Και ρωτώ πριν πέσω για νανάκια.... τελικά πόσο χρειάζεται για να την μάθεις την ρημάδα? 2 Ωρες? 1 χρόνος? μιά βδομάδα? 5 μήνες? 3 χρόνια? 2' date='5 χρόνια? πολλές βδομάδες? 10 λεπτά? 25 δευτερόλεπτα?
Έλεος θα την δω στον ύπνο μου στο τέλος τέλος και θα κάνω εξορκισμό!!!
Τον Ιούνιο θα κάνω 2 live προλαβαίνω να την μάθω???[/quote']
προφανως δεν καταλαβες τι θελω να πω :wink:
η λειτουργια της ειναι ΠΑΝΑΠΛΗ (θες πανω κατω 30 λεπτα η το πολυ 2-3 ωρες ενα εισαι...ΗΛΙΘΙΟΣ σαν κι εμενα... :roll: )
την προσαρμοζεις μια χαρα στον ενισχυτη (η στους ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ καθοτι εχω 4.... :lol: ) αλλα ΜΕΣΑ στην μπαντα ολο και κατι πειραζεις.
αυτο εννοουσα δηλ. οτι οσο προβαρεις με τη μπαντα ολο και κατι πειραζεις (μια και η TL εχει απιστευτη ποικιλια ηχων και control πανω σε καθε ηχο σε αντιθεση με τα αναλογικα πεταλια που εχουν εναν και μοναδικο ηχο) για να ταιριαξει "γαντι" ο ηχος σε καθε ενα τραγουδι χωριστα (με αλλα λογια με την TL δεν χρησιμοποιω ενα "
tube screamer" αλλα 10 "
tube screamer" με διαφορετικες ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΚΑΘΕ τραγουδι μια και μου δινει τη δυνατοτητα (που δεν μου δινει το κανονικο πεταλι) να το κανω αυτο....
Αν λοιπον καποιος (οπως εγω ) εχει 4 ενισχυτες που τους χρησιμοποιει εναλλακτικα πρεπει,αν ειναι σοβαρος,να προγραμματισει 3-5 μπανκες ηχων
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ οποτε ΝΑΙ θελει ΠΟΛΥ χρονο για να φτασεις στην τελειοτητα.....(μια και αλλοιως "ακουει" το eq του overdrive η του delay ο Mark 3 & αλλοιως ο...Pro Jr η ο Pro Reverb)
Εμενα μου πηρε αρκετο καιρο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ επειδη ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ως ΗΛΙΘΙΟΣ που ημουν

οτι ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ καλυτερα απο τα ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αναλογικα ΠΕΤΑΛΙΑ που ΗΔΗ ειχα (δηλ. για να το κανω ακομα πιο κατανοητο ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝΕLAB επειδη δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αναλογικα πεταλια (την εχω και ΕΙΧΑ (ΕΧΩ ακομα) ακριβα αναλογικα πεταλια... in fact τα 4 αναλογικα πεταλια που εχω "μπροστα" απο την TL κοστιζουν οσο ΔΥΟ tonelab

) αλλα γιατι στα αυτια μου ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.....γκεγκε??? :lol:
supatrem-δεν εχω αποψη για να σου πω ενα πολυ καλο αντικαταστατο αλλα καποιος αλλος μπορει βρει κατι
πιο ΠΑΠΑΡΙΑ τρεμολο δεν υπαρχει.... :twisted: αν ειναι να παρεις κατι τοσο ακριβο παρε καλυτερα ενα Catalinbread η ενα Cusak μη πετας τα λεφτα σου .....
παιδια και εγω τρελος πεταλας ειμαι αλλα αν φτιαξεις μερικους ηχους υστερα απο πολυ ωρα και εφοσων ξερεις τι αποτελεσμα θες και τι σου γινεται βγαινει σουπερ.δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο αλλα και με τη vg-88 δεν πιστευω τι ''αναλογικους ηχους' εχω φτιαξει...icon_cool.gif
η βασικη διαδικασια ειναι αυτη.
-τι ηχο εχω στο μυαλο μου
-τρελο ξεψαχνισμα του οποιοδηποτε μηχανηματος
-αποτελεσμα
λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ,αν δεν ειναι αναλογικο το μηχανημα (δηλ. οπως το ...DD20.... :roll: ) ΗΧΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ!!! :lol: :lol: :lol: