- Πόντοι
- 198
Προσωπικά δεν θα δίσταζα να της συνδέσω το active μπάσο. Το πολύ πολύ να ψαλιδίσει (νομίζω).
Exactly!!! Σε live το μηχάνημα μιά χαρά ήταν και άκουσα καλά λόγια για τον ήχο μου. Απλά θέλει υπομονή, σωστές ρυθμίσεις του ενισχυτή και σωστό ηχολήπτη.Superfunk είπε:Ναι οντως ολα αυτα συμβαινουν...
οταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...
The one & only Vox Tonelab SE!RayDTutto είπε:Όλοι μιλάτε όμως για διαφορετικές tonelab - έτσι;
Και οι άλλες είναι φοβερές και άκρως αδύνατον αν τις ρυθμίσεις σωστά να μη βγάλεις επιθυμητούς ήχους...Αλλά η se είναι κορυφή!!! ;D ;DRayDTutto είπε:Όλοι μιλάτε όμως για διαφορετικές tonelab - έτσι;
ted είπε:μηπως καποιος ξερει που μπορω να κανω καλο κ αξιοπιστο σερβις στην tonelabe se??
Ειναι πλεον καποιων ετων κ καμια φορα κολανε τα κουμπια (chain, global) κ τα expresions δεν κλεινουν εντελως( σαν παραμετρο δηλωνω 0 αλλα πανε μεχρι 2.2)
Αν μιλάς για Θεσσαλονίκη προτείνω Telegun. Σοβαρός επαγγελματίας κι ωραίος τύπος.Θα σε εξυπηρετήσει κομπλεντάν!κ παλι συγνωμη , αλλα καποιος που να ξερει για σερβις???
+1000Superfunk είπε:Ναι οντως ολα αυτα συμβαινουν...
οταν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...
ΟΚ, αν και δε νομίζω ότι είναι δα και...πυρηνική φυσική ο προγραμματισμός της...tsipis είπε:@elavd Όταν ξαναέρθεις Θεσσαλονίκη κερνάω καφεδάκι να με δείξεις κι εμένα τίποτες γιατί νομίζω έχω μείνει στα νηπιακά... :![]()
Ευχαριστω πολυ, αλλα μενω Αθηνα. Εχω ακουσει για τον Telegun οτι ειναι πολυ καλος αλλα μακαρι να εμενα Θεσ/νικη!!!tsipis είπε:Αν μιλάς για Θεσσαλονίκη προτείνω Telegun. Σοβαρός επαγγελματίας κι ωραίος τύπος.Θα σε εξυπηρετήσει κομπλεντάν!