Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Ειδικα αν δεν ειχε παει ουτε στο δημοτικο
Έχω φοιτήσει στο δημοτικό και το τελείωσα μάλιστα... Αλλά το συγκεκριμένο ποίημα δεν θυμάμαι να το διδάχτηκα... θυμάμαι όμως το ντιλι ντιλι ντιλι

Φίλε μου @TamTam Radio,δεν πρέπει να μας κρατάς κακία (και σε σένα τον ίδιο) για το ότι το νήμα ξέφυγε από το αμιγώς μουσικό πλαίσιο.Δεν μπορούσε να μη γίνει.
Η συναυλία του Λεξ και η ανταπόκριση που έχει είναι εν δυνάμει κοινωνικό φαινόμενο,όπως και να το κάνεις.Ο ΟΡ δεν ρώτησε τη γνώμη μας για το καινούργιο άλμπουμ του τάδε για να μπορέσουμε να μείνουμε εκεί.

Και σε ό,τι με αφορά, εγώ ο μεσήλικας δεν έκρινα μεροληπτικά κανένα παιδί.Ξαναλέω ότι ο γιός μου ακούει Rap και (ευτυχώς λίγο) Trap...Mε το μηχανισμό ελέγχου τα έχω που ενώ π.χ. μοιράζει πρόστιμα αβέρτα στους Αρβύλα για κακές λεξούλες,δεν κρίνει σκόπιμο να ρίξει μια ματιά σε αυτά που συζητάμε.

Και τώρα η αποκάλυψη. Ο δίσκος που έχω οικειοθελώς ακούσει περισσότερο τα τελευταία πέντε (τουλάχιστον) χρόνια, είναι του ιδιώματος χιπ-χοπ (σύμφωνα με το Rolling Stone). Όποιος βρει ποιος είναι (και αν το θέλει) θα του πάρω ένα αντίγραφο δώρο...

Στο ημερήσιο Τικ-Τοκ review, βλέπω ότι ειδικής προβολής της αναμενόμενης συναυλίας του ΛΕΞ, επιφύλαξε η δημοσιογράφος κα. Γιάμαλη, στην εκπομπή του Σαβ/κου. Δεδομένης της δηλωμένα στρατευμένης δημοσιογραφίας που έχει επιλέξει να υπηρετεί (κοινώς, δε λέει και δεν αναπαράγει τίποτε, αν δεν εγκρίνει μέσα από το πολιτικό της πρίσμα) αναρωτιέμαι αν ο κος. ΛΕΞ έχει ταχθεί και αυτός σε κάποιο είδος αντιστοιχα στρατευμένης τέχνης.

Και τώρα η αποκάλυψη. Ο δίσκος που έχω οικειοθελώς ακούσει περισσότερο τα τελευταία πέντε (τουλάχιστον) χρόνια, είναι του ιδιώματος χιπ-χοπ (σύμφωνα με το Rolling Stone). Όποιος βρει ποιος είναι (και αν το θέλει) θα του πάρω ένα αντίγραφο δώρο...

Θα ψήφιζα To The Miseducation of Lauryn Hill, αλλά αυτό με τα πέντε τελευταία 5 χρονια με μπερδεύει, καθώς είναι πολύ παλιό άλμπουμ αυτό

Στο ημερήσιο Τικ-Τοκ review, βλέπω ότι ειδικής προβολής της αναμενόμενης συναυλίας του ΛΕΞ, επιφύλαξε η δημοσιογράφος κα. Γιάμαλη, στην εκπομπή του Σαβ/κου. Δεδομένης της δηλωμένα στρατευμένης δημοσιογραφίας που έχει επιλέξει να υπηρετεί (κοινώς, δε λέει και δεν αναπαράγει τίποτε, αν δεν εγκρίνει μέσα από το πολιτικό της πρίσμα) αναρωτιέμαι αν ο κος. ΛΕΞ έχει ταχθεί και αυτός σε κάποιο είδος αντιστοιχα στρατευμένης τέχνης.
Κι εγώ αναρωτιέμαι αν το κάνεις επίτηδες για να κλειδωθεί το νήμα.
Φαίνεται ότι ορισμένα μέλη έχετε το ακαταλόγιστο. Ο,τι και να γράψετε, δεν σας αγγίζει τίποτα.

Δεν βλέπεις τις ταινίες του Περάκη (π.χ. Λούφα και Παραλλαγή);
Την πρώτη είχα δει. Αλλά δεν ήταν εκεί. Και τη δεύτερη αλλά και εκεί δεν το θυμάμαι. Άλλες δεν έχω δει.

