ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? PART 2!!

Πολύ ευχάριστο να βλέπεις πόσο άσχετοι είναι. Ουφ, τι ανακούφιση...

και εγω ρωταω γιατι απαγορευουν στους γυναικολογους να γινουν παπαδες. αν καποιοι δεν σκανδαλιζονται στην εικονα ενος αι2ου ειναι αυτοι...

ευτυχως παντος που δεν λεει τπτ για μηχανολογους, γιατι τωρα τελευταια το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βεβαίως το απαγορεύουν. Δεν το πρόσεξες. :)

Μην αγχώνεσαι ειναι ευκολο να γίνεις παπάς ,φτανει να δεχτείς να γίνεις ελαφρως "οπισθογεμης"!! :wink:

Θα σου εξηγησουν αυτοι κατα τη διαδικασια της 'χειροτονιας" :lol:

Εγώ προτείνω να σταματήσει η ενασχόληση με αυτό το είδος του ζωικού βασιλείου. Όσο τους δίνουμε σημασία, τους δίνουμε και αξία και αυτό θέλουν. Αν τους αγνοήσουμε, αφ'ενός θα αποδυναμωθούν, αφ' ετέρου θα βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Δηλώνω υπευθυνα και με γνώση των συνεπειών του νόμου, ότι το npap ουδεμία σχέση έχει ως αρκτικόλεξο με το "n_α o pap_ας"..

Απεταξάμην..απεταξάμην..

Ωχχχχ..μόλις είδα το icon του nick μου...τοχα ξεχάσει αυτό..Από που αλλάζει ρε???γιατί αν μου βγει και τόνομα... 8O 8O 8O

μάστα...καλύτερα τώρα..το μούσι πάντως δεν το ξυρίζω με καμμιά..ουπς sorry ..με κανένα χριστόδουλο...

Τυχερός είσαι γιατι αν δεν άλλαζες θα έστελνα το FBI να σε μαζέψει :D

χεχε..αν και το FBI και τα συμπαραμαρτούντα, ωχρειούν μπροστα στους "Γιοσάκηδες και τους Βαβύληδες" της εκκλησίας..

ΥΓ.Μήπως πρέπει να το ξυρίσω τελικά?? :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back