- Πόντοι
- 18
Τελικά είναι διαφορετικά? Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο? Ακούγονται αλλιώς?
Το σίγουρο είναι ο,τι η telecaster δεν πιστεύω ότι είναι ιδανικό όργανο για τετοιου ίδους πεταλια.Και εμένα μου αρεσει η tele αλλα για ts τωρα δεν νομιζω οτι είναι ότι καλυτερο.BlackCrow81 είπε:Τελικά είναι διαφορετικά? Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο? Ακούγονται αλλιώς?
Μια χαρά είναι, ίσα ίσα με single coil θα ακουστούν καλύτερα οι όποιες διαφορές στα πετάλια.mikeguitar είπε:Το σίγουρο είναι ο,τι η telecaster δεν πιστεύω ότι είναι ιδανικό όργανο για τετοιου ίδους πεταλια.
Ναι απλά παρα είναι ΒΡΩΜΙΚΟ σαν πεταλι για tele.Προσωπική μου αποψη αυτη.Δεκτή και η δική σου harilatron εννοείται.harilatron είπε:Μια χαρά είναι, ίσα ίσα με single coil θα ακουστούν καλύτερα οι όποιες διαφορές στα πετάλια.
Στο βίντεο δεν άκουσα κάποια διαφορά πάντωςNestoras είπε:Σε διαβεβαιώ ότι και τα 4 έχουν διαφορετικό ήχο.
Αν περιμένεις να ακούσεις διαφορές και να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από βιντεάκια στο youtube κάηκες... Εχεις δοκιμάσει και τα δύο με ακριβώς το ίδιο setup?BlackCrow81 είπε:Στο βίντεο δεν άκουσα κάποια διαφορά πάντως![]()
Συμφωνώ απολύτως. Είχα και TS808 και TS9 (original και τα δύο) και ναι έχουν διαφορές. Για το TS10 δεν γνωρίζω, δεν το είχα.Σε διαβεβαιώ ότι και τα 4 έχουν διαφορετικό ήχο.
Αυτά που κράτησα το ένα το έχω στη strat πεταλιέρα και το TS-10 στη Les.
![]()