ventrix είπε:Υπάρχουν μαστόρια που κάνουν τρίψιμο (φάγωμα) μπράτσου για να λεπτύνει λίγο και να έρθει ακριβώς στο χέρι μου; Μπορώ να το κάνω μόνος μου; Η κιθάρα είναι μια Gibson les paul traditional με 50' μπράτσο σε μαύρο χρώμα.
να αγιάσει το στόμα σου πρωί-πρωίgmw είπε:
Να μην κάνεις τίποτα !!, εάν δεν μπορείς να το συνηθίσεις βάλε μια αγγελία ανταλλαγής ή πούλησε την και πάρε μια που να σου κάνει. Είναι αμαρτία να "καταστρέψεις" μια Gibson κάνοντας "πειράματα" λες και είναι καμιά harley benton των 70 ευρώ.
+1000chris gti είπε:Θα Googlάρεις Prokroustis (αν δεν κάνω λάθος είναι στο www.prokroustis.gr). Είναι ένας πολύ παλιός Έλληνας μάστορας με σπεσιαλιτέ τις περιπτώσεις σαν την δική σου (μικρά χέρια/πόδια κτλ).
Καλά και εσύ φιλαράκι, με την Les Paul στα αποδυτήρια ?? ;Daudiokostas είπε:+1000
Δεν ξέρω αν δουλεύει το σύστημα του στα χέρια ή στα πόδια αλλά στην περίπτωσή μου δούλεψε πάρα πολύ καλά.
Στα αποδυτήρια πλέον με ζηλεύουν όλοι.
Παλιά ήταν Les Paul.chris gti είπε:Καλά και εσύ φιλαράκι, με την Les Paul στα αποδυτήρια ?? ;D
O op (για να μην ξεφεύγουμε) ήθελε να τρίψει το μπράτσο του όχι να φτιάξει.marmelaki είπε:Και τα μικρα παιδια φτιαχνουν μπρατσα
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με το μπράτσο, αλλά με την μασχάλη.audiokostas είπε:O op ήθελε να τρίψει το μπράτσο του
To σώμα είναι slab, pancake ή moussaka ?fusiongtr είπε:Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με το μπράτσο, αλλά με την μασχάλη.
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να την τρίψω?
Αυτό ή ότι η επικοινωνία με τα νύχια γίνεται μέσω όσφρησης;audiokostas είπε:(αλήθεια, ποιος το βγαλε αυτό; γιατί να σου λένα τα νύχια το μέλλον; )
Μα έτσι γίνεται πάντα.audiokostas είπε:Πες λεπτομέρειες, τα νύχια μας θα μυρίσουμε;