• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

trigga - Πρώτο λάιβ με πρωταγωνιστικό ρόλο

trigga

Jazzikofagos
Πόντοι
36
Ναι λοιπόν εγώ είμαι αυτό το πράγμα με γυαλιά και μια λευκή behringer.

Απο ήχο σκίζει και λόγω κάμερας(σόνι κ καμεραμαν η μάνα μου) και λόγω μηχανημάτων και λαθών επίσης.

Συστήνω υπομονή για το 8λεπτο που θα παρακολουθήσετε, αν θα παρακολουθήσετε :P.

Για αρχή να πώ πώς τα τύμπανα δεν ήταν προγραμματισμένα αλλά προέκυψαν και ίσως βοήθησαν κιόλας.

Στην αρχή συνοδεύουμε το παιδί στο μπάσο.Ντάξ δεν έχει πολλά λάθη εκεί απο μένα τουλάχιστον.Μόνο σε μια φάση που πήγα να το swingιάσω ξέφυγε λίγο.

Μετά είναι η χάρη μου στο tune 88(jeff lorber).

Απο λάθη γίνεται ο χαμός.Μέχρι και ο καθηγητής που κρατάει τα κόρντα κάνει λάθη(και με αναγκάζει να μέινω χωρίς τη σολάρα μου και γώ ο αλάθητος.Αυτό το καταλαβαίνεται και απ το χεράκι μου με τα δαχτυλάκια μου που κουνιούνται σαν χέλι και είναι και σαν 13χρονου).

Δεν συζητώ απο άγχος τι γίνεται.Όταν έπαιζα πλήκτρα παλιά δεν είχα το άγχος αυτό γιατί δεν έκανα και σόλα να με πεις.

Ένα λάθος και χάνεις το παιχνίδι ρε γαμώ.Μετά με πήρε απο κάτω και ξέχασα τι κρατούσα, ενώ είχα ωραίες ιδεές στο σόλο όταν το κάναμε πρόβες.

Το λάιβ γίνεται για λόγους διαφημηστικούς της σχολής κιθάρας.(απο κάτω είχε παππούδια με χαίτη να χτυπιούνται κ δε σημαζεύεται σας λέω.Μέταλ παππούς χωρίς σύνταξη)

Καλή ακρόαση και βάλτε μακρυά το πιστόλι ή τουλάχιστον αδειάστε το.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια χαρά είναι ρε 'συ ;) :).

Η Behringer οφείλω να ομολογίσω ότι δεν είναι η συμπάθειά μου ;D ;D.

To live ήταν του ωδείου σου ή κάπως έτσι???

Μια χαρα για πρωτο πρωτο Live.

Ηταν μεχρι να γινει η αρχη, τωρα παει.... 8)

Και πες του διδασκαλου, οταν παιζει ο αλλος κιθαριστας Lead (και μαθητης να ειναι),

παιζουμε λιγο πιο χαμηλα.

Υ.Γ ολα τα ωδεια στην ελλαδα (γμτ) jazz μαθαινουν?

2 μήνες πάω και απ ότι κατάλαβα κάθε χριστούγεννα κάνει λάιβ στους μαθητές του αλλά και λογικά για διαφημηστικούς λόγους στη Λάρισα.

Γεια σου βρε Τrigga!!! Τα λάθη δεν ακούστηκαν τόσο όσο νομίζεις (τουλάχ. στο δεύτερο κομμάτι). Εγώ να δεις τι λάθη πρέπει να είχα κάνει στο πρώτο μου λάιβ με το ωδείο... ήταν σε πολύ τρυφερή ηλικία και είχα τέτοιο άγχος που νόμιζα ότι θα ανοίξει η γη και θα με καταπιεί, οπότε μιας και σε βλέπω να έχεις τη χαλαρότητα τζάζμαν είσαι μια χαρά...

Το tracklist ήταν αυτό.

Come all ye,faithfull(old latin hymn)

Etude 49 & 52

Whips and chains(T.Stetina)

Tapping(t.Stetina)

Y.J.Malmsteen θέμα

Rhythm song no.2(T.stetina)

The tao of metal(t.Stetina)

On the prowl(T.Stetina)

Solo lead no.4(T.Stetina)

Paranoid(Black Sabbath)

Smoke on the water(Deep Purple)

When a blind man cries(Deep Purple)

Cocaine(Clapton)

Χαιρετίσματα(Παπακώτσο)

Να μ' αγαπάς(Ο Θεός)

Ανάσα μου

Πριγκηπέσσα(μπλιάχ Μάλαμας)

Ητανε μια φορα(κι ένα καιρό ναούμ.Ο κλασσικός Ξυλούρης)

Crazy train(Ozzy osbourne)

Lullaby(G.Bregovic)

For the love of god(Steve vai, θεός το παλικάρι)

Sultans of swing(Διρε Στραιγητσ)

Highway star(Deep purple)

Soldier of fortune(Deep πολύ deep me boliko ka8olou)

Still got the blues(Gary Moore)

Take your pick(W.Leavitt)

Stairway to heaven(Λέεεντ ζεπελίιιιν)

Call blues(M.Davis)

Pink punther(Henry Mancini)

Tune 88(Jeff Lorber)

Spain(Chick Corea)

ExAnimus:Mountains(Socrates drunk the conium)

ExAnimus:The end

The iron maiden

Breaking the law(judas priest)

Kai κάποιες μικροαλλαγές μέσα που δεν τις έχω.Γενικά δεν ήταν για πολλά πολλά η φάση.Πολύ καφρομεταλορόκ και πολλές φορές χωρίς συνοδεία και ήταν ότι νανε

Μπράβο triggako!

