- Πόντοι
- 938
Όχι στην Ελλάδα είπαμεΟι Metallica έρχονται με πάνθηρες.
Όχι στην Ελλάδα είπαμεΟι Metallica έρχονται με πάνθηρες.
Αν το είπατε κάπου,το έχασα.Όχι στην Ελλάδα είπαμε
Ούτε η Χαρούλα δεν βρήκε να παρκάρει.60.000 μαζευτήκατε στο πάρκινγκ ρε θηρία?
Εντάξει,Λεξ μήν ψωνίζεσαι,είναι γνωστό το πρόβλημα με το πάρκινγκ στην πρωτεύουσα.
εχω διαβάσει αρκετες αναρτησεις σου εδω και γνωριζω οτι εισαι ενα σοβαρό άτομο και με πολλές γνώσεις.Εγώ ίδια ακριβώς τα βλέπω πλέον, από έξω και ψύχραιμα.
...Για τα παιδιά;Επηρεάστηκα απο τον καλλιτέχνη και γράφω τον επόμενο δίσκο μου. Θα λέγεται Γ.Τ.Π.
Επηρεάστηκα απο τον καλλιτέχνη και γράφω τον επόμενο δίσκο μου. Θα λέγεται Γ.Τ.Π.
Το παρακάτω βίντεο αξίζει σχολιασμό σαν κοινωνικό φαινόμενο. Με καλή διάθεση το αναρτώ, όχι για χλεύη αλλά για προβληματισμό.
Όταν η νεολαία τραπαρει κάποια στιγμή η τραπ θα σου χτυπήσει την πόρτα, δεν μπορείς να την αγνοήσεις... Το καλό είναι ότι αυτοί που κάνανε edit το συγκεκριμένο βίντεο το έκαναν για να κριντζαρει ο νεαρός κόσμος που τους παρακολουθεί κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι γενική τάση η τραπ, υπάρχουν διαφοροποιήσεις και μεταξύ της νεολαίας. Οπότε μπορεί να πει κανείς ότι κάποια μπάζα δεν κριντζαρουν με το περιεχόμενο του βίντεο αλλά τους αρέσει σαν μορφή έκφρασης, κάτι που είναι παρήγορο μια και πάντα υπήρχε ένα ποσοστό μπαζου στην κοινωνία, στην Ελλάδα βρισκόμαστεΌχι σχολιασμό,όχι προβληματισμό αλλά ούτε καν τη χλεύη που αναφέρεις δεν αξίζει το συγκεκριμένο βίντεο...Ελπίζω να σε κάλυψα.
Κρύβε λόγια... καρφώνεσαι ότι είσαι "κάποιας" ηλικίαςΤι σημαίνει "κριντζάρω"';