Βασικά είχα ανοίξει ένα θέμα παλιά με patches (πρίν λίγο καιρό ανέβασα και άλλα). Μπορείς να τα πάρεις και να πειραματιστείς πάνω σε αυτά. Tο όνομα (uploader)που έβαλα είναι sp. http://www.noiz.gr/index.php?topic=178803.10tsipis είπε:Πάντως πέρα από την πλάκα, κάποιοι που την έχετε λιώσει, εφόσον βρείτε χρόνο κάποια στιγμή, στήστε ένα tutorial για τον προγραμματισμό της, τα βασικά τουλάχιστον..
Ε?? Ε??????? Καλό???? ;D 8) ;D
Ναί είναι...αλλά ο τεχνικός του έχει δικό του χώρο τώρα πιά. 6977320880 Κ.Μπούρας (Δικαστήρια Ευελπίδων)hot_sauce είπε:αντιπρόσωπος της VOX δεν είναι το Bon Studio?
Σας ευχαριστω πολυ ολους, τελικα ο Κ. Μπουρας εκανε τα μαγικα του κ μετα απο μια εβδομδα την εχω στα χερια μου σαν καινουργια!! Αλλαγμενα κουμπακια που ακουνε κατευθειαν, τα expressions 0-10 μια χαρα!!!Deadmeat είπε:Ναί είναι...αλλά ο τεχνικός του έχει δικό του χώρο τώρα πιά. 6977320880 Κ.Μπούρας (Δικαστήρια Ευελπίδων)![]()
55 ευρω...Earendil είπε:Δώσε και μια ιδέα για το κόστος, έρχεται και η δικιά μας ώρα όπου νά'ναι...![]()
Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να διαβασεις κ τις 99 σελιδες ,αλλα στις 90 μονο θετικα θα διαβασεις , κ πανω απ ολα εμπιστευσου τα αυτια σου!Sotiris1976 είπε:Γεια την Tonelab LE τι γνωμη εχεται?
Την αγορασα καινουργια προσφατα σε τιμη λιγο πανω απο τα 300 ευρω (για προσωπικους λογους πεταλιερα ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν θα αγοραζα μεταχειρισμενο).
Εχει βαρια και στοιβαρη κατασκευη.
Επισης σου δινει την δυνατοτητα να συνδιασεις τους διαφορους τυπους ενισχυτων με αλλες τοσες επιλογες cabinets ,οποτε οι τελικες επιλογες ειναι πολυαριθμες.
Ενα μειον (νομιζω πρεπει να ειναι και στην SE το ιδιο) ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα πεταλι (pedal effect ) μονο καθε φορα.
Η σειρα που εχει δηλαδη ειναι :
Pedal -> Amp (ενισχυτης) ->Cabinets (Ηχεια) ->Modulation (Chorus,flanger,pitch etc)->
Delay->Reverb
Νομιζω οτι ειναι ενα καλο εργαλειο για προβες -live για εμενα που δεν εχω ακομα κατασταλαξει στον προσωπικο μου ηχο.
Επισης δεν θα την προτεινα σε οσους θελουν πολυ σκληρο ηχο (death,grind κλπ)
Αλλωστε η νοοτροπια της Vox ηταν ειναι και θα ειναι ο vintage ηχος κατα βαση.
![]()
Μονο την σειρα mod-dl-rv μπορεις να επεμβεις (με λιγα λογια δεν μπορεις να βαλεις chorus μπροστα απο ενισχυτη ας πουμε)ted είπε:Στην Se που εχω στο chain μπορεις ν αλλαξεις την σειρα... διαβασε το manual!
Διότι σύμφωνα με το manual η ρύθμιση του "OUT SEL" πρέπει να γίνει πριν την συνδέσεις στο "return" του ενισχυτή και πάλι σύμφωνα με το manual πρέπει οι συνδέσεις να γίνονται με σβηστά τα μηχ/τα.Δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο είναι υπερβολικό αυτό γι΄αυτό και ρωτάω...hot_sauce είπε:γιατί να μη τη συνδέσεις πρώτα στο Return, να την ανοίξεις...και μετά να τη γυρίσεις με την ησυχία σου στο "Line"?
Την συνέδεσα σε πρώτη φάση στο return επίτηδες για να δω τι κάνει από μόνη της η προενίσχυσή της.Εξάλλου,κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι ότι χειρότερο να "μπλέκεις" δύο προενισχύσεις...Μη την συνδεεις στο return,γιατι να χασεις τις ωραιοτατες λαμπες τις προενισχυσης του ενισχυτη σου (ακομα και αν τον εχεις καθαρο παιζουν ρολο και ομορφαινουν τον ηχο).
Κατα τα αλλα ποτε μου δεν ειχα προβλημα αλλαζοντας το SEL σε LN...μια και ΠΟΤΕ μου δεν χρησιμοποιω το LN (ακομα και στο return το SEL ακουγεται καλυτερα).
εδώ άλλοι ξεκινάνε από το "κλείνουμε τα cab sims"και άλλοι ορκίζονται ότι ο ήχος είναι καλύτερος με τα cab sims on ;D ;DS9F είπε:Απ'οσο διάβασα άλλοι ορκίζονται ότι είναι καλύτερο να συνδέσεις στο "return" παρά στο "input",ενώ άλλοι το ακριβώς αντίθετο...Πλήρης ομοφωνία για ακόμα μιά φορά δηλαδή... ;D
Εμπειρία έχεις... Εμπιστεύσου τα αυτάκια σου...S9F είπε:Διότι σύμφωνα με το manual η ρύθμιση του "OUT SEL" πρέπει να γίνει πριν την συνδέσεις στο "return" του ενισχυτή και πάλι σύμφωνα με το manual πρέπει οι συνδέσεις να γίνονται με σβηστά τα μηχ/τα.Δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο είναι υπερβολικό αυτό γι΄αυτό και ρωτάω...
Την συνέδεσα σε πρώτη φάση στο return επίτηδες για να δω τι κάνει από μόνη της η προενίσχυσή της.Εξάλλου,κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι ότι χειρότερο να "μπλέκεις" δύο προενισχύσεις...
Απ'οσο διάβασα άλλοι ορκίζονται ότι είναι καλύτερο να συνδέσεις στο "return" παρά στο "input",ενώ άλλοι το ακριβώς αντίθετο...Πλήρης ομοφωνία για ακόμα μιά φορά δηλαδή... ;D
Ενδιαφέρον αυτό που λες ότι και στο "return" ακούγεται καλύτερα στο "AP" παρά στο 'Ln"...Εγώ "πήγα" σύμφωνα με αυτά που έλεγε το manual...