Tonex πρόβλημα με knobs

Giannhs95

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα αγόρασα το πετάλι και παρατήρησα ότι το κουμπί που μπαίνει στις καμπινες δεν πιάνει πολύ καλά ενο όλα τα άλλα έχουν κλικη αίσθηση αυτό δεν έχει επαναφορά καλή έχει τύχη και σε κανέναν από εσάς; 

έχουν κλικη αίσθηση
Καλησπέρα,

Κάτι δε γίνεται κατανοητό εδώ. Αν θέλεις επαναδιατυπώνεις.

Ωστόσο... το αγόρασες καινούριο? Έχεις κάποια εγγύηση?

Ναι καινούργιο το κουμπί που μπαίνει στο global δεν μου φαίνεται τόσο κλικη ενο τα άλλα τα πατάς και ακούς έναν ήχο αυτό δεν πιάνει τόσο καλά δεν ξέρω γιατί 

Δουλεύει όμως?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι μια χαρά δουλεύει απλά δεν έχεις την αίσθηση ότι το πατάς όπως τα άλλα έτσι είναι και εσένα; Η να το στείλω πίσω; 

Ναι μια χαρά δουλεύει απλά δεν έχεις την αίσθηση ότι το πατάς όπως τα άλλα έτσι είναι και εσένα; Η να το στείλω πίσω; 
Όχι εγώ δεν το έχω.

Απλά προσπαθούσα να καταλάβω. Κοίτα... απο τη στιγμή που δουλεύει εγώ θα το κράταγα. Μπορει να ειναι άλλου τύπου διακόπτης. Αν δε βαριέσαι μπορείς να κανεις μια ερώτηση επ αυτού στην IK multimedia. Ενδεχομένως να σε διαφωτίσουν (πιο υπεύθυνα απο όλους μας εδώ) και αν όχι, θα σου πουν να το στειλεις για επισκευή ή αντικατάσταση. Απλά θα πρεπει να τους αποδείξεις οτι το αγόρασες απευθείας.

Όχι.

Απο το site, στο Support.

Στο φόρουμ της εταιρείας δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Αλλά δεν το έψαξα και διεξοδικά.

Γιαννη, σε ποιο ποντεσιομετρο αναφερεσαι και με ποιο το συγκρινεις?

IMG_1752.png

Αυτό που γράφει model και το συγκρίνω με αυτό που γράφει preset δεν έπρεπε να είναι το ίδιο; 

Αυτό που γράφει model και το συγκρίνω με αυτό που γράφει preset δεν έπρεπε να είναι το ίδιο; 
Ναι θα έπρεπε να είναι το ίδιο. Αν το πήρες καινούργιο επικοινώνησε με το κατάστημα απ'όπου το αγόρασες.

Νομίζω πως υπάρχει δικαίωμα αντικατάστασης ή επιστροφής εντός 14 ημερών.

Η λογικη λεει ναι, model /preset/ parameter θα πρεπει θεωρητικα να εχουν την ιδια αισθηση.

Στο δικο μου (το αγορασα μτχ)  model και preset εχουν την ιδια αισθηση - το parameter διαφορετικη (πληρως λειτουργικο  αλλα λιγο πιο «βαρυ» στην αισθηση). Δεν το ειχα παρατηρησει εως χθες που ρωτησες.

Για να ειμαι ειλικρινης δε με ανησυχει…

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back