JIMMYPAP είπε:
Τεχνικη αρχαριου, μονιμως εκτος ρυθμου, φτωχο μουσικο περιεχομενο, vibrato δεν υπαρχει, ο ηχος πολυ κακος...εχω ακουσει κιθαριστες που παιζουν μερικους μηνες και παιζουν πολυ καλυτερα...και μαλιστα με δυο χορδες λιγοτερες

. Και κυριως, με πολυ καλυτερη αισθητικη στο τι ανεβαζουν, αλλα και με πολυ περισσοτερη διαθεση για αυτοκριτικη και μαθηση.
Τωρα.......το αποτελειωσες
Εγω γιατι διαβαζω αλλα εδω και αλλα στο αλλο φορουμ ? Μηπως κατι δεν παει καλα ?
Anyway Προσωπικα να πω οτι μου αρεσε σαν ιδεα το σολο σου γιατι "σολο" ηταν και τιποτα παραπανω.Τωρα αν εσυ θες να βαλεις μελωδικα στοιχεια μεσα σε αυτο που παιζεις αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο.
Στο σολο τωρα.
Απορω πως με δασκαλους γυρω σου (οπως ειπες) δεν παρατηρησες οτι σε μερικα σημεια εισαι εκτως χρονου.Γιατι εισαι.Στο 0,30 μεχρι το 0,35....και επισης στο 0,46 μεχρι το 0,51
Επισης το πρωτο πραγμα που θα πρεπει ενας κιθαριστας/σολιστας ειναι να ξερει που φαλτσαρει,και η κιθαρα φαλτσαρει επειδη ακριβως ειναι "ασεταριστη" πραγμα ανεπιτρεπτο για καποιον που κανει αυτο που "θελεις" να κανεις εσυ.
Στο 0,41 μεχρι το 0,42 πατας φαλτσα.Επισης και στο 0,57 με 0,58...Στο 1,00 μεχρι το 1,04 που κανεις το tapping
Αυτα απο εμενα περι τεχνικης.
Επειδη "το χεις" δεν παει να πει και οτι πρεπει να καβαλησεις και το καλαμι.καλα κανεις και χαιρομαι ιδιαιτερα που ενας συμφορουμητης λαμβανει μερος σε τετοιους διαγωνισμους αλλα τα παραπανω που σου επεσημανα ειναι λογος για να μην σε παρει καποιος απο τους κριτες "στα σοβαρα"
Ελπιζω να βοηθησα χωρις να θελω να θιξω καταστασεις.Γιατι αν εσυ ηχογραφεις με εναν Α εξοπλισμο καποιοι αλλοι εδω μεσα ηχογραφουν με -Γ και παλι εχουν καλυτερα αποτελεσματα.