- Πόντοι
- 36
Η μιλαμε αλλη γλωσσα i prepei na arxisoume na grafoume greeklish.bloody_sunday είπε:Kαι η δικιά μου αντίληψη Φλι (αν και δεν ήθελα να το γράψω) είναι ότι σε σένα βλέπω αποχρώσεις της ίδιας άποψης που είδα και προηγουμένως: της οχύρωσης πίσω από το ΔΟΓΜΑ της "απομίμησης". :-\ To να μου πεις "ε, ΔΕΝ τη θέλω, δεν μου αρέσει, πώς να το κάνουμε, θα μου τη βγάλετε κι απ΄τη μύτη;" το καταλαβαίνω, το "δεν τη παίρνω γιατί είναι υποκατάστατο" όχι... Αυτά ακριβώς εννοώ όταν γράφω για δυσκολία αποδοχής της διαφορετικότητας.
ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.
Το να θελει ενας νεοπας να ξεκινισει να φτιαχνει τον ηχο του και να μην εχει απειρα λεφτα να διαθεσει και να παιρνει TL, το βρισκω πολυ φυσιολογικο. Καλο value for money, καλη ποιοτητα.
Το να θελει ενας επαγγελματιας μια πιο πρακτικη λυση για συχνα gigs και αφηνει το rig του για την TL, δεν θα το κανα ποτε, αλλα το καταλαβαινω.
Το να παιρνουν TL ατομα που ειναι ηδη κατοχοι ενος εκπληκτικου rig και, υποτειθεται, εχουν μια εξεζητημενη και ολοκληρωμενη αποψη για τον ηχο τους, επειδη ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ε καπου σε τσιγκλαει και θες να ουρλιαξεις. Και αν την βρισκεις να το αποκαλεις αυτο δογμα, no problem from my side. Κανεις δεν ειπε εκ των προτερων πως "ειναι απομιμηση, αρα θα παιζει σκατα". Εγω λεω το ακριβως αντιστροφα: "Σε συγκριση με τα αντιστοιχα πεταλια, παιζει αρκετα καλα, αλλα οχι τοσο ωστε να με πεισει να την χρησιμοποιησω. Αυτο το γεγονος, επιβεβαιωνει πως μια ψηφιακη προσομοιωση απεχει (ακομα) παααρα πολυ απο το αντιστοιχο αναλογικο εφφε (ειδικα σε ενα περιβαλλον πεταλιερας). Και αν η TL ηταν τοσο υπεργαματα τελεια και ειχε τοσους μεγατονους "ζεστου vintage sound", ας σκεφτουμε λιγο το εξης: Ζουμε στην εποχη του internet και της επικοινωνιας, οχι τον 14ο αιωνα. Tι σκατα, τοσοι καταξιωμενοι κιθαριστες με ΗΧΑΡΑ υπαρχουν στον κοσμο. Καποιος δεν θα την ειχε ανακαλυψει;;;