ΛΑΚΗ εξηγησε σε παρακαλω στο παιδι... ;D
Εγώ όπως βλέπω τον νεαρό- και γνωρίζοντας τον Νίκο- τον κόβω SF spit image 8)gvour είπε:Μορφονιος ο πιτσιρικος,να υποθεσω ησουν κι εσυ τυχερος και εμοιασε στη μανα του οπως και τα δικα μου? ;D ;D ;D
Ναι βρε συ,δεν ειπα τιποτα για τον ανθρωπο,σαμπως τον εχω δει και ποτε?.Terry RoscoeBeck5 είπε:Εγώ όπως βλέπω τον νεαρό- και γνωρίζοντας τον Νίκο- τον κόβω SF spit image 8)
Θα του την κάνει και θα πάρει 7χορδη doometalator!Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Οπότε στο μέλλον το βρίσκω απίθανο να τον δούμε με καμιά... stratocaster ;D
Ο Τερρυς ειναι απλα ευγενικος....ΕΥΤΥΧΩΣ το παιδι ειναι ΙΔΙΟΣ η μανα του... ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Εγώ όπως βλέπω τον νεαρό- και γνωρίζοντας τον Νίκο- τον κόβω SF spit image 8)
ΥΓ: Οπότε στο μέλλον το βρίσκω απίθανο να τον δούμε με καμιά... stratocaster ;D
Ευτυχώς κάποια πράγματα πάνε σωστά απο μόνα τους! ;DSuperfunk είπε:Ο Τερρυς ειναι απλα ευγενικος....ΕΥΤΥΧΩΣ το παιδι ειναι ΙΔΙΟΣ η μανα του... ;D
Του εχω παρει για αρχη μια Mustang του 1966.....παντως απο ολες τις κιθαρες μου αυτος ολο αυτη ζηταει ο προδοτης ;D
![]()