Ξερω, ελεγα για φυσικο cd.μπορεις να το πουλας μεσω download απο site στο internet. μια πιστωτικη χρειαζεται μονο.
Αντικαταβολή!
Το παραγγέλνει από την ιστοσελίδα και του το στέλνεις ταχυδρομικώς … :wink:
Αντικαταβολή!
Το παραγγέλνει από την ιστοσελίδα και του το στέλνεις ταχυδρομικώς … :wink:
.....νομίζω δε γίνεται αγαπητέ ούτε αυτό χωρίς να δηλώσεις κάπου (και να τα σκάς) ότι ασκείς επάγγελμα-επιτήδευμα ή ότι άλλο.Οχι ότι μ'αρέσει' date='απλά νομίζω είναι λάθος πληροφορία προς τον φίλο που ενδιαφέρεται.Αν πάλι κάνω λάθος εγώ,διορθώστε με. 8)[/quote']
Έχεις δίκιο, dimicupo. Η αρχική ερώτηση του harisexp δεν στέκει. Δεν γίνεται να πουλάς και να μην μπλέξεις με εφορίες κλπ. Μόνο δωρεάν μπορείς να δίνεις το σιντι σου χωρίς να μπλέξεις με εφορίες κλπ
Αλλά φίλε αν θέλεις πήγαινε και ρώτα στην εφορία της περιοχής σου' date=' και πές μας τι σου είπαν…
αν γνωρίζουν και αυτοί δηλαδή το τι πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις… :lol:[/quote']
Χαχαχααχχαχα, μάλλον εμείς θα τους πούμε :lol: :lol: :lol:
Αν πουλάς κάτι από μια ιστοσελίδα που βρίσκεται στο εξωτερικό' date=' και τα στέλνεις με αντικαταβολή δίχως να κόβεις διάτρητη απόδειξη, :wink:
μάλλον δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. :roll:
Αν όμως αρχίζεις και εισπράττεις μεγάλα ποσά, τότε το πράγμα στενεύει…. :wink:
Το παιδί είπε να πουλάει το CD του σε τιμή 3 ¤ .. δηλαδή όσο του κοστίζει,
επομένως ούτε κερδοσκοπικός χαρακτήρας υπάρχει, ούτε και κέρδος.
Όσο για την εφορία, θα πρέπει να του κάνει κάποιος καταγγελία …
αλλά πουλάω κάτι, δεν σημαίνει πως έχω και επιχείρηση.
Πχ θα πρέπει να γραφώ στο ΤΕΒΕ
για να πουλήσω τα κουταβάκια της σκυλίτσας μου; 8O
Έφτιαξα λοιπόν μουσική και πούλησα 100 CD όσο μου κόστισαν.
Δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος …
Αλλά φίλε αν θέλεις πήγαινε και ρώτα στην εφορία της περιοχής σου,
και πές μας τι σου είπαν…
αν γνωρίζουν και αυτοί δηλαδή το τι πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις… :lol:[/quote']
κι ομως πρεπει να κανεις εναρξη επαγγελματος ακομη και αν πουλας και κατω απο το κοστος το cd σου. επισης πρεπει να κανεις εναρξη επαγγελματος και να κοβεις αποδειξεις ακομη και αν πουλας σκυλιτσες.... !!!! :wink:
Μα αν το επάγγελμα μου δεν είναι η πώληση CDκι ομως πρεπει να κανεις εναρξη επαγγελματος ακομη και αν πουλας και κατω απο το κοστος το cd σου. επισης πρεπει να κανεις εναρξη επαγγελματος και να κοβεις αποδειξεις ακομη και αν πουλας σκυλιτσες.... !!!! :wink: