Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Από τη μέρα που συζητήσαμε το παρόν thread, οφείλω να πω ότι προσπάθησα να εντρυφήσω περισσότερο στους "καλλιτέχνες" με αφορμή τον ΛΕΞ.
Χωρίς πλάκα, έχω τρομάξει και χάσει πάσα ιδέα.

Το τελευταίο που έσκασε είναι αυτός ο ο φασίστας τραπερ Light, που
βρίζει γυναίκες κ ΑμΕΑ . Ναι, αυτός που τον θαυμάζει και σέβεται ο "ανατρεπτικός" Λεξ και συνεργάζεται μαζί του. Γιατί πάτε στις κωλοσυναυλιες τους παιδιά;
Κατάλαβα επίσης γιατί κάποιοι συμφορουμίτες τους τσουβαλιάζουν -είχα αντίρρηση αρχικά. Μα αφού και ο τίποτας, ο ατάλαντος Light κι αυτός... ράπερ δηλώνει.
Απογοήτευση.
Στο προσωπικό μου αξιακό σύμπαν, είναι καλύτερο να αλλάξεις φίλους παρά τις αρχές σου.
Αν ο ΛΕΞ θέλει να διαφέρει από τα σκατά, θα πρέπει να το αποδείξει.

Έπεσα και 'γω πάνω σε κάτι δικό του (τι διάολο, μας παρακολουθάνε;).
Μιλάμε για τον πάτο του βαρελιού, όνομα και πράμα.
ρε τι κόπροι είναι αυτοί...
Λυπάμαι που επέμενα ότι είναι ζήτημα χάσματος γενεών. Είναι και αυτό, όμως εδώ μιλάμε ότι μας χωρίζει αξιακή άβυσσος.

Ας είναι και ο Βloody Hawk που είναι και ο πιο αξιόλογος κτγμ... μέσα στο λάκο έχει πέσει κι αυτός. Ολα για τα φραγκάκια.

Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Έτσι θα γίνω.

Λυπάμαι που επέμενα ότι είναι ζήτημα χάσματος γενεών.

"Γυναικα το βρηκα. Υπαρχουν ανθρωποι γνησιοι και ανθρωποι σκαρτοι ανεξαρτητως των εποχων. Και οι γνησιοι φερονται γνησια, και οι σκαρτοι φερονται σκαρτα"

Μιμης Φωτοπουλος
"Ο Θοδωρος και το δικαννο"

]

Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Έτσι θα γίνω.

Φοβεροί και τρομεροί γκάνγκστερΖ.
Με disclaimer....,μην τους κάνει "ντα" το youtube.
Αλλά στον στίχο.....τσαμπουκά με τη δίωξη. 😜

Το τελευταίο που έσκασε είναι αυτός ο ο φασίστας τραπερ Light, που
βρίζει γυναίκες κ ΑμΕΑ .
Ανάρτησε τα σχετικά τραγούδια να μαθαίνουμε... Εγώ τον κράζω γιατί έτσι τον κόβω χωρίς να έχω ακούσει πολλά, που να ακούσω κιόλας δηλαδή

Ο λεξ ήταν true.Ζουσε στο περιθώριο και έγραφε για το περιθώριο.οι 3 πρώτοι δίσκοι άγγιξαν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που περνούσαν δύσκολα.Η συνεργασια του με τον light στον επερχόμενο 'δισκο' είναι το λιγότερο τραγική και καταπτυστη.Δυστυχως ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν ξεπουλιουνται

Ο λεξ ήταν true.Ζουσε στο περιθώριο και έγραφε για το περιθώριο.οι 3 πρώτοι δίσκοι άγγιξαν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που περνούσαν δύσκολα.Η συνεργασια του με τον light στον επερχόμενο 'δισκο' είναι το λιγότερο τραγική και καταπτυστη.Δυστυχως ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν ξεπουλιουνται

Ρε χίλιες φορές να μαζεύω κάπαρη και κάλφα και να παίζω κιθάρα στο βουνό παρά να ζω μέσα σε αυτό το αίσχος. Συμπονώ όσους έχουν παιδιά - ευτυχώς τα δικά μας γλυτώσανε καθώς ξεφύγανε ηλικιακά.

