Ειναι μεγαλη αληθεια οτι αυτο το σκυψιμο ειναι φοβερο τροχοπεδι στη συνθεση ηχων κτλ... Εχω βαρεθει να μου ανεβαινει (κατεβαινει) το αιμα στο κεφαλι για να ρυθμισω ενα delay... ;Delavd είπε:Κι εγώ το ανακάλυψα χθες, που αξιώθηκα να τη συνδέσω στο PC με καλώδιο MIDI για να αναδιοργανώσω λιγάκι τους ήχους μου.
Παρεπιπτόντως, είναι ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ να φτιάχνεις τον ήχο σου μέσω του PC. Δε χρειάζεται να σκύβεις* για να πειράξεις τα κουμπάκια.
Συνδέεις κιθάρα, Tonelab, ενισχυτή κανονικά ενώ ταυτόχρονα έχεις πάνω και το MIDI καλώδιο το οποίο στέλνει και λαμβάνει δεδομένα από το PC.
Έτσι, μέσω του προγράμματος όλες τις παραμέτρους των effects και άμεσα η Tonelab "ακουει" τις αλλαγές
*γεράματααααααααα ;D
Εγώ αγόρασα ένα φτηνό μέσω ebay και δεν μου το αναγνώριζε...fuZZed είπε:Παρεπιπτοντως σκεφτομαι αμεσα να αγορασω ενα καλωδιο MIDI που να καταληγει ομως σε usb μιας κ δεν εχω καρτα ηχου με input-output...
Πιστευεις οτι θα εχω προβλημα συμβατοτητας με το tonelab manager?????
Έχω το M-Audio Midisport Uno, το οποίο χρησιμοποίησα πρόσφατα και για να κάνω update το firmware της Μ13. Απ'όσο διαβάζω είναι περίπου industry standard για τέτοιες δουλειές, με την έννοια ότι (φαίνεται να) παίζει με όλα.elavd είπε:Εγώ πήρα αυτό:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270366057308
Φτηνό, αλλά δεν έπαιξε...![]()
Ναι, το πήρα πρόσφατα μαζί με άλλα πράγματα. Η κάρτα μου έχει MIDI αλλά σκέφτηκα ότι θα είναι χρήσιμο και για άλλες δουλειές και θα μπορώ να το κουβαλάω εύκολα.fuZZed είπε:TGL το δικο σου το προτεινει κ το site της tonelab για τη χρηση που θελουμε...
Αλλα αντε βρες το, το συγκεκριμενο... Μαντευω οτι το πηρες απο e-shop, ετσι????
εγω εχω την ιδια εντυπωση ακριβως.....οτι δλδ το cab simulator της tonelab ειναι τραγωδια........και το ειχα πει και παλιοτερα αλλα δεν ακουστηκα ποτε τεσπα........... :yameth είπε:Αν είναι μαπα ο ήχος τότε σημαίνει ότι το speaker simulator δεν είναι καλό.
Εγώ πχ που βαζω τη Boss ME-20, γαζώνει και ως εκ τουτου κανει και για direct ηχογράφηση. Λίγο περίεργο μου ακούγεται πάντως. Ολες οι πεταλιέρες έχουν πλέον έναν αποδεκτό ήχο για direct σύνδεση. Ισως καποιες καλύτερο αλλά μάλλον υποκειμενικά.
να κανω μια ερωτηση...εαν απενεργοπoιησεις το cab simulator και βαλουμε καποιο αλλο δεν θα ειναι καλυτερο το αποτελεσμα? ενα καθαρα cab simulator......Superfunk είπε:Το speaker simulator της απλα γαζωνει,απλα σε συγκριση με εναν ενισχυτη κιθαρας ειναι μαπα πως να το κανουμε......
παρε απο τον Thomann με 80 ευρω εναν ΛΑΜΠΑΤΟ Ηarley Βenton & συνδεσε την εκει να κατεβει ο θεος.![]()