M
ManosG7
Guest
Καλησπέρα σε όλους . Νέος στην ομάδα και σχετικά αρχάριος στην ηλεκτρική . Πριν 2 χρόνια είχα πάρει την πιο φθηνή epiphone les paul που βρήκα . Προφανώς είχε αρκετά ψηλό action αλλά έτσι συνήθισα . Κάποιους μήνες πριν την άφησα για 4 εβδομάδες χωρίς χορδές γιατί έψαχνα κάτι καθαριστικά κλπ . Μάλλον αυτό είναι το λάθος είναι που οδήγησε σε απίστευτο τρίξιμο , κάτι που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι μπορώ να ακούσω. Μου άρεσε να παίζω χωρίς ενισχυτή πολλές φορές και για αυτό μου φαινόταν άσχημο . Δε χτυπούσα φυσικά υπερβολικά δυνατά για να πει κάποιος ότι από δύναμη προέκυπτε το τρίξομο .Πήγα σε ένα τεχνικό στη γειτονιά επειδή είναι δίπλα μου και απλά πήρε τα λεφτά μου . Την σεταρε υποτίθεται αλλά εγώ εξακολουθώ να ακούω το τρίξιμο και για αυτό έχω καιρό να την ακουμπήσω , είναι τόσο εκνευριστικό . Ρώτησα και έψαξα και τελικά βρήκα το enigma guitars που όμως θέλει συνολικά 90 ευρώ για σετάρισμα και ίσιωμα τάστων . Αξίζει κάτι τέτοιο ? Θα είναι νοράλ ξανά η κιθάρα μετά από αυτά? Ρωτάω γιατί είναι το 1/3 της τιμής της κιθάρας ουσιαστικά . ίσως μια τέτοια κιθάρα αξίας 250 να μη αξίζει αυτή την επένδυση . Δηλαδή αν σου πει την επόμενη χρονιά θες αλλαγη τάστων , σιγουρα θα το μετανιώσεις . Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη . Ευχαριστώ για το χρόνο σας !