traditional grip τεχνική.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Είμαι δεξιόχειρας.

Ενώ το traditional grip  με το δεξί χέρι μου βγαίνει άνετα, με το αριστερό (που είναι και το σωστό) δυσκολεύομαι.

Λογικό και θέλει εξάσκηση  επειδή είναι πιο αδύναμο (το χέρι) ή έχω κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο;  :D

Traditional grip θελει μονο το χερι που βαραει το ταμπουρο οταν παιζεις ρυθμο  στο hi hat (το αριστερο αν εισαι δεξιοχειρας).

Θελει ΠΟΛΥ εξασκηση,σου προτεινω να δεις τα βιντεο το JO JO MAYER στο you tube,ετσι εμαθα και εγω.... ;D

Η ανταμοιβη σου ομως στο ΗΧΟ για καποια ειδη μουσικης (funk,jazz κτλ) οπου θες πιο spanky & direct ηχο θα ειναι μεγαλη... ;)

LK είπε:
Λογικό και θέλει εξάσκηση  επειδή είναι πιο αδύναμο (το χέρι) ή έχω κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο;  :D
Το bold.

Μετά το "ή" δεν το σχολιάζω γιατί δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου. ;D

Superfunk είπε:
Traditional grip θελει μονο το χερι που βαραει το ταμπουρο οταν παιζεις ρυθμο  στο hi hat (το αριστερο αν εισαι δεξιοχειρας).

Θελει ΠΟΛΥ εξασκηση,σου προτεινω να δεις τα βιντεο το JO JO MAYER στο you tube,ετσι εμαθα και εγω.... ;D
Το προσπαθώ το μαμημένο....αλλά πόνος.

;D

Haris είπε:
Το bold.

Μετά το "ή" δεν το σχολιάζω γιατί δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου. ;D
Εννοώ πέρα από τα προφανή;  ;D ;D

Αν και απευθυνεται κυριως σε drummers μπορεις να δεις και το dvd του Tommy Igoe "Better hands for a life time"

Στο αρχικο μερος κανει αναφορα στο traditional grip και εχει αρκετες πληροφοριες!

Περα απο αυτο συμφωνω με και με τον Hari και με τον Superfunk

Υπομονη!

Αφού λύσαμε το ότι δεν έχω κάτι το παθολογίκο  ;D ;D ;D,  ναι πολύ φοβάμαι πως μόνο αυτό μένει.

Come_Clarity είπε:
Υπομονη!

LK είπε:
Αφού λύσαμε το ότι δεν έχω κάτι το παθολογίκο  ;D ;D ;D, 
Kανένας από τους παραπάνω δεν είναι γιατρός...Εμένα να ακούς!!! πάνε να πάνεις μια κολονοσκόπηση στην ηλικία που είσαι και όλα θα φτιάξουν ;) :-*

marathon είπε:
πάνε να πάνεις μια κολονοσκόπηση στην ηλικία που είσαι και όλα θα φτιάξουν ;) :-*
Χωρίς ραντεβού για σινεμά και φαγητό, ΔΕΝ έχει τέτοια.  ;D ;D

LK είπε:
Χωρίς σινεμά και φαγητό, ΔΕΝ έχει τέτοια. 
Εσύ θέλεις πρώτα φαγητό και σινεμά για να κάνεις κλίσμα?

Εγώ θέλω μπύρες.

fusiongtr είπε:
Εγώ θέλω μπύρες.
Φρονώ ότι θες τις μπύρες ως οιονεί αναισθητικό, άλλως κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς «εύκολος».  :P ;D ;D

LK είπε:
κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς «εύκολος».  :P ;D ;D
Είμαι. ;D ;D ;D ;D

Κι εδώ ακριβώς είναι όλη η μαγεία κυρίες και κύριοι. Πως δηλαδή περνάμε από ασκήσεις για traditional gip σε τεχνικές υποκλυσμού μέσα σε 5 προτάσεις.  :)

harilatron είπε:
Κι εδώ ακριβώς είναι όλη η μαγεία κυρίες και κύριοι. Πως δηλαδή περνάμε από ασκήσεις για traditional gip σε τεχνικές υποκλυσμού μέσα σε 5 προτάσεις.  :)
Τι μαγεία. Ο ΜΑΡΑΘΟΝ φταίει  ;D ;D ;D.Περικλή, ευχαριστώ παρα πολύ,  θα το χρησιμοποιώ.

LK είπε:
Τι μαγεία. Ο ΜΑΡΑΘΟΝ φταίει  ;D ;D ;D.
Το επόμενο όνομα μου θα ειναι Μερλιν... 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back