για τρία πράγματα αισθάνομαι καλά γερνώντας...
1. πρόλαβα και έζησα το παρελθόν μου (έστω και αναδρομικά αφελώς πλανημένος εν πολλοίς, το βίωμα μου υπήρξε ως θυμική συνιστώσα, πολυεπίπεδα δημιουργικά ευτυχές)...
2. δεν έκανα (συνειδητά) παιδιά (δεν θα άντεχα τις "τύψεις" όπως πολλοί φίλοι μου που από την άλλη κατά κανόνα τους θαυμάζω για το κουράγιο τους)...
3. δεν μου μένουν πολλά χρόνια ακόμα να ζήσω ως αδύναμος παρατηρητής μιας κοινωνικής παρακμής με σπασμένα φρένα (στις παρυφές του κύκλου της ιστορίας) με παντελή έλλειψη δυναμικής "πολιτιστικής αντιπολίτευσης"...

ΥΓ. όταν ο παππούς μου μου έλεγε ότι θα νιώσω κάπως έτσι στην ηλικία του, απλά γελούσα...

2. δεν έκανα (συνειδητά) παιδιά (δεν θα άντεχα τις "τύψεις" όπως πολλοί φίλοι μου που από την άλλη κατά κανόνα τους θαυμάζω για το κουράγιο τους)...

Μόλις είπες το μυστικό.....για να είναι κάθε μέρα.....Χριστούγεννα 😜

1746336515908.jpeg

Διαβάζω τώρα ότι ο Light ζήτησε "αντρικά, συγνώμη".

:D
Οι στίχοι αυτοί του Light και άρα ο ίδιος ο Light είναι για τα σκουπίδια. Δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί. Ποια συγγνώμη; Συνήθως υπάρχει ένα -έστω πρωτόλειο- σκεπτικό από πίσω. Κι υπάρχει και η ωμή, ψυχολογική και φυσική βία, που λεκτικοποιείται κι επιβάλλεται, γιατί απλά μπορεί. Γιατί έχει τη φήμη, τα φράγκα κλπ.
Ο Light αναφέρεται στον απόπατο των ανθρώπινων ενστίκτων, eκεί που αναφερεται κι ο μισαναπηρικός, μισογυνικός φασισμός.
Για τον Λεξ, θα δούμε...

1. πρόλαβα και έζησα το παρελθόν μου (έστω και αναδρομικά αφελώς πλανημένος εν πολλοίς, το βίωμα μου υπήρξε ως θυμική συνιστώσα, πολυεπίπεδα δημιουργικά ευτυχές)...
3. δεν μου μένουν πολλά χρόνια ακόμα να ζήσω ως αδύναμος παρατηρητής μιας κοινωνικής παρακμής με σπασμένα φρένα (στις παρυφές του κύκλου της ιστορίας) με παντελή έλλειψη δυναμικής "πολιτιστικής αντιπολίτευσης"...

ΥΓ. όταν ο παππούς μου μου έλεγε ότι θα νιώσω κάπως έτσι στην ηλικία του, απλά γελούσα...

Εξαιρουμένης της επιστημονικής κοινότητας,οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να σκέφτονται.Η τεχνολογία έχει πάρει πλέον το πάνω χέρι και δεν προβλέπεται να το αφήσει σύντομα.Το αντίδοτο που προσφέρει στο κενό του καθενός είναι άμεσο και αποτελεσματικό.

Υπό αυτή την έννοια,ο παππούς σου δεν είχε δίκιο...Ούτε εσύ που τον πίστεψες.
Ο κύκλος δεν επαναλαμβάνεται.

Υ.Γ..Αυτά είναι τα δράματα της σήμερον...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back