Εγω παντως για βρωμικα (high gain) εγω ικανοποιηθει πολυ με την προσομοιωση Soldano (και ενα tubescreamer (by tonelab) πριν)... 8)
Εγώ γιατί μονίμως είμαι ευχαριστημένος με τα ακουστικά της πεταλιέρας μου (σ.σ. Korg AX1500G) και όχι με τα ''βρώμικα''; Μα πραγματικά ό,τι και να κάνω...δεν είμαι 100% ικανοποιημένος... :Superfunk είπε:( οι βρωμικοι ηχοι ειναι σχετικα ευκολοι ετσι κι αλλοιως στις πεταλιερες οι...καθαροι ειναι που ειναι πολυ δυσκολοι εως αδυνατοι...)
δηλ; της TONELAB; ;DSuperfunk είπε:Αν εννοεις καθαρα εισαι ικανοποιημενος γιατι μαλλον δεν εχεις ακουσει ποτε σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλα καθαρα..![]()
οχι μη το κανεις ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!η πρωτη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να ανεβαζω ετοιμα απο τα presets της πεταλιερας
Ούτε για αστείο τα presets!!!!!!!!!!!! no way!!!!!!!!!!!!!!!spimav_z είπε:η πρωτη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να ανεβαζω ετοιμα απο τα presets της πεταλιερας.θα "παιξω" μονο με καποια αλλαγη "καμπινας".
μια χαρα ειναι χαλαρα τα καλυτερα που εχω ακουσειΤο θέμα είναι αν τα βρώμικά της είναι εφάμιλλα ή καλύτερα των άμεσων ανταγωνιστών της..
την le δεν την εχω ακουσειSuperfunk είπε:μια χαρα ειναι χαλαρα τα καλυτερα που εχω ακουσειΤο θέμα είναι αν τα βρώμικά της είναι εφάμιλλα ή καλύτερα των άμεσων ανταγωνιστών της..μαλιστα η καινουργια LE (μια και η παλια δεν βγαινει πια) εχει και 2-3 "ειδικα για καφρους" μοντελλα για τα οποια ολοι οι καφροι του νετ αναγαλιαζουν ;D
οχι ηλια. απλα δεν μου αρεσει πολυ το πριματο γκαζι.elavd είπε:Σπύρο στο κλιπ που ανέβασες, έχεις κομμένο το tone της κιθάρας;