Τρίτος (μεσαίος) μαγνήτης τέλε... Ακολουθεί ερώτηση:

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Σκέφτομαι να πειραματιστώ με μία τέλε και σκέφτομαι να βάλω έναν τρίτο μεσαίο τέλε μαγνήτη. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα έκανε καλύτερα τη δουλειά του στη μέση; Ένας bridge tele ή ένας neck tele; Ποιος θα ταίριαζε;

Θες ντε και καλά τέλε μαγνήτη; Τότε καλύτερα bridge, ο neck είναι κάπως ψόφιος, αν τον βάλεις και στην μέση που θα έχει λιγότερο output... χέσε μέσα...

Πάντως εγώ θα πρότεινα κάτι ξεχωριστό για τρίτο μαγνήτη.

http://store.guitarfetish.com/gfsprlifistc.html

Bαλε εναν X2N για να μπισταει στις χαμηλες. ;D

Η μαλλον τωρα που το σκεφτομαι, κανε το κλασσικο και δοκιμασμενο κολπο, δηλαδη μαγνητη απο strat οπως ειπε ο Νικος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι αλλά πειραματισμός και δοκιμασμένα κόλπα δεν πάνε μαζί. Αυτό δεν είναι;

Aμα εχεις παει ΩΔΕΙΟ και ξερεις τι κανεις ολα γινονται.

Lipstick ε; Χμμμ...

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Δυστυχώς δεν έχω περάσει ούτε απέξω από ωδείο. Ήταν στο απέναντι πεζοδρόμειο...

odis13 είπε:
Bαλε εναν X2N για να μπισταει στις χαμηλες. ;D

Η μαλλον τωρα που το σκεφτομαι, κανε το κλασσικο και δοκιμασμενο κολπο, δηλαδη μαγνητη απο strat οπως ειπε ο Νικος.
loool ;D

Παντως οντως ο lickstick ( :P ) του μπανανα sensei ειναι ενδιαφερουσα επιλογη, αν θες να φυγεις απο την πεπατημενη, δηλαδη strat pickup.

Επισης πολυ κλασσικη λυση για mid σε nashvillιασμενη τελε ειναι ο duncan hot stack ο οποιος συχνα εμφανιζεται σε τετοιο ρολο (παιζει να μην τον εχω δει και πουθενα αλλου). Και η brent mason signature αυτον φοραει και ειχα καποτε παιξει μια american standard tele που ειχε φορεσει και εναν τετοιο στο mid και οντως "παντρευοταν" πολυ καλα με τους κλασσικους tele μαγνητες (εξυπνη λυση ειναι να βαλεις και ενα ξεχωριστο volume για αυτον και ετσι να κρατησεις και τον κλασσικο 3θεσιο και να μπορεις να τον κανεις blend οπου/οσο θες).

Σωστό κι αυτό... Θα το δω...

Όσο για τον X2N, στην Στρατ μου έχω τον παλιό SD Metal Livewire που κάτι τέτοιους μαγνητάκους τους τρώει για πρωινό...  ;) :D

Τι μαγνήτες έχεις στην τέλε; Γιατί αν έχεις τίποτα κάφρους (λέμε τώρα) δύσκολα θα παίξει καλά ένας βινταζ λίπστικ στη μέση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back