Angelos είπε:Εχει διαφορά στον ήχο αν είναι ακουστικά HiFi ή Monitorμε την tonelab (και καθε αλλη παρομοιου ειδους πεταλιερα), την κιθαρα σου και ενα ζευγαρι ακουστικα, μπορεις να παιξεις; με λιγα λογια με απουσια ενισχυτη;
Ετσι νόμιζα και εγώ, αλλα έχει διαφορά.sol83 είπε:Εχει διαφορά στον ήχο αν είναι ακουστικά HiFi ή Monitorμε την tonelab (και καθε αλλη παρομοιου ειδους πεταλιερα), την κιθαρα σου και ενα ζευγαρι ακουστικα, μπορεις να παιξεις; με λιγα λογια με απουσια ενισχυτη;
ποια η διαφορα;
ως τωρα νομιζα πως ολα τα headphones ειναι ιδια, με διαφορα στην ποιοτητα ηχου, οχι στην λειτουργια τους.
οχι δεν υπηρχαν τι να τα κανω τα switchers?Αφου ολη επαιρνε low impedance buffering απο το R66bloody_sunday είπε:Ρε παιδιά εγώ ειλικρινά ντρέπομαι να κουβαλήσω όλο το πεταλομάνι μου σε συναυλία... τι να κάνω που τα χρειάζομαι όλα... αυτό θα ήταν το μόνο που θα με παρότρυνε να πάρω την Ακατανόμαστη. Ευτυχώς τώρα βέβαια δεν παίζω κιθάρα στη μπάντα αλλά φλάουτο και πλήκτρα...
SF αυτή τη φωτό την έχω ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν (και σε μεγαλύτερο μέγεθος) αλλά δεν θυμάμαι να είχα δει switchers, όπως πχ. Lehle ή το LS2 της Boss. Yπήρχαν; Aν ναι, ποια και πού;
δεν διαφωνω μαζι σου αλλα αλλο tonelab και αλλο boss gt-.....x.μερα με τη νυχτα!!! Και καποια φαση ειχες πει οτι και η boss ειναι καλη.Εδω θα τα χαλασουμε. Η boss ακουγεται 100% ψηφιακουρα ενω η tonelab πρεπει να εισαι πολυυυυυυυ ψαγμενος για να καταλαβεις κατι μεμπτο (εγω παντως δεν ειμαι αλλα ουτε το κοινο που παιζω ;D).κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα να πω οτι ναι ειχες δικιο ;D ;D εξαλου γι 'αυτο ειναι τα forum για να δοκιμαζει ενας και να προτεινει και να γλιτωνουν κοπο και χρημα και αλλοι. αυτα! αααα κατι δεν σε εχω ρωτησει ..εσενα ποιος στην προτεινε ? Γιατι να μπηκες μια ωραια πρω'ι'α και να ειπες για να ακουσω αυτο το πολυεφφε απο και κλειεται...ειμαι σιγουρος τα απεφευγες οπως και εγωSuperfunk είπε:Ευγε νεε μου!!
ANOTHER ONE BITES THE DUST!! ;D
Παντως δεν θελω να πω "σας τα ελεγα εγω"αλλα αν γυρισετε....59 σελιδες πισω ;D (νομιζω οτι αυτο το thread ειναι το μεγαλυτερο στο noiz) και δειτε τα απιστευτα μπινελικια που εχουμε φαει εμεις οι...τονλαμπαιοι ;D ;D θα πεθανετε στα γελια... ;D ;D
Και την boss μπορεις να την κανεις να ακουστει πολυ καλαignantios είπε:Η boss ακουγεται 100% ψηφιακουρα ενω η tonelab πρεπει να εισαι πολυυυυυυυ ψαγμενος για να καταλαβεις κατι μεμπτο
τακη ειναι αργα...takis είπε:στο εξωτερικο ποιος ..ας πουμε μεγαλος καλλιτεχνης παιζει με tonelab?μου φαινεται πρεπει να αρχισουν να ξυπνανε και αυτοι σιγα σιγα αν δεν ειναι ηδη αργα..
Έχεις δει το αμάξι του Superfunk?ολες οι se ειναι πλεον ελλαδα ;D ;D ;D
στην καινουργια TL η οθονη θα υποστηριζει και ελληνικους χαρακτηρες![]()
Στο εξωτερικό (ή και εδώ...?) ίσως να μην έχει ανάγκη να την χρησιμοποιήσει κάποιος μεγάλος καλλιτέχνης και παραθέτω κάποιους λόγους (δικούς μου):takis είπε:στο εξωτερικο ποιος ..ας πουμε μεγαλος καλλιτεχνης παιζει με tonelab?μου φαινεται πρεπει να αρχισουν να ξυπνανε και αυτοι σιγα σιγα αν δεν ειναι ηδη αργα..
+100000 ;DΚαι κάτι ακόμα, δεν με ενδιαφέρει αν το χρησιμοποιούν άλλοι (ειλικρινά δεν το έχω ψάξει), ξέρω τι ακούω,
εχει ΔΥΟ μεγαλα κακα:και επίσης ξέρω και που πάσχει το tonelab και όχι μόνο που είναι καλό
ειχα πει οτι εχει πολυ καλα εφε,οχι ενισχυτες και OverdriveΚαι καποια φαση ειχες πει οτι και η boss ειναι καλη