Μιά χαρά είσαι φίλε μου. Απλά έχεις το άγχος του μαθητή. (Προς τιμή σου).

Άλλοι παίζουν το 1/10 από αυτά και κομπάζουν σαν να είναι god's gift to music...

RogerWaters15 Πίστεψέ με 1 μήνα και πασχίζω να πάρω την hagstrom των ονείρων μου αλλά οι τράπεζες είναι εναντίων μου.ΜΕ την επόμενη ευκαιρία θα είμαι και γώ σκαφάτος επιτέλους.Μακάρι δηλαδή.Την βλέπω 4 μήνες στο ίντερνετ και αναστενάζω.Θα κατεβάσω γάλα σε λίγο. :P

Ευχαριστώ ρε παιδια.

yameth τριγγάκος έ.Κάποιον γνωστό μου μου θυμίζει αυτό :P

Πείτε κιάλλα βρε παιδιά και μετά θα είμαι και γώ ένας απο τους god's gift to music.(λέμε τωρα)

Μπράβο βρε αλήτη!! Μια χαρά είναι.

Αντε και σύντομα λαιβ στη Νεα Υόρκη. Χωρίς τη μαμα! ;D

Μπράβο ρε! Για πρώτο λάιβ ήταν super!  :) :) Περιμένουμε κι άλλα όταν έρθει η σουηδο-κινέζα...

Η μαμά θα χει πάντα την κάμερα καρφωμένη στο χέρι και δίπλα το μπιμπερό.Είναι αστέρι ρε.Δίνει και κάτι ατάκες στο βίντεο.Μανουριασμένη απ τον κόσμο που περνάει απο μπροστά και χάνει απ τα μάτια της το καμάρι της.

Με την κινεζούλα θα προσπαθήσω αν βρώ καμμιά κάμερα της προκοπής πάλι.Θα φοράω και πιζάμες.Αλλά δεν θα δείχνω παντόφλα.(δεν τον θυμάμε τον παντοφλένιο απο δώ ποιός ήταν ρε γμτ)

Μπράβο Trigga!!!! Έτσι που ξεκίνησες το thread περίμενα να ακούσω τις παραφωνίες του αιώνα!

Με περίμενε όμως πολύ θετική έκπληξη ;)

Συνέχισε έτσι! Το 'χεις ;)

bloody_sunday είπε:
σε βλέπω να έχεις τη χαλαρότητα τζάζμαν είσαι μια χαρά...
ΟΝΤΩΣ!!! 8)

Tένκ γιου αγόρι της γίβτσον 335 με τα ωραία σου κλιπ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αρχηγε, τελικα εισαι πολυ...
tzatziki.jpg
;D...very nice για πρωτο live...bends ομως ουτε για πλακα ετσι?? :)

Το bend και το distortion-gain τα αντιπαθώ μέχρι αηδιας.Ισως φταίει και οτι όταν τα κάνω εγω θέλω να με φτύσω επειδή δεν τα χρησιμοποιώ σωστα.Άμα ακούσω κάποιον να τα παίζει καλά δεν με ενοχλούν, αλλιώς ανατριχιάζω σαν γατί.Τι να σε πώ.

πολυ ωραιος trigga.

Λαθη δεν ακουει κανεις κ το αγχος που λες δεν φανηκε πουθενα.Συμφωνω με τους παραπανω που λενε για ανεση jazzman.Μπραβο!

blue τη δικιά σου γνώμη την εκτιμώ και λίιιιγο παραπάνω απο τα υπόλοιπα παιδιά μιας που είσαι και του αντικειμένου αν θυμάμαι καλά απο κάτι όμορφα κλιπάκια του ρεστοράν. ;D

Ρε μια χαρά είσαι..σιγά τα λάθη,ειδικά για πρώτο live.

ταραταραν...ταραν...ταρανταραν νταντααααν ....(πρέπει να το μάθω και εγώ αυτό)

trigga είπε:
blue τη δικιά σου γνώμη την εκτιμώ και λίιιιγο παραπάνω απο τα υπόλοιπα παιδιά
AAAAAA ώστε έτσι λοιπόν!!!!!!!  >:(

Ε τότε τη δική μου γνώμη την παίρνω πίσω...

[move]

Μπράβο Trigga!!!! Έτσι που ξεκίνησες το thread περίμενα να ακούσω τις παραφωνίες του αιώνα!

Με περίμενε όμως πολύ θετική έκπληξη ;)

Συνέχισε έτσι! Το 'χεις ;)

σε βλέπω να έχεις τη χαλαρότητα τζάζμαν είσαι μια χαρά...
ΟΝΤΩΣ!!! 8)
[/move]

Trending...

Νέα θέματα

Back