- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,518
Στον πρώτο πάμε για να τριπάρουμε.
Εγώ πάντως θα το πάρω προσωπικά![]()
Εγώ πάντως θα το πάρω προσωπικά![]()
Αναφερομουν κυρίως στο αρχικό ποστ...Πολύ σωστά...Δεν βλέπω όμως την παραμικρή σχέση ανάμεσα σε ένα show του Tiesto και τη συναυλία του Λεξ,εκτός από την απουσία μπάντας.
Στον δεύτερο πάμε για να "καταγγείλουμε",να "αντισταθούμε",να "περάσουμε το μήνυμα".Από κοντά βέβαια και κάποιοι ξεκάρφωτοι...Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν,δεν είμαστε εμείς αυτοί που το αναγάγουμε σε κοινωνικοπολιτικό θέμα.
Μα σε αυτή την κοινωνία που κατρακυλά στο βούρκο όπως λες, αρκεί να τα "μεγαλώσουμε σωστά" Σε αυτή την κοινωνία που περιγράφεις, αυτά που λες αν βρεθούν στο στόχαστρο δε θα τα προστατεύσουν οι αρχές. Και τον άλλο που τον σφάξανε οι οργανωμένοι με αρχές και αξίες τον μεγάλωσαν όπως έλεγαν όλοι.Μεγαλώσατε τα παιδιά σας με ανθρωπιστικές αρχές σεβασμού στους συνανθρώπους τους και αφήστε την κοινωνία να κατρακυλά στον βούρκο του σχολικού εκφοβισμού, της βίας ή των ναρκωτικών. Πάντα θα υπάρχουν αυτά και ναι,έχετε δίκιο όσοι λέτε ότι είναι πιο mainstream από ποτέ. Μόνο την οικογένεια και το σπίτι του μπορεί να ελέγξει ο καθένας μας. Με μηδέν προσδοκίες για… κρατική παρέμβαση ή κοινωνική στήριξη και κατανόηση αλλά και με πίστη στην δουλειά του ως γονιός.
Μα σε αυτή την κοινωνία που κατρακυλά στο βούρκο όπως λες, αρκεί να τα "μεγαλώσουμε σωστά" Σε αυτή την κοινωνία που περιγράφεις, αυτά που λες αν βρεθούν στο στόχαστρο δε θα τα προστατεύσουν οι αρχές. Και τον άλλο που τον σφάξανε οι οργανωμένοι με αρχές και αξίες τον μεγάλωσαν όπως έλεγαν όλοι.
Η κρατική παρέμβαση εξαρτάται από την παρέμβασή μας και την ενασχόληση με τα κανονικά εκτός και αν μαζευτούμε τέτοιοι γονείς που περιγράψεις και φτιάξουμε κοινόβιο. Αυτό που λες δεν αρκεί φίλε μου, είναι ένα επιφανειακό μικροκοσμικό κλισέ από το οποίο μην περιμένουμε προσδοκίες και μπορεί να αποτελέσει και ξέπλυμα της ανεπάρκειας αυτών που είναι πραγματικά υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας, την προστασία του πολιτεύματος κλπ.
"Οι γονείς φταίτε!"
Ναι, φταίνε όταν επαναπαύονται στο ότι ¨εγώ το παιδί μου το δίδαξα αρχές" το οποίο μάλλον λόγω εξωγενών ανεξέλεγκτων παραγόντων καταλήγει στο "παιδί μου, αυτός ο άγνωστος"
ΛΩΡΙΔΑ ΕΚΤΟΡΑ!!
ΛΩΡΙΔΑ,ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ και ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και κοινωνική επαγρύπνηση με ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, έξω από το σπίτι μας.
Πλεόνασμα παιδείας να παράξει το κράτος.
Άλλο το έθνος, άλλο το κράτος.Δεύτερον, να μην ξεκινήσω να περιγράφω πόσο ανεδαφικό είναι να περιμένεις να λειτουργήσει ένας έθνος έχοντας έναν… αστυφύλακα έξω από κάθε σπίτι, έξω από κάθε σχολείο, σε κάθε γωνιά του δρόμου, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε έκφραση της κοινωνικής ζωής. Είναι απλά αστείο και να το συζητάμε.
Τρίτον, σαφέστατα και είναι αρκετό και με το παραπάνω, για να εξασφαλίσει αποτέλεσμα σε επίπεδο κοινωνίας, το να ασχολείται ο κάθε γονιός με την δική του οικογένεια και την ανατροφή των παιδιών του. Ουτοπικό και ανεδαφικό…?Ναι είναι. Αλλά θα ήταν αρκετό εάν θα μπορούσε να επιτευχθεί. Γιατί δεν μπορεί να επιτευχθεί…? Οπως είπε ο Κουτσούμπας, «γιατί, αυτοί είστε…»![]()
Eκτορα χαίρε.Επιστρέφοντας στον Λεξ, δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα έγραψες @TamTam Radio . Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο καλλιτέχνης δεν εκφράζει την εποχή του.Ο καλλιτέχνης ΕΙΝΑΙ η εποχή του.
Iστορικό ρεκόρ με βάση το χρόνο που χρειάστηκε να γίνει το sold out ή "sold out" δεν το θεωρώ ρεκόρ. Θα βγει αύριο ο Νότης πχ με 1000 εισιτήρια και θα γίνει sold out σε 1 λεπτό.Το sold out της συναυλίας του ΛΕΞ αποτελεί ένα ιστορικό ρεκόρ για την ελληνική μουσική -ποτέ κανείς/καμιά άλλος-η δεν πούλησε δεκάδες χιλιάδες εισιτήρια σε λιγότερες από 24 ώρες.
Ο χουλιγκανισμος δεν εχει σχεση με το Λεξ
Από όσους έχουν την προδιάθεση να είναι παραβατικοί, δηλαδή από όσους θα το έκαναν και σε ολες τις προηγούμενες δεκαετίες.Η επικινδυνότητα των μηνυμάτων που περνάει η Rap και η Trap έγκειται στο ότι είναι εύκολα εφαρμόσιμα,ειδικά στην ψηφιακή εποχή του σήμερα.
Από όσους έχουν την προδιάθεση να είναι παραβατικοί, δηλαδή από όσους θα το έκαναν και σε ολες τις προηγούμενες δεκαετίες.
........................................................................................................................................................................................................................................................
Λέω λοιπόν να επιμείνω ότι η τραπ δεν φταίει για την κοινωνική βία, δεν ξέρω τι λέτε και εσείς...