Τραγούδια που ακούγονται στη '10η εντολή'!

jeremy

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Όποιος παρακολουθεί τη σειρά και γουστάρει τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που βάζει (ενίοτε...μην τα παραλέμε κιόλας) προφανώς θα ξέρει καποια απο αυτά ας βοηθήσει να κάνουμε μια λίστα!Ισως ενδιαφέρει και άλλους να τα βρούν!

Λοιπόν μερικά απο αυτά που έχει πάρει το αυτί μου είναι:

Alice in chains-Nutshell

16 Horsepower- Brimstone Rock, Burning Bush, Haw

Madrugada -Strange color blue, Sirens, This old house, The frontman

Placebo -The crawl, My sweet prince

Nirvana -Where did you sleep last night (διασκευη απο Ledbelly)

Midnight Choir-Harbor Hope, Talk to me, Unsung Heroine,Don't turn out the light

Damien Rice - All Dressed up

Blackfield -Blackfield, Pain

Οποιος επιθυμεί ας συμπληρώσει τη λίστα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ο τυπος που κανει μουσική επιμέλεια ξερει να ταιριαζει αυτο που βλεπουμε με αυτο που ακουμε....

Νομίζω οτι τη μουσική επιμέλεια την έχει ο ίδιος ο Κοκκινόπουλος...νομίζω!

ο τυπος που κανει μουσική επιμέλεια ξερει να ταιριαζει αυτο που βλεπουμε με αυτο που ακουμε....

Ρε τον κρυφο-ροκαμπίλη :lol: :lol: Ωραίος :)

Ρε τον κρυφο-ροκαμπίλη :lol: :lol: Ωραίος :)

Η μουσική επιμέλεια είναι του ίδιου του Κοκκινόπουλου. Επίσης έχει ιδιαίτερη προτίμηση και στους Walkabouts.

Γενικά τους δουλεύει πολύ, μαζί με 16 Horsepower kai Madrugada. Ίσως ότι καλύτερο υπάρχει σε μουσική επιμέλεια. Χώρια που η σειρά και οι ηθοποιοί σπέρνουν!!!

Ε καλα είναι μωρέ, αλλά είναι πιο μονότονες οι επιλογές του στη μουσική κι από τις επιλογές του στο οπτικό του θέματος. Κάαααααθε φορά madrugadοειδή κομάτια, έλεος δηλαδή πια.

Ε καλα είναι μωρέ' date=' αλλά είναι πιο μονότονες οι επιλογές του στη μουσική κι από τις επιλογές του στο οπτικό του θέματος. Κάαααααθε φορά madrugadοειδή κομάτια, έλεος δηλαδή πια.[/quote']
Φαίνεται να ταιριάζουν με το σκηνικό καλύτερα απο οτιδήποτε άλλο πάντως!Εχει ξεφύγει όμως κάποιες φορες και απο madrugadoειδή κομμάτια (βλ.Black Rebel Motorcycle Club- Shuffle your feet)!Οταν λες μονότονο το οπτικό θέμα, εννοείς τα καταθλιπτικά σενάρια των επεισοδίων?

Συμπληρώστε ρε παίδες κανενα τραγούδι να διευρύνουμε τη λίστα!!! :wink: :wink:

Όχι, εννοώ την εντελώς βαρετή πλέον σκηνοθεσία του, μετά από 10 χρόνια συνεχούς επανάληψης του ίδιου μοτίβου - ωραίο, αλλά κουραστήκαμε πια. Anyway, μη χαλάσω το thread :)

μπραβο ρε φιλε!

καιρο ηθελα να μαθω ποια ειναι... :D

επισης παλια στον κοκκινο κυκλο εβαζε και ενα απο anathema με γυναικεια φωνητηκα...

Αν θυμάμαι καλά έπαιξε κάποιες φορές (στη 10η εντολή) το "A Natural Disaster"....

ALICE IN CHAINS - Nutshell

PLACEBO - The Crawl / My Sweet Prince

NIRVANA - Where did you sleep last night

16 HORSEPOWER - Burning bush / The Denver Grab / Brimstone Rock / Haw

ANATHEMA - A Natural Disaster / Are You There

ARCHIVE - Again

BLACK HEART PROCESSION - A Cry For Love / We Always Knew

BLACKFIELD - Pain / Blackfield

DAMIEN RICE - All Dressed up

MADRUGADA - Sirens / Strange colour blue / The kids are on high street /

The old house / You better leave / The frontman

MIDNIGHT CHOIR - Mercy of Maria / Violence of the world / Harbor Hope

Talk to me / Unsung Heroine / Don't turn out the light

WOVEN HAND - The speaking hands

Αν θελετε κ Κοκκινο Κυκλο πειτε μου.

Τσάι!

Επισης ο Παπακαλιατης στο Κλεισε Τα Ματια βαζει special τραγουδακια που αμα τα κανεις ενα cdακι ειναι οτι πρεπει για οταν φερνεις γυναικα στο σπιτι...!!!

Επισης ο Παπακαλιατης στο Κλεισε Τα Ματια βαζει special τραγουδακια που αμα τα κανεις ενα cdακι ειναι οτι πρεπει για οταν φερνεις γυναικα στο σπιτι...!!!
'Εχει βάλει Radiohead-no surprises,exit music έχει βάλει Pearl jam-wishlist...δεν θυμάμαι πολλά άλλα!Παει καιρός απο τότε που παιζόταν το ΕΠΟΣ του στην tv! :lol: :lol: :lol: :lol:

Επίσης από Blackfield o Κοκκινόπουλος, έχει παίξει άπειρες φορές το Lullaby! :wink:

16 Horsepower - Splinters.

Τεράστιο κομμάτι και το βάζει συνέχεια ο Κοκκινόπουλος. Όσο για το καταθλιπτικό των ιστοριών του, ντάξει ρε τι να κάνουμε. Αφού ο άνθρωπος "αναπαριστά" ιστορίες ανθρώπων που για κάποιους λόγους κατέληξαν στη φυλακή, εξαφανίστηκαν, εγκλημάτησαν και έμειναν ατιμώρητοι κλπ. Αν προσέξετε στους τίτλους ο άνθρωπος με το team του κάνουν δημοσιογραφική έρευνα σε φυλακές κλπ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back