To tonelab or not? That's the question!

Τα παπούτσια' date=' καθώς και τα πόδια, είναι του φίλου drummer.

[/quote']

Ιεροσυλία! Δίνεις σε κάποιον, που με το που κοπανά κάτι κούτες, την είδε μουσικός, την πραμάτεια σου; Εκτός αν μπήκε κρυφά τώρα που είσαι φανταράκος και σε έπιασε στον ύπνο! :lol:

ιδου γιατι ακουγεται καλα η tonelab......αν πατας τους ποδοδιακοπτες με stan smith (και ας ανηκουν σε drummer) ακομα και τα behringer καλα ακουγονται icon_cool.gif icon_cool.gif
:lol: :lol: :lol:

Τα σταν σμιθ μου πάντως δεν τα αλλάζω, είναι αυτά που με κάνουν να δείχνω σαν 80s sex symbol.

μαζί με τα allstar και την κοιλάρα μου!

Mε γεια Earendil.;)Kαλως ηρθες στον κοσμο του 0 κ του 1.Αν σε δω με κανενα 2 θα υποστεις κυρωσεις.
Την πήρα με τα ρέστα από Webstrings. :wink:

Ευχαριστώ blue.

Earendil είσαι πλέον ημι-άνθρωπος... :lol:

Αν πετάξεις και την SG θα σωθείς!!!!

ME ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! :lol:

Περιμένουμε εντυπώσεις!!! ;)

Αν πετάξεις και την SG θα σωθείς!!!!
SG_2_360x480.jpg

Ρε τι μια με βγάζετε να κρατάω LES PAUL, την άλλη SG...

Ποιος χειρίζεται ΤΟΣΟ καλά το Photoshop?????

SG_3_360x480.jpg

ΠΡΟΔΟΤΗ

Hλία δεν το περίμενα αυτό από σένα... :evil:

Earendil, καλοτάξιδη σου εύχομαι να είναι! :D :D

Ρε μην τον πιστεύεις!!!

ΜΟΝΤΑΖ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλια,τους ξερω τι καφροι ειναι.

Παιρνουν φωτος του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ,βαζουν γενια κ εισαι ετοιμος.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περα απο την πλακα τωρα,το ροζακι σου παει θαυμα.

Περα απο την πλακα τωρα' date='το ροζακι σου παει θαυμα.[/quote']
Το έχω και σε ... Huber:

huber_small.JPG

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: και ΔΕΝ είναι ροζάκι, είναι Λιλά...:lol:

Εχω να εξομολογηθώ πώς έπαθα μεγάλη πλάκα όταν είδα το Σάββατο τα Κρίνα στη Γεωπονική ...Ο Τσουκαλάς έπαιζε απλά με μια tonelab...και λέω απλά γιατι δεν πίστευα στα μάτια μου όταν πηγα πλάι στη σκηνή και είδα πως έβγαζε αυτόν τον ήχο με το ίδιο μηχάνημα που εγώ εδώ και 2 μήνες παλέυω να μάθω τις βασικές του δυνατότητες και σας σκοτίζω εδώ μέσα με απορίες :? :?

Απορώ πως κρατήθηκα και δεν πήγα μετα το τέλος της συναυλίας ,όχι για να τον συγχαρώ,αλλα για να του ζητήσω μια επίδειξη..... :P :P :P

Μαζι τις πηραμε με τον Κυριακο (εχουμε τις 2 πρωτες που ηρθαν στο Greece)...η αληθεια ειναι ομως οτι αυτος ειδε ΠΡΩΤΟΣ το φως και πεταξε ΟΛΑ τα πανακριβα πεταλια του για χαρη της (εγω εκανα ενα χρονο παραπανω να το κανω αυτο και ακομα οχι τελειως μια και εχω 3-4 πεταλακια μαζι με την TL) :lol: :lol: :lol:

Παιδιά στη σελίδα της vox το manual δεν κατεβαίνει. Μήπως την έχει κανείς σε ηλεκτρονική μορφή ή μπορώ κάπως να την βρω?

zade έχεις σχέση με το γεωπονικό ή απλά πήγες για την συναυλία;

Για αυτό που είπες με τον Τσουκαλά και την τονλαμπ να μην το δει 1 καινούριος εδώ μέσα και αρχίσει να τον κράζει τρελά :lol:

Εχω να εξομολογηθώ πώς έπαθα μεγάλη πλάκα όταν είδα το Σάββατο τα Κρίνα στη Γεωπονική ...Ο Τσουκαλάς έπαιζε απλά με μια tonelab...και λέω απλά γιατι δεν πίστευα στα μάτια μου όταν πηγα πλάι στη σκηνή και είδα πως έβγαζε αυτόν τον ήχο με το ίδιο μηχάνημα που εγώ εδώ και 2 μήνες παλέυω να μάθω τις βασικές του δυνατότητες και σας σκοτίζω εδώ μέσα με απορίες :? :? Απορώ πως κρατήθηκα και δεν πήγα μετα το τέλος της συναυλίας ' date='όχι για να τον συγχαρώ,αλλα για να του ζητήσω μια επίδειξη..... :P :P :P[/quote']

την ιδια πλακα επαθα και γω οταν το συνειδητοποιησα, γιατι μεχρι τοτε νομιζα οτι συνεχιζε να παιζει με τα 2..... "ταψια" που τον εβλεπα τοσα χρονια να εχει στα ποδια του.. :D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back