Το ταξίδι... ορχηστρικό

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Χαιρετώ σας...

Δε θα έιμαι online για πολύ, οπότε θα αρχίσω να ακούω άλλα κομμάτια σε λίγο (το βραδάκι δηλαδή).

Για τώρα να σας βάλω ένα κομμάτι μου (κάνω ορχηστρικά και computer game music κυρίως, καθώς και κλασσικά). :) Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο!

www.cgespace.com/music/15/the_journey_home.mp3

Φυσικά είναι αρκετά επικό θα έλεγα...

Όργανα:

EWQLSO Gold bundle

EWQLSC

Cubase SL3

Nikolas

Φίλε μου συγχαρητήρια η δουλειά σου είναι πολύ επαγγελματική + τέλεια μουσική. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τέτοια μουσική σε Video Game.

Nikolas είπε:
καθώς και κλασσικά
Εχμ τί εννοείς με αυτό? Η κλασσική μουσική έχει τελειώσει (εκτός δεν ζεις ακόμη!)  ;D

Σε ποιο game μπορούμε να ακούσουμε τη μουσική σου?

Καλά...

Αυτό θα πει ταχύτητα! :D

Λοιπόν, κλασσική... Σύγχρονη μορφή (τελειώνω το διδακτορικό στη σύνθεση σύντομα...). Θα κάνω post κάποια στιγμή το βράδυ (εναλακτικά μπες στη σελίδα μου και άκουσε...)

Παιχνίδια...

www.atropos-studios.com

www.crystalshard.net

www.thalecres.com

Και κάποια άλλα που δεν μου επιτρέπετε να τα αναφέρω αυτή τη στιγμή (ακόμη τουλάχιστον).

Ναι απαντούσα ενώ το άκουγα και τώρα είμαι στην 4η φορά.

Καλά το κατάλαβα ότι Adventurίζει η όλη φάση...

Θα σε παρακολουθώ Νικόλα  8)  :) Συγχαρητήρια και πάλι. Χαίρομαι πολύ που είσαι στο νοιζ. Ελπίζω να συνεχίσεις να ανεβάζεις κλιπάκια.

Γεια σου Νικόλα!!!

Καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το κομμάτι σου.

ΑΨΟΓΟΣ!!!

elavd, ένας παλιός σου φίλος ;)

Πολυ καλή σύνθεση για adventure.

Αφορμή για να θυμηθώ τα θέματα απ τa tomb raider ήταν αυτό.Απιστευτο θεμα που το εξελισόταν οσο περνούσαν οι κυκλοφορίες του.

elavd είπε:
Γεια σου Νικόλα!!!

ΑΨΟΓΟΣ!!!

Γεια σου Νικόλα!!!

ΑΨΟΓΟΣ!!!

longshadow, ένας καινούριος σου φίλος ;)

elavd είπε:
Εεε τώρα!
Αυτό χρειάζεται quote!!! :D Το nickname σου δε μου λέει τίποτα, πολύ φοβάμαι... Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο;

playground, trigga, longshadow: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για το καλοσόρισμα!

Είναι η πρώτη Ελληνική σελίδα που βρίσκω με τόση κίνηση. Μπορώ να δηλώσω ευτυχισμένος για αυτό! (καλά, μην υπερβάλω κι όλας αλλα, ναι... πολυ χαίρομαι που βρήκα το ΝΟΙΖ)

Nikolas είπε:
Εεε τώρα!
Αυτό χρειάζεται quote!!! :D Το nickname σου δε μου λέει τίποτα, πολύ φοβάμαι... Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο;
Δες το myspace μου ;)

Καλώς ήρθες Νικόλα... το κομμάτι σου είναι ωραίο και προσεγμένο. Ο καλύτερος τρόπος να μας συστηθείς!  :)

Γεια σου Νικόλα! Το κομμάτι σου (όπως και άλλα που άκουσα στη σελίδα σου) είναι συναρπαστικά! Μου αρέσουν πάρα πολύ οι συνθέσεις σου!

Έχεις επεξεργαστεί το κομμάτι σου μόνο με το cubase και τα άλλα δύο είναι πακέτα ήχων που αναφέρεις?

bloody sunday: Ευχαριστώ! Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Ο καλύτερος τρόπος έιναι να γνωριστώ μέσω της μουσικής που κάνω (και να γνωρίσω τους υπόλοιπους).

Μαριάννα: Νά 'σαι καλά! Σε ευχαριστώ που πήγες και στη σελίδα μου!

Ναι, μόνο με αυτό. Δε θυμάμαι, μπορεί να έβαλα και compression αλλά κάποιο ερασιτεχνικό πακέτο, όχι κάτι σοβαρό. Τώρα που το λέω, ναι, μπορεί να έβαλα λίγο compression να το δυναμώσω λίγο (ο αθεόφοβος... :D) αλλά απο άποψη ήχων κλπ, αυτά έιναι μόνο. :)

Θα δωσω και εγω τον πολεμικο μου χαιρετισμο (ουγκ) στον αγαπητο Νικολα. ;D ;D ;D

Το κομμάτι όντως είναι εξαιρετικό.

Δείχνει κάποιον που είναι σοβαρός με τη δουλειά του και την αγαπάει πραγματικά.

Keep up the good work

Φίλε Νικόλα, ιδιαίτερα μελωδική και ταξιδιάρικι η μουσική σου  :)

Τα συγχαρητήριά μου φιλαράκι!

Θα ήθελα όμως αν μπορέσεις κάποια στιγμή να μας πεις δύο λόγια για

το πως έγραψες αυτά τα μουσικά θέματα γιατί, μην ξεχνάμε, το noiz

είναι φόρουμ (και) μουσικής τεχνολογίας  ;)

Υ.Γ : Πολύ καλαίσθητη και λειτουργική η ιστοσελίδα σου.  :)

theonik,

Thanks! :)

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Γιατι μιλάς για "τα μουσικά θέματα" (άρα απο συνθετικής μεριάς αν καταλαβαίνω καλά), και μετά θύγεις ότι το νοιζ είναι ΚΑΙ μουσική τεχνολογία. Μπορώ, φυσικά να μιλήσω και για τα δύο κάπως (με λίγα λόγια τέλος πάντων), αλλά εννημέρωσέ με, τι εννοείς για να ξέρω που να δώσω έμφαση. :)

ΑΑΑΑ... Να σημειωθεί, δε θέλω να με περάσετε ψώνιο, έτσι; ;)

ΥΓ. Ευχαριστώ. Ο designer, Έλληνας επίσης, έκανε πολύ καλή δουλειά πιστεύω! Δεν την έκανα εγώ τη σελίδα, αν και του είπα 2-3 ιδέες... :p

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back