Τους μισώ...... ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!!

menelaos

Μέλος
Πόντοι
36
TomsPRSUSACollection20063.jpg

IMG_0914.jpg

IMG_0911.jpg

Rosewood05.jpg

prs_collection_8-1-06.jpg

harem-dec04.jpg

PRSi003.jpg

guitarsJun06.jpg

Τι να πει κανείς... Και μιλάμε για κιθάρες που οι τιμές τους ΑΡΧΙΖΟΥΝ από 2000$, και συνήθως πάνε πάνω από 3000-4000$.......

8O 8O 8O

Στοίχημα το 90% είναι καλογυαλισμένες και δεν τις αγγίζουν ποτέ και παίζουν με Squier στα τζαμαρισματα τους :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εγω τους μισω αλλα αυτες τις λατρευω!

περιεργο...........................εμενα δεν μου αρεσει καμμια............................

μονο οι ενισχυτες με ιντριγκαρουν καπως :D :D :D :D :D :D :D

:D:D

Πάντως ρε γμτ πλάκα πλάκα, σπατάλη. Ούτε ασχολούνται μαζί τους οι περισσότεροι, τις έχουν απλά στον τοίχο. Όχι ότι είναι και περίεργο όταν έχεις 20 κιθάρες. Αλλά ρε γμτ είναι κρίμα. :( Ούτε καν τις "αγαπάνε" :lol: δηλαδή να είναι έτσι έστω και λίγο συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους. Παιδιά μιλάμε είναι τρελλό! Αγοράζουν και πουλάνε σαν να είναι μετοχές :lol: :lol: :lol: Τυπάκια που απλώς παίρνουν και μετά από κανα μήνα τις δίνουν. Δε μπορώ να το καταλάβω... Για όποιον θέλει να προσπαθήσει πάντως:

http://forums.birdsandmoons.com/forum/

...και παίζει ΠΑΡΑ πολύ καλό section με αγοραπωλησίες, σε πάρα πολύ καλές τιμές - μόνο που οι περισσότεροι δε δέχονται να στείλουν Ευρώπη, οπότε θέλει πολύ ψάξιμο.

Πάντως αποκάθε φωτογραφία 2-3 κιθάρες θα διάλεγα να έχω μαζί μου στα live.Οι υπόλοιπες είναι πραγματικά για "βιτρίνα" έτσι να στολίζεις το σπίτι σου.

Αν εξαιρέσεις κανα-δυο LesPaul και ιδίως μια με P90s (νομίζω...) στην τελευταία φωτογραφία δεν εντυπωσιάστηκα κιόλας!

Τόσες πολλές PRS για τον τοίχο...μάλλον κάτι σημαίνει αυτό! :lol:

Ουτε μια τελε τα παληκαρια....Κριμα... :lol:

Ουτε μια τελε τα παληκαρια....Κριμα... :lol:
Κάτι μπορεί να ξέρουν...ΧΑΧΑΧΑ!

Απάντηση Superfunk: "Μικρός είσαι ακόμα, θα μάθεις..." :lol: :lol: :lol:

Προφανώς πρόκειται για κάποιο μαγαζί βέβαια. Τώρα το ότι οι περισσότεροι τις παίρνουν για έπιπλα αυτό είναι πραγματικά χαζό (δυστυχώς ισχύει). Είναι κρίμα να έχεις ένα (έστω) τέτοιο όργανο και να μην το ευχαριστιέσαι στα χέρια σου παρά μόνο ως διακοσμητικό χώρου...

Απάντηση Superfunk: "Μικρός είσαι ακόμα, θα μάθεις..."
Εννοείται....Πλακά στην πλάκα...Μεχρι και σε εμενα που δηλώνω πληκτράς μου κάνανε πλύση εγκεφάλου και μου αρέσουν οι tele...Θα γίνω καλά γιατρε??? :lol:

Ούτε καν τις "αγαπάνε" :lol: δηλαδή να είναι έτσι έστω και λίγο συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους.
Αυτό ακριβώς! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα. Αν είχα τόσα λεφτά θα προτιμούσα να έχω 2 άντε το πολύ 3 κιθάρες διαφορετικές μεταξύ τους (για να τις χρησιμοποιώ ανάλογα με την περίσταση) και που θα τις έπαιζα και θα τις περιποιόμουν με αγάπη :lol:

Σα να λέμε, τι θα φορέσω σήμερα? Αυτο θα πει να διαλέγεις στυλ και ήχο. Εγω δεν ζηλέυω ακόμα τις συλλογές ακόμα. Προς το παρών ζηλεύω όσους έχουν κάνει κτήμα τους 50 κλίμακες και σολάρουν για την πλάκα τους! Όταν γίνει και δικό μου κτήμα αυτη η άνεση τότε θα τολμήσω να αγοράσω και κανα 3ο μπάσο! Προς το παρόν δυο μπασάκια ειναι αρκετά να πάει μπροστα η βάρκα... Παω να συνεχίσω το κουπί :lol: :lol: :lol:

Ζηλευω ομως επικίνδυνα τις συλλογές ενισχυτών. Θελω Gallien Θέλω Trace Θελω Markbass τα θέλω όλα!

μονο η τελευταια φωτογραφια αξιζει, το παλικαρι τουλαχιστον ειχε πενες πανω σε μερικα οργανα που σημαινει πως παιζει με καποια απο αυτα, οι υπολοιποι θα μπορουσαν καλιστα να ειχαν ασχοληθει και με γραμματοσημα :D

Υ.Γ τι να τις κανει καποιος τοσες PRS?και μαλιστα αρκετες απο αυτες ιδιες?να δειτε που ειναι φωτο απο το συγγενολόι του Paul :lol:

Τοθλάχιστον ο τελευταίος έχει ποικηλία

Τοθλάχιστον ο τελευταίος έχει ποικηλία
Πράγματι.

Να πω ότι οι PRS διαφέρουν τόσο πολύ σε ήχο η μια απο την άλλη πάει και έρχεται :lol: :lol:

Σα να λέμε' date=' τι θα φορέσω σήμερα? Αυτο θα πει να διαλέγεις στυλ και ήχο. Εγω δεν ζηλέυω ακόμα τις συλλογές ακόμα. [b']Προς το παρών ζηλεύω όσους έχουν κάνει κτήμα τους 50 κλίμακες και σολάρουν για την πλάκα τους! Όταν γίνει και δικό μου κτήμα αυτη η άνεση τότε θα τολμήσω να αγοράσω και κανα 3ο μπάσο! [/b]Προς το παρόν δυο μπασάκια ειναι αρκετά να πάει μπροστα η βάρκα... Παω να συνεχίσω το κουπί :lol: :lol: :lol:
Σωστός ο νέος . Εύγε. 8)

Ετσι για να μη βγαίνουμε και εκθέτουμε και περιφανευόμαστε ο καθένας για τον εξοπλισμό του, σα να κάνουν τα ράσα τον παππά. :wink:

Το ίδιο έπρεπε να νοιώθω κι όταν βλέπω τον τραμπ με τα μανουλομάνουλα αλλά κι εκεί αυτό πού βλέπεις δεν είναι πάντα αυτό πού είναι....εμένα μάλλον μισώ που δέν παίζω ακόμα και ίσως ποτέ όπως θα ήθελα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back