- Πόντοι
- 1,558
Dava Jazz Grip Delrin Picks
Pick Set Small and stiff Jazz pick with a sharp tip and rubber grip, Material: Delrin, 6 Pack
Έχω σκαλωσει με αυτές εδώ και ένα χρόνο
Με κίνδυνο να φανώ ξερόλας θα πω ότι τις έχω δοκιμάσει πράγματι δουλεύουν για την πλειοψηφία των κιθαριστών, απλώς εν τέλει δεν μου έκανε, ακόμα και αυτή γλιστρούσε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές, απλά και αυτές δεν κάνουν για εμάς τους ελάχιστους κιθαρίστες που έχουμε ξηρά χέρια.![]()
Dava Jazz Grip Delrin Picks
Pick Set Small and stiff Jazz pick with a sharp tip and rubber grip, Material: Delrin, 6 Packwww.thomann.de
Έχω σκαλωσει με αυτές εδώ και ένα χρόνο
Καθόλου ξερόλας, ότι βολεύει τον καθένα εννοείται. Εγώ τις δοκίμασα όταν έμαθα ότι είναι η πένα του Cory Wong. Εφόσον είναι η πένα του ανθρώπου που το δεξί του χέρι κουνιέται σα να μην υπάρχει αύριο, θα είναι και για μέναΜε κίνδυνο να φανώ ξερόλας θα πω ότι τις έχω δοκιμάσει πράγματι δουλεύουν για την πλειοψηφία των κιθαριστών, απλώς εν τέλει δεν μου έκανε, ακόμα και αυτή γλιστρούσε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές, απλά και αυτές δεν κάνουν για εμάς τους ελάχιστους κιθαρίστες που έχουμε ξηρά χέρια.