Το set των ονείρων σας

Chaostar

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ποιο ειναι το σετ των ονείρων σας (και γιατί φυσικά);. Ας το κρατησουμε σε λογικά επιπεδα και μην το τραβήξουμε "θελω 39 korg, 42 kurzweil, και 50 racks" :D

Να ξεκινήσω εγώ, που τώρα ειμαι πολύ κοντά σε αυτό που θέλω.

Έχω M-Audio Keystation, Evolution 461C, Kurzweil SP88-X, και από modules Roland XV-5050 και Roland JV-1010. Για τη μουσική που πάιζω (heavy metal) ειναι οτι πρέπει, με πολύ καλούς ορχηστρικούς και τελεια leads (και το M-Audio ειναι και ημι-βαρυκεντρισμένο:D ). Το μόνο που θα ήθελα ειναι να αλλάξω το JV με το XV-5080, αλλα αυτό ειναι πολύ μακρινό ακόμα.

Ολα αυτα μαζί με την Ultmate βαση (μουράτη) και το FCB1010 της Behringer.

Ακούω τα δικά σας!

Εγώ από πέρσυ το άγγιξα το όνειρο, που είχα απο μικρό παιδί.

Έχω ότι χρειάζομαι για τιην μουσική μου επι 2.

Korg triton le, yamaha psr 550. 2 pc γεματα softare, sample cds, πιανο allison, akg 141 studio, μικροφωνο phillips

τώρα μένουν ενα ζευγάρι καλα monitor γιατι ακόμα παιδεύομαι με το στερεοφωνικά μου.

Φτάνει, είναι αρκετά.

περα απο τα κολληματα που εχω με ibanez & trace elliot το ονειρο μου (ηταν και θα ειναι) μια μπασσια Rickenbacker αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρι μου

οσο για μενα , το ονειρο μου εχει ακπληρωθει κατα το ημισυ: (mark 1&&,& & 2 strat).

ελπιζω ο αγιος βασιλης να μου εκπληρωσει εκτος απο τα 2 μαρσαλακια που περιμενω και chorus / delay που εχω , το fish & chips ,ενα onespot και μια θηκη για την εγκατασταση ολων αυτων.

(ξερω πως ειναι off topic η παρενθεση αυτη , αλλα θελω να ζητησω ζυγνωμη που δεν εχω ανεβασει ακομα κλιπακια απο ροκινγκερ και μαρκ.θελω να εχω ολα τα πεταλακια.σας υποσχομαι να το εχετε συντομα).

Προσωπικά είμαι πολύ μακριά από το όνειρό μου και μάλλον αυτό θα παραμείνει για πάρα πολύ. Korg Triton Extreme και ένα Kurzweil K2661 (ίσως και ένα Nord στο τσακίρ κέφι) αλλά καταλαβαίνετε...

Προσπαθώ όμως να επιτύχω τα ωφέλη του ονείρου με άλλους τρόπους και ομολογώ ότι μέχρι στιγμής το laptop μου και η κάρτα ESI NeON με έχουν καλύψει αρκετά ικανοποιητικά. Και έχει ο Θεός...

Εγώ θέλω έναν Peavey XXX (head ή combo δε με χαλάει)μια βαρύτονη ESP MHB-400 και μια ESP MH-1000.

απο την αλλη μερια ειμαι μια χαρα με την ESP μου (Μ-ΙΙΙ custom), την washburn μου, την stratocaster μου και με την tonelab SE...

τα μονα που θελω ειναι...

1-εναν triple rectifier(κεφαλη) με καμπινα ο,τι να'ναι :lol:

2-ενα electro harmonix micro synthesizer

3-αυτα :lol: :lol:

Τα ονειρα δεν εκπληρωνονται σχεδον ποτε, διαφορετικα δεν θα ηταν ονειρα.

Kurzweil K2661 main synth(σε μερικες μερες μπαινει και η sampling option),Kawai K5000, Alesis Micron, Dave Smith Evolver module.Με αυτα καλυπτω τις περισοτερες κατηγοριες συνθεσης ηχου και εχω ενα ευρυ φασμα ηχων στα δακτυλα μου(ο υπολογιστης με ενδιαφερει μονο για ηχογραφηση κτλ, πολυ λιγο χρησιμοποιω soft synths).

στοχοι :

Μοog Voyager, Poly Evolver Keyboard.

Εχω ενα Yamaha S80 για practice πιανου(μαζευω για ενα Κawai MP8 digital piano).

Ονειρο μου ειναι να περιορισω οσο περισοτερο μπορω την χρηση του υπολογιστη, αρα κατι σαν το Oasys η το Fusion της Αlesis θα ηταν καλο.Περιμενω ομως την Kurzweil γι'αυτο.Εαν δεν βγαλει κατι στο μελλον, θα κοιταξω αλλου...

To κακο ειναι οτι δεν εχω ολα μου τα μηχανηματα μαζι(εχω τα μισα στο σπιτι, τα μισα στο στουντιακι μου) και δεν μπορω να τα ευχαριστηθω.

2 technics sl 1210 mk2(εχω το 1..)

2 cd players numark cdx(ααααχ....)

ενα ζευγάρι monitors

ενα midi keyboard(για να αρχισω κι αυτα τα μαθήματα που θέλω)

ένα μείκτη(ίσως κάποιο της stanton σειρα sa)

μια καρτα ήχου

ε,ααααυτα.

Επιτελους!!! Μερος του ονειρου εγεινε πραγματικοτητα οσον αφορα το "hard",με fantom Χ 7 full expanded "Κurz" sp88x και ME-1.Δοξα το θεουλη και με λιγο δουλεια παραπανω.Δυστυχως ομως(πλεονεξια ε?)μου αρεσει πολυ ο ηχος του Κ2661 και λεω δυστυχως γιατι ειναι πολυ δυσκολο στον χειρισμο του.Περιμενουμε ομως,μηπως και βαλουν μυαλο. :roll: Εστω, να τραβας μονο τα μαλια σου και οχι να το βαρας και στον τειχο μεχρι να το μαθεις. 8O

Επιτελους!!! Μερος του ονειρου εγεινε πραγματικοτητα οσον αφορα το "hard"' date='με fantom Χ 7 full expanded "Κurz" sp88x και ME-1.Δοξα το θεουλη και με λιγο δουλεια παραπανω.Δυστυχως ομως(πλεονεξια ε?)μου αρεσει πολυ ο ηχος του Κ2661 και λεω δυστυχως γιατι ειναι πολυ δυσκολο στον χειρισμο του.Περιμενουμε ομως,μηπως και βαλουν μυαλο. :roll: Εστω, να τραβας μονο τα μαλια σου και οχι να το βαρας και στον τειχο μεχρι να το μαθεις. 8O[/quote']
To SP88X σπερνει! μεγεια και καλες συνθεσεις. To Fantom τι λεει; διαωασα πολυ καλα λογια και για το ρακ που εχει βγάλει

Παιδιά εγώ δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις.... Μικρός είμαι ακόμα....

Αρχικά θα ήθελα ένα πιάνο με ουρά PETROF (έχω δοκιμάσει μερικά και έχουν πολύ ωραίο ήχο)....

Ακόμα ένα KAWAII digital piano δεν θα με χάλαγε καθόλου...

Τέλος ένα καλό workstation (γιατί με JUNo-D κανείς δεν επρόκοψε) θα εκπλήρωνε τα όνειρα μου... (βασικά κατι σε MOTIF η TRITOΝ)

Αυτάαααα... Αχ μελαγχόλησα τώρα που σκέφτομαι την κατάντια μου...

Επιτελους!!! Μερος του ονειρου εγεινε πραγματικοτητα οσον αφορα το "hard"' date='με fantom Χ 7 full expanded "Κurz" sp88x και ME-1.Δοξα το θεουλη και με λιγο δουλεια παραπανω.Δυστυχως ομως(πλεονεξια ε?)μου αρεσει πολυ ο ηχος του Κ2661 και λεω δυστυχως γιατι ειναι πολυ δυσκολο στον χειρισμο του.Περιμενουμε ομως,μηπως και βαλουν μυαλο. :roll: Εστω, να τραβας μονο τα μαλια σου και οχι να το βαρας και στον τειχο μεχρι να το μαθεις. 8O[/quote']
To SP88X σπερνει! μεγεια και καλες συνθεσεις. To Fantom τι λεει; διαωασα πολυ καλα λογια και για το ρακ που εχει βγάλει
Eτσι ακριβως εχουν τα πραγματα με το "sp".Για τη χρονια που κατασκευαστηκε αλλα και για τα λεφτα του,ειναι all the maney.Tωρα οσο για το fantom x τι να σου πω,παντος δεν ειναι μονο η εγχρωμη οθονη του που αξιζει μονο :wink: οπως λενε πολλοι συναδελφοι.Εχει πολλους καλους ηχους συμπεριλαμβανομενου το 88 samples πιανο που ειναι το ιδιο με του RD 300 SX, αξιοσημειωτο οτι εχει ποιο smooth ηχο απο τα προηγουμενα fantoms.Και τελος σαν κερασακι το καταπληκτικο mastering tool το οποιο δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο καλη δουλεια κανει και ποσο ογκο δινει.Τωρα για περισσοτερους ηχους παιρνει 4 απο τα γνωστα σε ολους SRX expanders(killer).Ακουστε το και θα καταλαβετε.

Προς Θεου δεν ειμαι "Ρολαντακιας" :D

καλησπερα και απο μενα παιδια!αυτα που θα ηθελα να εχω μονο στον υπνο μου τα βλεπω...Ξεκιναμε:

Oberheim Matrix 12,EMS VCS3 synthi,Yamaha CS80 απο αναλογικα.

Yamaha SY99,Roland D50

και να βαλουμε και μερικα νεα

ACCESS virus,Oberheim OB12.αυτα!Προτιμω να αποφευγω τα τερατα workstations γιατι ειναι ολα ετοιμα και προσωπικα θελω να δουλευω τον ηχο

καλησπερα και απο μενα παιδια!αυτα που θα ηθελα να εχω μονο στον υπνο μου τα βλεπω...Ξεκιναμε:Oberheim Matrix 12' date='EMS VCS3 synthi,Yamaha CS80 απο αναλογικα.

Yamaha SY99,Roland D50

και να βαλουμε και μερικα νεα

ACCESS virus,Oberheim OB12.αυτα!Προτιμω να αποφευγω τα τερατα workstations γιατι ειναι ολα ετοιμα και προσωπικα θελω να δουλευω τον ηχο[/quote']

Σχετικά με το Roland D-50 μπορείς να πάρεις ένα V-Synth και να βάλεις την αντίστοιχη καρτούλα και είσαι έτοιμος!

Τώρα για τα υπόλοιπα αναλογικά... καλή τύχη στην αναζήτησή τους γιατί τρέχα γύρευε που θα τα βρεις! Αλλά προφανώς αξίζει τον κόπο να ψαχτείς αφού σ' αρέσει ο αναλογικός ήχος...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα