Το Μήλο ΔΕΝ Έπεσε Κάτω Απ'τη Μηλιά!

λεμε οτι μου θυμισε πολυ αυτον...................

λιγο οτι να'ναι.............

ignantios είπε:
λεμε οτι μου θυμισε πολυ αυτον...................

λιγο οτι να'ναι.............
Χαχαχα Πολύ πετυχημένη σύγκριση... Και τι ομοιότητα Γουάου ;D ;D !!!

Ε όχι ρε σεις τον καημένο τον Jurgen... Εντάξει δεν είναι ο μπαμπάς του αλλά σύγκριση με τον Κατιτι... Κρίμα. Εκτός και αν εννοείτε στον τομέα του sex symbol όπου όντως ο Κατιτίς δεν παίζεται (βλ. 1.00)

RayDTutto είπε:
Ε όχι ρε σεις τον καημένο τον Jurgen... Εντάξει δεν είναι ο μπαμπάς του αλλά σύγκριση με τον Κατιτι... Κρίμα. Εκτός και αν εννοείτε στον τομέα του sex symbol όπου όντως ο Κατιτίς δεν παίζεται (βλ. 1.00)
Ποιός είναι ο "Κατιτίς" ???

Θα πεσει φωτια να μας καψει ολους, και θα φταις εσυ... ;D ;D

Δεν ξερεις τον Ανυπερβλητο, τον Τιτανοτεραστιο, τον Κολοσσο, τον Multiple Award Winning Com(poser)..???? :o :o 8)

chris gti είπε:

Δεν ξερεις τον Ανυπερβλητο, τον Τιτανοτεραστιο, τον Κολοσσο, τον Multiple Award Winning Com(poser)..???? :o :o 8)
Η Ελληνική σκηνή δεν είναι το φόρτε μου.

Αν τελικά εννοείς αυτών που προανέφερε ο pkole με τα link, ΟΚ respect στο παλικάρι αλλά δεν τον ήξερα, σόρρυ.

chris gti είπε:

;D :D :) :( ??? :-X

Καλα ο Jurgen ειναι πασιγνωστα κουλος. Και βεβαια εχει χαρη που χει το ονομα και το οτι ο father δεν θα του κανει μηνυση για την βεβηλωση αλλιως.... ουτε στο Sticky δεν θα παιζε.

Προσωπικα μιλωντας ο μονος που του βγαινει στην κουλαμαρα ειναι ο παναχρηστος Axel Rudi Pell (ειναι και οι 2 γερμανοι. τυχαιο? δε νομιζω)

ρε παιδια τι παιζει με τον Κατη? αλλιως τον θυμομουνα...μετα απο τοσα χρονια τον βλεπω να εχει πολλα μαλλια και πολλες διακρισεις  ::)

Γιατι, φίλε, κι ο Blackmore Πατηρ έτσι δεν εμφανίζεται από το ΄80 και μετά με μαλλί τίγκα αφάνα;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back