ηλια... :wink:(αλλα βεβαια τι ξερω εγω...μονο απο το 80 παιζω με πεταλια και για αυτο δεν ξερω και πολλα για αυτα ουτε μπορω να κρινω την "ηχητικη ποιοτητα" τους... :lol: :roll: )It's all in the HANDS baby....it's all in the hands... (& στο ΜΥΑΛΟ βεβαια αλλα ΠΟΥ μυαλο..ετσι πως μπλεξαμε... )
ΑΓΟΡΙ μου,μακρια νυχτωμενος εισαι¶κου "αρκετά αξιόπιστο"! Ακόμα γελάω!!! Αμάν πιά! λίγο χιούμορ! δηλαδή πως κούρδιζε πριν ο φίλος με το τηλέφωνικό μπιπ? τα korg δηλαδή δεν είναι αξιόπιστα κουρδιστηράκια?
εννοειται αλλωστε με 350 ευρω που κανει πλεον..τι παιρνεις?Μην και δεν πάρει κανείς tonelab...μαύρο φίδι που σας έφαγε!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
ενα κουρδιστηρι' date='ενα delay & ενα overdrive :lol: :lol: :lol:[/quote']
Ρε παιδιά πότε πήγε η tonelab 350eyro? Στο thomann ακόμα 480 την έχει. Για να μην μπω για τα εγχώρια 550άρια... Παίζει πουθενά αλλού φθηνότερα;;
αχ αχ αχ πάει το κατοστάευρώ μου... ¶τιμε θωμά... Το γενάρη την πήρα εγώ αλλά κάτι μου λέει ότι εκεί θα ήταν φθηνότερη από τότε... Πρέπει να βγαίνει ανακοινωθέν φθηνότερης tonelab για να είναι όλοι οκ... Ένα τραπέζι στον κιάμο μου στοίχισε η διαφορά (λέμε τώρα χεχε)
Ε αμα παιρνουν μπρος οιΑφήστε ένα thread καθαρό από τσακωμούς ρε παιδιά... :roll:![]()