Έτσι μου είχε πει κάποιος ιδιοκτήτης καταστήματος σχετικά με τις PRS SE και το είπα φυσικά με πάσα επιφύλαξη. :roll:Εκτός και αν άλλαξε κάτι τελευταία' date=' οι SE [b']δεν[/b] κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Samick.Κατασκευάζονται στην Κορέα στο εργοστάσιο της Samick όπου κατασκευάζονται και οι PRS Se
Επίσης κάτι off topic και παρακαλώ φίλε Acanthor μην το πάρεις προσωπικά...
Μπαίνει ένας και ρωτάει: 'να πάρω την κιθάρα Α ή την κιθάρα Β;'. Και πολλές φορές του απαντάει κάποιος 'γιατί δεν παίρνεις την C?' 8O
Συγνώμη παιδιά, το ξέρω ότι γίνεται από ενδιαφέρον να βοηθήσουμε, αλλά είναι πολύ κουλό.
Μου θυμίζει φόρουμ αυτοκινήτου που το ερώτημα ήταν 'ανάμεσα στο Fiesta 1.4 και στο Corsa 1.4 τι θα διαλέγατε;' και η κλασσική απάντηση ήταν 'μαλακίες είναι και τα δύο, πάρε το Clio καλύτερα!'.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να μην παρεξηγούμαι, εξάλλου και εγώ ένοχος είμαι ενίοτε... :?
Μέχρι τότε πάω να παίξω κάτι καθαρά με το bridge μαγνήτη, ένα Big Muff κι ένα Rectifier!!! :twisted: :twisted:Γειά σου ρε john! Καλωσόρισες στο κλειστό club με τους μειοψηφικούς που οι κιθάρες τους δεν έχουν καλά καθαρά :lol: :lol: !!!
Γι'αυτό κι εγώ λοιπόν να ευχηθώ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΗ' date=' ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΗ και με πολλές και καλές πενιές![/quote']
να ευχηθω και εγω λοιπον τα παραπανω ΕΚΤΟΣ απο το "αγρατζουνιστη"...
συγγνωμη κι ολας, αλλα ΚΙΘΑΡΑ ΑΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ :lol: :lol: δεν εχει νοημα...πως να το κανουμε? :lol:
καλοπαιχτη λοιπον και ειθε τα σημαδια του χρονου να ερθουν πανω στο ωραιο σωμα της κιθαρας :lol: