To SG, or not to SG...

Η συγκεκριμένη sg δεν έχει p90's. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει τους κλασσικούς PAF 57. ¶ρα στο μόνο που μπορεί να μοιάζει με κάποιο fenderiko είναι ίσως το χρώμα...(Μαόνι+PAFS+SET NECK=KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΕΛΕ). Όσων αφορά τις πρώτες κιθάρες γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μένουν στο σπιτάκι μας... Εμένα η πρώτη μου κιθάρα ήταν μια squire strato by fender. Όσο τραγική και να ήταν ποτέ δε σκέφτηκα να τη δώσω...(τώρα και να ήθελα το ποιος θα την έπαιρνε είναι μια άλλη ιστορία!!!)

Βασικά εγώ είμαι και ψιλοχαζοαισθηματίας με αυτά και δεν μου πάει καρδιά γενικώς να δίνω κάτι με το οποίο έχω περάσει διάφορα μαζί του! Και γιαυτό το δωμάτιό μου έχει γεμίσει με τρελές σαβούρες!

...τελείως έτσι κι εγώ....ειδικά κιθάρα δεν πουλάω με τίποτε...

Κι εγώ έχω πλέον πεισθεί 100% πως η 1η μου κιθάρα (μια Ibanez GRX70) δεν μου ταιριάζει και στον ήχο και στο feeling του μπράτσου...σε όλα! Αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να την πουλήσω γιατί απλά είναι η 1η μου κιθάρα!!! :wink:

Τώρα για το "ταυράκι" νομίζω πρέπει να του κάνεις ένα καλό set-up και με το όργανο σε καλή κατάσταση να ελέγξεις αν σου κάνει ή όχι. Εγώ πάντως (και νομίζω το avatar μου αρκεί για να το καταλάβεις...) δεν θα πούλαγα μια SG ποτέ!

Α, και μιας και αναφέρθηκαν διάφορα πιο πριν για τον ήχο της SG...σχέση με Strat δεν έχει φυσικά! Ακούγεται πιο ζεστός και γεμάτος ο ήχος της SG (κάτι περίεργοι και μάλλον...βαρήκοοι στο noiz το αποκαλούν "μουντάδα", "λάσπη" κλπ. συκοφαντικά! :D :D :D ) σαφώς λιγότερο κομπρεσσαρισμένος από τις LP και στα δικά μου αυτιά πιο high output. Πάντως ακόμα και από μια strat με διπλό bridge μαγνήτη απέχει αρκετά...

Απόλα τα όργανα απέχει αρκετα :wink: Τι να λέμε :mrgreen: Βασικά αυτή είναι και η ομορφιά του κάθε όργανου με χαρακτήρα.... Ότι απέχει αρκετά από όλα τα υπόλοιπα..... Let There Be Rock :twisted:

Βασικά εγώ είμαι και ψιλοχαζοαισθηματίας με αυτά και δεν μου πάει καρδιά γενικώς να δίνω κάτι με το οποίο έχω περάσει διάφορα μαζί του! Και γιαυτό το δωμάτιό μου έχει γεμίσει με τρελές σαβούρες!
...τελείως έτσι κι εγώ....ειδικά κιθάρα δεν πουλάω με τίποτε...
Κι εσείς ε;; Ρε παιδιά, τι είναι αυτό; Καταστροφή... Πώς θα γίνουμε λιγότερο γούτσου-γούτσου;;; :lol: :?

Gas = Taq = Elavd = Abraxas = Superfunk = Takis = ήή όσοι έχουν τουλάχιστον πάνω από 5 κιθάρες 2 ενισχυτές και ΚΑΤΩ από 3 παντελόνια και 1 ζευγάρι σεντόνια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σωστοοοος!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gas = Taq = Elavd = Abraxas = Superfunk = Takis = ήή όσοι έχουν τουλάχιστον πάνω από 5 κιθάρες 2 ενισχυτές και ΚΑΤΩ από 3 παντελόνια και 1 ζευγάρι σεντόνια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σωστοοοος!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
εσύ μη μιλάς!! Πήρες καινούργιο κρεβάτι!! :P 8)

εσύ μη μιλάς!! Πήρες καινούργιο κρεβάτι!! :P 8)
για ξεκαρφωμα ρε στην γεωργια...οτι και καλα δεν χαλαω ολα τα λεφτα μου σε κιθαρες και ενισχυτες αλλα και σε ρουχα,πραγματα για το σπιτι κτλ... :lol: :lol: :lol:

χεχε

Αν εμείς έχουμε μια φορά πρόβλημα με το γκας οι γυναίκες έχουν 50!! Τσαντάκια, μπλουζάκια, δαχτυλίδια, μπλιμπλίκια, ζακετάκια, παπούτσια, φορέματα, ζώνες και αστα να πάνε!!! :lol: :lol: :lol:

Αν εμείς έχουμε μια φορά πρόβλημα με το γκας οι γυναίκες έχουν 50!! Τσαντάκια' date=' μπλουζάκια, δαχτυλίδια, μπλιμπλίκια, ζακετάκια, παπούτσια, φορέματα, ζώνες και αστα να πάνε!!! :lol: :lol: :lol:[/quote']
ασε παρη αυτο ακριβως που λες το ζω καθημερινα και ισως ειναι αυτο που με εχει σωσει απο την γκρινια...

με το που δω καινουριο μπλουζακι,τσαντουλα κτλ,της πεταω ενα:"παλι αγορασες ρουχα;τοσα εχεις...μην μου λες εμενα μετα για τις κιθαρες...",και μου απανταει απλα με ενα χαμογελο κατανοησης σαν να μου λεει.."δικιο εχεις τελικα και εγω τα ιδια κανω..." :lol:

πεφτει παντοφλα,δηλαδη ε??... :lol: :lol: :lol: Γυναικες,παιδι μου.

Τους κατεβαζεις το φεγγαρι και θελουν και τον...Αρη! :lol: :lol:

_ i'm sorry for the offtopic _ 8)

Εεεεεεεεεε οχι δεν το δέχομαι..νομίζω οτι μου αξίζει να μπω...και γω στο G.A.S group του forum!!! πέστους ρεεεεεεεεεεεεεεεεε Τάκηηηηηηηηηηηηηηη 8)

Παιδιά....είμαι 10 χρόνια παντρεμένος, επιτρέψτε μου.

Οι ακόλουθες τεχνικές έχω βρει να αποδίδουν:

1. Παίρνεις ΠΡΩΤΑ δώρο στη σύντροφο και μετά το δικό σου παιχνίδι εντός μίας ημέρας....Το κόστος αυτό μην το ξεχνάς ποτε όταν κάνεις παραγγελίες. Είναι κάτι σαν το ΦΠΑ, μόνο που δεν αναγράφεται στην τιμή του οργάνου.

2. Την παίρνεις μαζί σου όποτε πας σε μαγαζί για να αγοράσεις κάτι ΠΟΛΥ φτηνό, ή βρίσκεις αφορμή να δείξεις τις αποδείξεις για ψιλοπράγματα, ώστε να συσχετίσει στο μυαλό της το GAS με μικροποσά.

3. Να δείχνεις δυσαρεστημένος με το καινούριο σου απόκτημα.

4. Να μην "δηλώνεις" κάτω από το μισό του ποσού που στα αλήθεια πλήρωσες...(άσχετη με το σπορ είναι....όχι ηλίθια....)

5. Το μεγαλύτερο λάθος είναι η ενασχόληση με το νέο απόκτημα σε συνδυασμό με προστακτική φωνή. (π.χ. έχεις "κοτσάρει" το καινούριο πεταλάκι το βράδυ στο σπίτι για να το τσεκάρεις, και ενώ βγάζεις κάτι περίεργους ήχους, πάνω στην αμηχανία σου ξεφεύγει το "Βάλε τίποτα να φάμε..." Λάθος. Θα φας σουβλάκια. :wink: :wink: :wink:

6. Κάθε αγορά λειτουργεί σαν υπενθύμιση για όλα τα οικιακά προβλήματα. (Στάζει το καζανάκι, τρίζει το air condition κλπ). ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ. :lol: :lol:

Εεεεεεεεεε οχι δεν το δέχομαι..νομίζω οτι μου αξίζει να μπω...και γω στο G.A.S group του forum!!! πέστους ρεεεεεεεεεεεεεεεεε Τάκηηηηηηηηηηηηηηη 8)

:D :D :D

:roll:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back