- Πόντοι
- 78
Ειδικα αν δεν ειχε παει ουτε στο δημοτικοκαι στη βιβλιοθήκη του να είχε κάποιος ανθολογία του Σολομού ήταν πολύ εύκολο να μην είχε υπόψη του αυτές τις 5 γραμμές, 90s... dark
Ειδικα αν δεν ειχε παει ουτε στο δημοτικοκαι στη βιβλιοθήκη του να είχε κάποιος ανθολογία του Σολομού ήταν πολύ εύκολο να μην είχε υπόψη του αυτές τις 5 γραμμές, 90s... dark
Έχω φοιτήσει στο δημοτικό και το τελείωσα μάλιστα... Αλλά το συγκεκριμένο ποίημα δεν θυμάμαι να το διδάχτηκα... θυμάμαι όμως το ντιλι ντιλι ντιλιΕιδικα αν δεν ειχε παει ουτε στο δημοτικο
Αξέχαστο... Νομίζω ότι ήταν στο ανθολόγιο.θυμάμαι όμως το ντιλι ντιλι ντιλι
Αξέχαστο... Νομίζω ότι ήταν στο ανθολόγιο.
Δεν βλέπεις τις ταινίες του Περάκη (π.χ. Λούφα και Παραλλαγή);Ααααα... πώς μου ξέφυγε αυτό το αριστούργημα;
Και τώρα η αποκάλυψη. Ο δίσκος που έχω οικειοθελώς ακούσει περισσότερο τα τελευταία πέντε (τουλάχιστον) χρόνια, είναι του ιδιώματος χιπ-χοπ (σύμφωνα με το Rolling Stone). Όποιος βρει ποιος είναι (και αν το θέλει) θα του πάρω ένα αντίγραφο δώρο...
Κι εγώ αναρωτιέμαι αν το κάνεις επίτηδες για να κλειδωθεί το νήμα.Στο ημερήσιο Τικ-Τοκ review, βλέπω ότι ειδικής προβολής της αναμενόμενης συναυλίας του ΛΕΞ, επιφύλαξε η δημοσιογράφος κα. Γιάμαλη, στην εκπομπή του Σαβ/κου. Δεδομένης της δηλωμένα στρατευμένης δημοσιογραφίας που έχει επιλέξει να υπηρετεί (κοινώς, δε λέει και δεν αναπαράγει τίποτε, αν δεν εγκρίνει μέσα από το πολιτικό της πρίσμα) αναρωτιέμαι αν ο κος. ΛΕΞ έχει ταχθεί και αυτός σε κάποιο είδος αντιστοιχα στρατευμένης τέχνης.
Την πρώτη είχα δει. Αλλά δεν ήταν εκεί. Και τη δεύτερη αλλά και εκεί δεν το θυμάμαι. Άλλες δεν έχω δει.Δεν βλέπεις τις ταινίες του Περάκη (π.χ. Λούφα και Παραλλαγή);
Θα ψήφιζα To The Miseducation of Lauryn Hill, αλλά αυτό με τα πέντε τελευταία 5 χρονια με μπερδεύει, καθώς είναι πολύ παλιό άλμπουμ αυτό
Κι εγώ αναρωτιέμαι αν το κάνεις επίτηδες για να κλειδωθεί το νήμα.
Την πρώτη είχα δει. Αλλά δεν ήταν εκεί. Και τη δεύτερη αλλά και εκεί δεν το θυμάμαι. Άλλες δεν έχω δει.
Ούτε εγώ είχα πάρει κάποια θέση όταν είχα ποστάρει εκείνο το ερωτικό τραγούδι της αδικοχαμένης κοπέλας από τα Τέμπη, αλλά έσπευσες να μου κάνεις δίκη προθέσεων και να μου κλειδώσουν το θέμα. Χωρίς να γράψω καν ένα σχόλιο ο έρμος!Γιατί να κλειδωθεί το νήμα; Σε εμάς δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις, όχι στα πρόσωπα που ανέφερα. Όπως είδες, δεν πήρα κάποια θέση.
Το θέμα δεν είχε κλειδωθεί εξ' αιτίας αυτού που έγραψα εγώ. Μπορείς να πας να το ξαναδεις αν θέλεις. Αλλά ναι, έκανα δίκη προθέσεων, απολογούμαι.Ούτε εγώ είχα πάρει κάποια θέση όταν είχα ποστάρει εκείνο το ερωτικό τραγούδι της αδικοχαμένης κοπέλας από τα Τέμπη, αλλά έσπευσες να μου κάνεις δίκη προθέσεων και να μου κλειδώσουν το θέμα.
Αν κάποιος λοιπόν σου ανταπαντήσει για τον Πορτοσάλτε (τυχαίο όνομα) ότι "δε λέει και δεν αναπαράγει τίποτε, αν δεν εγκρίνει μέσα από το πολιτικό του πρίσμα" τις αντικαθεστωτικές εκδηλώσεις, θα είναι ΟΚ κατά τη γνώμη σου;
Εννοείς μάλλον το ακαταδίωκτο.Φαίνεται ότι ορισμένα μέλη έχετε το ακαταλόγιστο
Γλώσσα λανθάνουσα ..Εννοείς μάλλον το ακαταδίωκτο.![]()
Εγω φοβάμαι. Φοβάμαι τέτοιες συναυλίες και τις συγκεντρώσεις. Ένας, ιδιαίτερα νέος, μπορεί να παρασυρθεί και να διολισθησει τελικά εις τον ΚΓλώσσα λανθάνουσα ..