τραγουδιστης και drummer

Και κάτι πιο σκληρό...

Πολύ ωραίος drummer και αν και δεν κερδίζει κανα βραβείο αρκετά καλύτερος από τους κύριους τραγουδιστές των Mastodon

Το ειπε ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ o Don Henley o νραμμερ οπως επισης και στο one of these nights .Δυσκολο ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ καλα και να τραγουδας ταυτοχρονα ..παρατηρηστε οτι οταν τραγουδουν οι ντραμμερς παιζουν το ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ .Επισης και το μπασσο ειναι πολυ δυσκολο να τραγουδησει ειδικα οταν η φωνη ειναι κοντρα στο ρυθμικο της bassline .

Υπαρχει και ελληνικη μπαντα στην οποια τραγουδαει ο drummer.

Οι Action Ladies.  Φωνη κ drums, ο πρωην drummer των Φοβοι του Πριγκηπα

(ή μηπως "των Φοβων του Πριγκηπα"?!?!?!)

(τους ειχα δει live στο 6 DOGS - επαιζαν πριν απο τους Tuber).

Nestoras είπε:
Karen CarpenterGrant Hart (Hüsker Dü)
Μπράβο ρε Χάρη.
Φχαριστώ Νέστορα. Εμείς οι λίγο παλιότεροι έχουμε ευθύνη να περνάμε τη γνώση στους νέους... ;)

-----------

Ακόμη, Robert Wyatt με τους (πολύ πρώιμους) Soft Machine:

Soft Machine - Dim Dam Dom, Oct.1967  

Haris είπε:
Φχαριστώ Νέστορα. Εμείς οι λίγο παλιότεροι έχουμε ευθύνη να περνάμε τη γνώση στους νέους... ;)

Haris είπε:
Τεράστιος και ο Levon...
Στο θέμα ντράμερ / τραγουδιστής, μου έρχεται πρώτος (μαζί με τον Phil Collins) στο μυαλό.

Βέβαια προσωπικά προτιμώ τον Helm από τον Collins.

Και στα 70 του (ο Helm) συνεχίζει να είναι παραγωγικός με πολύ αξιόλογες δουλειές.

Επισης και το μπασσο ειναι πολυ δυσκολο να τραγουδησει ειδικα οταν η φωνη ειναι κοντρα στο ρυθμικο της bassline .
Αυτό ξαναπέστο..............  ;D

audiokostas είπε:
Τεράστιος και ο Levon...
Βέβαια προσωπικά προτιμώ τον Helm από τον Collins.
Παρομοίως (παρότι και ο Collins μου αρέσει).

Επισης και το μπασσο ειναι πολυ δυσκολο να τραγουδησει ειδικα οταν η φωνη ειναι κοντρα στο ρυθμικο της bassline
Αυτό ξαναπέστο..............  ;D
Δεν μασάς εσύ, μια χαρά το 'χεις!

Πωπω σαπίλα. Καλά είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε μία περίπτωση καλή;

Ντράμερ που τραγουδάει ήταν πάντα καγκουριά.

Εκτός από αυτά τα πιτσιρίκια που τα σπάνε:

http://pitchfork.com/tv/special-presentation/61-no-age/191-glitter/#ooid=43Zmt5MTrdlctGcsRPRERptkf36JSgpn

Μη περιμένετε κορώνες και μελωδίες, έχουν πανκ ψυχή.

Άντε και σταματήστε με την ενοχλητική μουτσούνα του Phil. Έλεος!

Haris είπε:
Εμείς οι λίγο παλιότεροι έχουμε ευθύνη να περνάμε τη γνώση στους νέους... ;)
Γι΄αυτη τη φραση ΚΑΙ για την αναφορά  στo ονομα της Karen Carpenter:

+100

CarpeOmnious είπε:
Πωπω σαπίλα. Καλά είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε μία περίπτωση καλή;

Ντράμερ που τραγουδάει ήταν πάντα καγκουριά.
Άνοιξε τα αυτιά σου και ξεκόλλα. Σου κάνω δώρο τις μπατονέτες αν θέλεις...

Εκτός από αυτά τα πιτσιρίκια που τα σπάνε:

http://pitchfork.com/tv/special-presentation/61-no-age/191-glitter/#ooid=43Zmt5MTrdlctGcsRPRERptkf36JSgpn

Μη περιμένετε κορώνες και μελωδίες, έχουν πανκ ψυχή.
Πολύ καλοί αλλά τα προηγούμενα ισχύουν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ξεχάσαμε τον Nick Di Virgilio (main frontman των Spock's Beard ύστερα απ' τη φυγή του Neal Morse)

Υπάρχουν ένα σωρό drummers που κάνουν δεύτερες και τρίτες φωνές, ενίοτε λένε και κανα κομμάτι, αλλά δεν τους ποστάρω για ευνόητους λόγους.

Και κάτι τελευταίο (το λέω με πολύ αγάπη): δεν χρειάζεται να είσαι 50-60 χρονών για να ξέρεις ότι ο Robert Wyatt έπαιζε τύμπανα στους Soft machine και ότι τραγουδούσε κιόλας. Αυτή η λογική "είμαι μεγάλος και οφείλω να σε μάθω εσένα μικρέ" καλό είναι να αποφεύγεται. Είμαι βέβαιος ότι σαν μικρός υπάρχουν πολλά πράγματα που γνωρίζω και δεν ξέρει καν ο εκάστοτε 50χρονος ή 60χρονος γιατί απλά δεν έτυχε να τα μάθει. Όμοια υπάρχουν πολλά που δεν ξέρω ούτε εγώ ο νεότερος.

Φιλικά όλα αυτά.

Οι τυμπανιστες εξαλλου δεν ειναι κυριοι τραγουδιστες γιατι δεν φαινονται στις ζωντανες εμφανισεις, το φιλοθεαμων κοινο αρεσκεται  στο να βλεπει αυτο που ακουει... 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back