Top 10 albums for lovemaking

Βασίλης Γκουνταρούλης

stavros_d80

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
Όταν είστε με το έτερον ήμισυ τι μουσική βάζετε κατα την πράξη (πριν & μετά) ελληνιστί.

Δεν χρειάζεται να είναι δέκα albums ακριβώς μπορεί να είναι περισότερα ή λιγότερα, όπως επίσης μπορεί να μην είναι ολόκληρα albums να είναι μεμονωμένα κομάτια ή playlists από youtube ήχοι βροχής, περιστεριών, φώκιας ή οτιδήποτε άλλο.... όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Παραθέτω το top 10 δικό μου κατά σειρά πιο πολυπαιγμένων.

1. ENIGMA-MCMXC (limited edition)

2. SADE- BEST OF

3. KENNY G - GREATES HITS

4. MILES DAVIS - KIND OF BLUE

5.CAFE DEL MAR (VARIOUS VOL)

6. MAGGIE REILLY- ECHOES

7. PORTISHEAD - DUMMY

8. COLDPLAY- PARACHUTES

9. PINK FLOYD - PULSE (CD1+CD2)

10. ALL WOMEN (VARIOUS VOL)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
5 minutes ago, stavros_d80 said:

Ααα μαλιστα. Θυμηθηκα!

Καθε φορα επεφτα στο πρωτο της λιστας. Δεν καταφερα ποτε να προχωρησω παρακατω...

Συνήθως μέχρι την πράξη είμαι λιώμα και βάζω αυτό που ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Νομίζω ότι εξαρτάται από το με ποιον/ποιαν (πας να) το κάνεις, όχι;
Είχα ένα ντράμερ κάποτε που όταν έπαιρνε κάποια με το αυτοκίνητο - είτε από σκυλάδικο είτε από κλαμπ, στο αμάξι έπαιζε Fausto Papetti.
Ο ίδιος ήταν ροκάς υποτίθεται το τομάρι.

Νομίζω ότι εξαρτάται από το με ποιον/ποιαν (πας να) το κάνεις, όχι;
Είχα ένα ντράμερ κάποτε που όταν έπαιρνε κάποια με το αυτοκίνητο - είτε από σκυλάδικο είτε από κλαμπ, στο αμάξι έπαιζε Fausto Papetti.
Ο ίδιος ήταν ροκάς υποτίθεται το τομάρι.
και οι ροκαδες πρεπει με καποιο τροπο..να μπουν " στο Mood.."

Ti να εβαζε στο κοριτσι? Μotorhead η κανα 666 The number of the beast??

και οι ροκαδες πρεπει με καποιο τροπο..να μπουν " στο Mood.."

Ti να εβαζε στο κοριτσι? Μotorhead η κανα 666 The number of the beast??
Ξέρω γω, καμιά μπλουζιά, καμιά τζαζιά. Ούτως ή άλλως out of context ήταν ό,τι κι αν θα έβαζε. Ο τυπος μιλάμε ότι έπαιζε και Paul Mauriat (και τον δουλεύαμε).

Ξέρω γω, καμιά μπλουζιά, καμιά τζαζιά. Ούτως ή άλλως out of context ήταν ό,τι κι αν θα έβαζε. Ο τυπος μιλάμε ότι έπαιζε και Paul Mauriat (και τον δουλεύαμε).

Οι μπαλαντες του John Mayer θεωρω οτι αρκουν για να {προ} θερμανουν και την πιο ψυχρη ατμοσφαιρα.

Οι μπαλαντες του John Mayer θεωρω οτι αρκουν για να {προ} θερμανουν και την πιο ψυχρη ατμοσφαιρα.
Εμένα αποκλείεται να μου έκανε κουκου με John Mayer χαααχ
Σοβαρά, πιστεύω ότι έχει να κάνει και με το ποιο άτομο you want to seduce και με το τι έχει προηγηθεί.
Κατανοώ δηλαδή εν μέρει, ότι ο φίλος μου ήθελε να βάλει κάτι νωχελικό και πιο κουλ μετά το σκυλάδικο ή το dance club, και ότι απλά έβαζε F. Papetti.

Προσωπικά, θα προτιμούσα κάτι Chet Baker ή Scott Hamilton ή τεσπα κανένα τριο jazz, καταλαβαίνεις. Να είναι μουσική, όχι μουσική ξενοδοχείου.
Από κει και πέρα, μου έχει τύχει να κάνω σεχ και με Max Richer και με κλασική και thrash metal -αφου αυτό έβαλε το κορίτσι, να της χαλάσω χατήρι;  Η ερώτηση του thread δεν (πρέπει να) έχει απάντηση, αλλιώς θα γίνουμε όλοι και όλες προβλέψιμοι. 
Εχω όμως μια πολύ καλή ανάμνηση από αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι...

Έλα ρε! Αυτός έχει μεγάλη γκάμα, εγώ έχω απλά μεγάλη δισκοθήκη, that's all. :classic_biggrin:
(Thrash δεν ακούω ούτε έχω ωστόσο, εκείνη είχε φέρει. Μη σου τύχει)
0.50 της ταχυτητας και εισαι οκ.

Trending...

Νέα θέματα

Back