Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Τα 90'ς ήταν το μεγάλο σταυροδρόμι της μοντέρνας μουσικής, δε λέω ποπ, για να μη πάει το μυαλό σας στην ποπ. Εννοώ για όλα τα είδη. Πατώντας γερά στα 50-60-70-90'ς , βάζοντας τα θεμέλια για το πιο φωτεινό , από κάθε άποψη , μέλλον στα 00'-10'ς.
Άτυχη δεκαετία , υποτιμημένη, εγκατειλλημένη απ' όλους, κι ας σκίζουν τα ιμάτιά τους πολλοί , για το πόσο φοβερή δεκαετία ήταν. Κανείς δεν εκτίμησε την καλλιτεχνική αξία των 90'ς παρά φευγαλέα, βιαστικά, επιδερμικά. Κι όμως , όποιος ακούει σύγχρονη μουσική, θα βρει τις ρίζες θαμμένες βαθιά κάπου σ' αυτή την καταραμένη δεκαετία.

tenor-1871879491.gif

60.000 μαζευτήκατε στο πάρκινγκ ρε θηρία?
Εντάξει,Λεξ μήν ψωνίζεσαι,είναι γνωστό το πρόβλημα με το πάρκινγκ στην πρωτεύουσα.
Ούτε η Χαρούλα δεν βρήκε να παρκάρει.

Εγώ ίδια ακριβώς τα βλέπω πλέον, από έξω και ψύχραιμα.
εχω διαβάσει αρκετες αναρτησεις σου εδω και γνωριζω οτι εισαι ενα σοβαρό άτομο και με πολλές γνώσεις.
Συνεπώς μη τρολλάρεις με το metal.Ήταν και ειναι καλό και κυρίως θα γίνει ακόμα καλύτερο,

Επηρεάστηκα απο τον καλλιτέχνη και γράφω τον επόμενο δίσκο μου. Θα λέγεται Γ.Τ.Π.

Δεν αφυπνίστηκες κοινωνικά μετά από αυτό το κοσμογονικό καλλιτεχνικό γεγονός; 😂

Αυτό το thread μαζί με όλα τα μαργαριτάρια που έχουν γραφτεί,πρέπει να γίνει pinned σαν μνημείο μακακίας και σύγχρονης κοινωνικής παρακμής..

Το παρακάτω βίντεο αξίζει σχολιασμό σαν κοινωνικό φαινόμενο. Με καλή διάθεση το αναρτώ, όχι για χλεύη αλλά για προβληματισμό

Το παρακάτω βίντεο αξίζει σχολιασμό σαν κοινωνικό φαινόμενο. Με καλή διάθεση το αναρτώ, όχι για χλεύη αλλά για προβληματισμό.

Όχι σχολιασμό,όχι προβληματισμό αλλά ούτε καν τη χλεύη που αναφέρεις δεν αξίζει το συγκεκριμένο βίντεο...Ελπίζω να σε κάλυψα.

Όχι σχολιασμό,όχι προβληματισμό αλλά ούτε καν τη χλεύη που αναφέρεις δεν αξίζει το συγκεκριμένο βίντεο...Ελπίζω να σε κάλυψα.
Όταν η νεολαία τραπαρει κάποια στιγμή η τραπ θα σου χτυπήσει την πόρτα, δεν μπορείς να την αγνοήσεις... Το καλό είναι ότι αυτοί που κάνανε edit το συγκεκριμένο βίντεο το έκαναν για να κριντζαρει ο νεαρός κόσμος που τους παρακολουθεί κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι γενική τάση η τραπ, υπάρχουν διαφοροποιήσεις και μεταξύ της νεολαίας. Οπότε μπορεί να πει κανείς ότι κάποια μπάζα δεν κριντζαρουν με το περιεχόμενο του βίντεο αλλά τους αρέσει σαν μορφή έκφρασης, κάτι που είναι παρήγορο μια και πάντα υπήρχε ένα ποσοστό μπαζου στην κοινωνία, στην Ελλάδα βρισκόμαστε

Τι εγινε τελικα, καναμε εφοδο στα ανακτορα; Επεσε η Βαστιλη; Εγινε η επαναστα; :ROFLMAO:

Εγω παντως προχθες ξαναειδα ζετα. Και ειχε παλι μελη της ελληνικης νεολερας.

Η ερωτηση ηταν η εξης: Πειτε μας αιλουροειδη με βουλες.

Οι απαντησεις ηταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ φιδι, κατσαριδα, ποντικι, βατραχι, σαυρα και τετοια. 5 ατομα ομαδα, και οι 5 τετοια λεγανε.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ η τραπ, πολυ τους πεφτει, νομιζω ειναι στο τοπ των δυνατοτητων τους να ακουνε τετοια, μεχρι εκει φτανουν. Πως να μη γεμισει το ΟΑΚΑ, idiocracy παιδες, idiocracy.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back