λογικα θα τους δεις με αυτον τον drummer...RayDTutto είπε:Θα τους δω σύντομα αλλά δυστυχώς έχουν μικρό playlist...
Είμουν και εγώ σε εκείνη την συναυλία, Ιούλιος του 2006. Φοβερή εμφάνιση και των Toto αλλά και των Socrates. Oι Phlilips και Lukather πήγαν και έδωσαν συγχαρητήρια στον Μάκη τον Γιούλη(drummer των Socrates) μετά το τέλος της συναυλίας...vagelism είπε:Ευτυχισα να δω ΤΟΤΟ επισης πριν μερικα χρονια {με simon Philips} στην Αθηνα..στο γηπεδο baseball αν δεν κανω λαθος...
Ωραια βραδια....
vagelism είπε:λογικα θα τους δεις με αυτον τον drummer...
βρε ποιον μου θυμιζει....ποιον μου θυμιζει...
ο Shannon γνωριζω οτι ειναι πρωτο ονομα στο Nashville σαν σεσσιον ντραμμερ ..αλλα ειδικα σε αυτο το Md festival επρεπε να πληρωσει πνευμ. δικαιωματα στην οικογενεια του Jeff..pericles είπε:Αν δεν ημουν εκει με τα παιδια μου θα'' σιχτιριζα ''τον εαυτο μου.Μιας και ειμαστε οικογενειακως λατρεις TOTO & SOCRATES περασαμε καλα και αν δεν ηταν ο αερας θα φχαριστιομασταν περισσοτερο.@vagelism καλως τονε !!!!!!!!!
Μεγαλε χαρηκα πολυ που επεστρεψες .Αντε να κουνησεις λιγο το drums & οτι....βαρατε!! ;D ;D
Θα τα λεμε και δια ζωσης ελπιζω.
Ο Forrest μηπως σου θυμιζει τον Jeff Porcaro στο grooving ;Εμενα φατσικα μου θυμιζει εναν ηθοποιο που επαιζε τον γιο ενος Σωτσεζου ηγεμονα ο οποιος ειχε ''δωσει'' τον Mel Gibson στους Εγγλεζους !!Ταινια : Braveheart. 8)
Spyros Delta είπε:Ιδιαιτερη προσοχη στο πλανο στο 4.03 :angel: :angel: :angel: