- Πόντοι
- 38
GAS... Ναι ξέρω ακούγεται τραγικό στις μέρες μας οπότε αποφάσισα να μην ξοδέψω (πολλά) λεφτά και να φτιάξω το παλιό αγαπημένο μου μπάσο (ξανά)αλλάζοντάς του χρώμα και μαγνήτες κλπ... Περισσότερα για αυτό όταν τελειώσει το project. Το μπάσο είναι ένα παλιό Ibanez GSR200 http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsr200bk.htm?sid=925655a576ce5d09d5245edb7b5e8219. Αφού του πέταξα τα μάτια έξω δεν το κατέστησα λειτουργικό αλλά τέσπα αυτό είναι άλλο θέμα... Τώρα: Ξήλωσα τους μαγνήτες και θέλω να κλείσω την τρύπα για τον P μαγνήτη και να βάλω στη θέση του J έναν καινούριο ΜΜ style... Και σκέφτομαι σε ποια θέση να το βάλω... Κοντά στη γέφυρα ή κοντά στη μέση του σώματος... Εγώ σκέφτομαι προς τη μέση για να μην είναι πολύ πριμαριστός ο ήχος... Το σώμα από το τέλος του μπράτσου μέχρι την άκρη είναι 30 εκατοστά.
ΥΓ: όποιος ξέρει έναν καλό τρόπο που να γίνει ΣΩΣΤΑ το routing χωρίς να να πάω σε μάστορα ας ρίξει καμιά πρόταση... Έκανα search αλλά δεν βρήκα τπτ!!!
ΥΓ: όποιος ξέρει έναν καλό τρόπο που να γίνει ΣΩΣΤΑ το routing χωρίς να να πάω σε μάστορα ας ρίξει καμιά πρόταση... Έκανα search αλλά δεν βρήκα τπτ!!!