Θα ψήφιζα To The Miseducation of Lauryn Hill, αλλά αυτό με τα πέντε τελευταία 5 χρονια με μπερδεύει, καθώς είναι πολύ παλιό άλμπουμ αυτό

Χμμ, θα μπορούσε να είναι αυτό που λες, αλλά δεν είναι. Πάντως, και το άλλο που λέω εγώ, παλιό είναι.

Κι εγώ αναρωτιέμαι αν το κάνεις επίτηδες για να κλειδωθεί το νήμα.

Γιατί να κλειδωθεί το νήμα; Σε εμάς δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις, όχι στα πρόσωπα που ανέφερα. Όπως είδες, δεν πήρα κάποια θέση.

Την πρώτη είχα δει. Αλλά δεν ήταν εκεί. Και τη δεύτερη αλλά και εκεί δεν το θυμάμαι. Άλλες δεν έχω δει.

Σε μία από αυτές που δεν έχεις δει ήταν. Λεγόταν "Ψυχραιμία" και ιδού αναμνηστικιά φωτογραφία. Η Αλεξανδράτου είναι αριστερά, αν δεν την πρόσεξες. :)

Γιατί να κλειδωθεί το νήμα; Σε εμάς δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις, όχι στα πρόσωπα που ανέφερα. Όπως είδες, δεν πήρα κάποια θέση.
Ούτε εγώ είχα πάρει κάποια θέση όταν είχα ποστάρει εκείνο το ερωτικό τραγούδι της αδικοχαμένης κοπέλας από τα Τέμπη, αλλά έσπευσες να μου κάνεις δίκη προθέσεων και να μου κλειδώσουν το θέμα. Χωρίς να γράψω καν ένα σχόλιο ο έρμος!
Γι' αυτό λέω ότι ορισμένοι έδω ότι και να γράψετε δεν σας αγγίζει η διαχείριση.

Αν κάποιος λοιπόν σου ανταπαντήσει για τον Πορτοσάλτε (τυχαίο όνομα) ότι "δε λέει και δεν αναπαράγει τίποτε, αν δεν εγκρίνει μέσα από το πολιτικό του πρίσμα" τις αντικαθεστωτικές εκδηλώσεις, θα είναι ΟΚ κατά τη γνώμη σου;

Εγώ εδώ αποχωρώ από τη συζήτηση.

Ούτε εγώ είχα πάρει κάποια θέση όταν είχα ποστάρει εκείνο το ερωτικό τραγούδι της αδικοχαμένης κοπέλας από τα Τέμπη, αλλά έσπευσες να μου κάνεις δίκη προθέσεων και να μου κλειδώσουν το θέμα.
Το θέμα δεν είχε κλειδωθεί εξ' αιτίας αυτού που έγραψα εγώ. Μπορείς να πας να το ξαναδεις αν θέλεις. Αλλά ναι, έκανα δίκη προθέσεων, απολογούμαι.

Αν κάποιος λοιπόν σου ανταπαντήσει για τον Πορτοσάλτε (τυχαίο όνομα) ότι "δε λέει και δεν αναπαράγει τίποτε, αν δεν εγκρίνει μέσα από το πολιτικό του πρίσμα" τις αντικαθεστωτικές εκδηλώσεις, θα είναι ΟΚ κατά τη γνώμη σου;

Και ΟΚ, και αληθές θα είναι.

Γλώσσα λανθάνουσα ..
Εγω φοβάμαι. Φοβάμαι τέτοιες συναυλίες και τις συγκεντρώσεις. Ένας, ιδιαίτερα νέος, μπορεί να παρασυρθεί και να διολισθησει τελικά εις τον Κ
Εγω πήγαινα μικρός στο κατηχητικό και ήμουν και παπαδακι. Κρατούσα και το εξαπτερυγο. Τα λέω στον γιο μου και μου λέει τώρα που με έφτασε και πάει λύκειο, έλα, κάνε άκρη τώρα σπρώχνωντσς με από μπροστά του και δώσε μου 10 ευρώ 😭 Γιατί. Τι θέλουν τα παιδιά? Να μην πηγαίνουν εκεί. Να κάτσουν ήσυχα 👺😭😭😭 Του λέω, τι πας και εσύ εκεί στις πορείες για τα Τεμπη? Αυτά θα τα βρει η δικαιοσύνη. Τι σε νοιαζουν εσένα τα τρενα? Αφού θα σου δώσουμε αμάξι 🤣🤣🤣

Στα 16 Napalm Death, SOD, Cryptic Slaughter και σήμερα Wes, Grant Green , Stern, Roy Β., J.J. κτλ.
Τα καλά τυριά, αν δεν ωριμάσουν δεν έχουν γεύση.

Trending...

Νέα θέματα

Back