Τέλος πάντων είπα να μην εμπλακώ σε αυτό το θέμα, αλλά γράφονται ανακρίβειες... Κάποιοι εδώ μέσα γνωρίζουν ότι παίζω με τον Ρακιντζή- από το 1992- οπότε ξέρω κάτι παραπάνω. Λοιπόν ο «θείος» δεν επέλεξε να μην έχει μουσικούς μαζί του για να τσεπώσει τα φράγκα, αλλά δεν μπορούσε να έχει καθώς ο Θάνος είχε κλείσει την δουλειά και είχε εξαντληθεί το budget. Του πρότειναν να παίξουν τα παιδιά της μπάντας μαζί του, αλλά αυτός ευγενικά αρνήθηκε γιατί ήθελε να έχει γύρω του τους δικούς του μουσικούς- δηλαδή εμάς- που κακά τα ψέμματα, δεν είναι θέμα μουσικών- τα παιδιά που παίζουν με τον Θάνο είναι εξαίρετα- αλλά θέμα παρέας και φιλίας. Τι να κάνουμε τώρα... Κάποιοι από εμάς παίζουμε με τον Μιχάλη πάνω από 15 χρόνια και τελικά old habits die hard... Και αυτή η κολόνια κράτησε τόσα χρόνια για καθαρά φιλικούς λόγους και όχι μουσικούς.
Εξάλλου μόλις δόθηκε η ευκαιρία παίξαμε όλοι μαζί- πριν από λίγο καιρό στο Gagarin...
Πάντως και εμένα δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα - καραόκε, αλλά its a living... Φυσικά και σαν μουσικός δεν τρελαίνομαι με την ιδέα να βαράει μια μουσική και κάποιος να τραγουδάει, αλλά συμβαίνει και αυτό...