- Πόντοι
- 16
Παροτι λιγο να τριζει μια strat ειναι σχεδον φυσιολογικο κατα τις φημες - σε μια καινουρια CS strat η E και η A τριζουν σχετικα πιο ευκολα απο τις αλλες strat που εχω. Ο ηχος ακουγεται ελαφρως καποιες φορες και απο τον ενισχυτη.
το σεταρισμα που εχω κανει ειναι
relief 0.012''
action 5/64 bass και 4/64 treble στο 12
μαγνητεσ δοκιμασα τα παντα.
Τωρα λιγο τριξιματακι δε με πειραζει - και σε αλλη CS strat που ειναι πολυ λιγοτερο ουτε που το προσεχω - εχει κανεις καμια ιδεα τι στο διαολο μπορει να παραβλεπω πριν να χρειαζεται τριψιμο σε ταστα? Δηλαδη το ερωτημα ειναι εαν εχεις πειραξει το relief και το εχεις παει εως 0.012, το action σε medium κατασταση- μπορει να υπαρχει τιποτα αλλο που θα της κανει μαστορας εκτος απο τριψιμο σε ταστο?
το σεταρισμα που εχω κανει ειναι
relief 0.012''
action 5/64 bass και 4/64 treble στο 12
μαγνητεσ δοκιμασα τα παντα.
Τωρα λιγο τριξιματακι δε με πειραζει - και σε αλλη CS strat που ειναι πολυ λιγοτερο ουτε που το προσεχω - εχει κανεις καμια ιδεα τι στο διαολο μπορει να παραβλεπω πριν να χρειαζεται τριψιμο σε ταστα? Δηλαδη το ερωτημα ειναι εαν εχεις πειραξει το relief και το εχεις παει εως 0.012, το action σε medium κατασταση- μπορει να υπαρχει τιποτα αλλο που θα της κανει μαστορας εκτος απο τριψιμο σε ταστο?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: