- Πόντοι
- 1,848
Αν δεν του αρεσε το Χαράλαμπος, ας το έκανε Χάμπος. Εμεις Μπομπ, μονο τον Sex ξερουμε.Waterfall-K είπε:O Bob φανταζομαι..?..
Δηλ. Χαράλαμπος => Μπάμπης => Babis => Bob?Waterfall-K είπε:O Bob φανταζομαι..?..
;DΑν δεν του αρεσε το Χαράλαμπος, ας το έκανε Χάμπος. Εμεις Μπομπ, μονο τον Sex ξερουμε.
Eσεις. Εμεις παλι ξερουμε τον Σφουγγαρακη.neeq είπε:Εμεις Μπομπ, μονο τον Sex ξερουμε.
Εσυ εισαι μικρος ακομα, δεν ξερεις για τον πελαργο ;DWaterfall-K είπε:Eσεις. Εμεις παλι ξερουμε τον Σφουγγαρακη.
Χάμπος; Μα Χάμπος; ;D ;Dneeq είπε:Αν δεν του αρεσε το Χαράλαμπος, ας το έκανε Χάμπος. Εμεις Μπομπ, μονο τον Sex ξερουμε.
Αναλογα πως το γραφεις. Αν το γραψεις Hambosch, θα φαινεσαι ως ελληνογερμανος τζαζ μαστερ.theoctapus είπε:Χάμπος; Μα Χάμπος; ;D ;D
Καριέρα θα θέλει ο άνθρωπος όχι να τον δείχνουν και να γελάνε.
Απλά η πικρή αλήθεια είναι ότι αν πας να ζήσεις από το metal θα καταλήξεις να βράσεις τις χορδές και να κάψεις τα ξύλα και επίσης ένα πολύ μεγάλο μέρος των νέων συγκροτημάτων παίζουν core γιατί ''αυτό είναι της μόδας''.Συγκριτικά με τις core bands,έχουμε ελάχιστες thrash,prog,power,heavy metal μπάντες.Jasemeister είπε:Φαντάζομαι θες να πεις ότι δεν έχουμε δημοφιλείς μπάντες ε;
Γιατί ακροατές και (γουάναμπι) παίκτουρες είμαστε μπόλικοι ;D
Τίποτα δεν είναι τυχαιο. Ή τουλάχιστον μόνο τυχαιο. Λογω όμως αγάπης προς τον Χαράλαμπο, δε μπορω να μην πω "σιγα το μεγάλο νησι"...και όποιος κατάλαβε ;DBillTrantos είπε:Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναλωθούμε στο κατά πόσο ο Κατσιώνης είναι προσγειωμένος ή όχι,έτσι κι αλλιώς το thread είναι για τον Gus G.Εξάλλου και ο Bob είναι καταπληκτικός πληκτράς στο είδος του,δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του είναι δίπλα σε αυτά μεγάλων πληκτράδων του metal.
Χαχαχαχαχα εντάξει δε γίνεται να τα πηγαίνουμε καλά με όλους.Θεωρώ πάντως πως είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος μουσικός.neeq είπε:Τίποτα δεν είναι τυχαιο. Ή τουλάχιστον μόνο τυχαιο. Λογω όμως αγάπης προς τον Χαράλαμπο, δε μπορω να μην πω "σιγα το μεγάλο νησι"...και όποιος κατάλαβε ;D
Ασφαλώς,όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι αφελής κατά τη γνώμη μου.Παρ'όλα αυτά αυτό δε μειώνει τα επιτεύγματα και το ταλέντο του Gus,σίγουρα δεν είναι κάνας τυχαίος!!Δεν έχω σχέση με το είδος (φυσικά, και άρα ποστάρω ελεύθερα...).
Απλά θέλω να πω ότι για να κάνεις αυτό που γενικά ονομάζουμε "καρίερα" ΠΡΕΠΕΙ σίγουρα να φτύσεις αίμα, αλλά δε φτάνει! Χωρίς να φτύσεις αίμα ΔΕ γίνεται, αλλά με μόνο να φτύσεις αίμα ΔΕΝ είναι αρκετό.
Δε ξέρω αν βγαίνει νόημα απ'τα παραπάνω αλλά τέλος πάντων...
Den simainei kati auto pou les.Nikolas είπε:Δεν έχω σχέση με το είδος (φυσικά, και άρα ποστάρω ελεύθερα...).
Απλά θέλω να πω ότι για να κάνεις αυτό που γενικά ονομάζουμε "καρίερα" ΠΡΕΠΕΙ σίγουρα να φτύσεις αίμα, αλλά δε φτάνει! Χωρίς να φτύσεις αίμα ΔΕ γίνεται, αλλά με μόνο να φτύσεις αίμα ΔΕΝ είναι αρκετό.
Δε ξέρω αν βγαίνει νόημα απ'τα παραπάνω αλλά τέλος πάντων...
Κατά τη γνώμη μου σημαίνει κάτι.sandiago είπε:Den simainei kati auto pou les.
Αυτό που λέει παραπάνω ο Δημήτρης!sandiago είπε:Den simainei kati auto pou les.
+1000Nikolas είπε:Αυτό που λέει παραπάνω ο Δημήτρης!
ΔΕΝ είναι αρκετό το ταλέντο ή η μουσικότητα! Πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουμε όλοι και να στρώσουμε κώλο κάτω, και επιπλέον να σταματήσουμε να λέμε "τι φωνάρα... γιατί οι άλλοι και όχι αυτός? ή ΤΙ απίστευτος κιθαρίστας... Γιατί ο τάδε και όχι ο δώθε?".
Που να πιεις και μπύρες με τους Anathema....Μόνο αυτόγραφο δεν σου ζητάνε.....BillTrantos είπε:Μα αυτό είναι και το πιο σημαντικό.Θυμάμαι τον είχα δει πριν 2 χρόνια σ'ένα rock μπαράκι με τη γνωστή παρέα (Κατσιώνης,Πέτρος,κλπ) και ήταν όχι μόνο πάαααααρα πολύ φιλικός,αλλά και πάρα πολύ προσγειωμένος,σε σημείο που αν δεν ήξερες ποιος είναι,να μη σου πήγαινε το μυαλό ότι είναι ένας παγκοσμίου φήμης κιθαρίστας!Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό.Συν ότι είναι παικταράς,αλλά αυτό το είπαμε!