Το καλύτερο ΣΟΛ-ΛΑ-ΣΙ ,αν δε κάνω λάθος

Ε! ναι σαφώς ωραίο κομμάτι, αλλά κάνεις ένα μικρό λαθάκι γιατί το intro που ακούγεται και μέσα στο κομμάτι (φαντάζομαι αυτό εννοείς), το ακούω Cm#, B, A.  :)

πολύ αλητεία ρε μάγκα μου!!! ;D ;D ;D

για αυτό τους γουστάρω!!!

Για να το λες εσύ Στούντιο δίκιο θάχεις ,μια και με τις νότες δε τα πάω καλά ........εκτός αυτού εγώ υπολόγισα τις νότες από τα τάστα στη μι άσχετα αν δε παίζω τπτ στη μι  ;D

Δε βαριέσαι συννενοηθήκαμε  ;)

Το καλυτερο λα σολ φα (η ρε ντο λα#, η οτι αλλο....μινορε κλιμακα ειναι....) στην ιστορια του ροκ αγαπητε σαμυ ειναι αυτο

Μπομπ Ντυλαν. (και το χει διασκευασει ολη η υφηλιος)

Τώρα μιά και το πιάσατε το θέμα... ;D

Η συγκεκριμμένη ακολουθία συγχορδιών έχει κάτι μαγικό θάλεγα, σχεδόν ό,τι έχει γραφεί πάνω της είναι εξαιρετικό, να προσθέσω δύο εκδοχές, τη μυθική εκτέλεση του Χέντριξ, αλλά κι αυτό, όπου μεγαλουργεί ο Snowy White  ;)...

Jimi Hendrix - All Along the Watchtower

ez είπε:

αφού υπάρχει και απο ΒW εκτέλεση στο youtube ;) 

γιατί δεν την βάζεις? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Για το τραγούδι σας επιτρέπω να διαφωνείτε ,αλλά όχι για το Κιθ  ;D.

samy paraga είπε:
Δεν διαφωνούμε σε τίποτε αγαπητέ, και ειδικά για το τραγούδι  ;)!

ez είπε:
... αλλά κι αυτό, όπου μεγαλουργεί ο Snowy White  ;)...

Σ' αυτόν έπρεπε να είχε δώσει τη κιθάρα του ο Peter Green. Eίναι ο πιο πειστικός του "κλώνος".

Ο συγχωρεμένος ο Gary Moore γιατί τη πούλησε άραγε?

samy paraga είπε:
Τι να πουμε ρε Samy για τον Κιθ??

Ο ανθρωπος ειναι θεος δεν το βλεπεις??!! Ο πλεον τσαμπουκαλεμενος κιθαριστας του ροκ.

Ακου και αυτο..

Rolling Stones - Honky Tonk Women - Live '97 Double Door

Το πρωτο που εβαλες, αν το παιζα εγω (λεμε τωρα) θα ξεκινουσα απο Re και θα κατεβαινα DO και Σι μπεμολ.

Αυτος το ξεκιναει απο Ρε υφεση ξερεις γιατι?? Γιατι κατεβαζει σε Λα ματζορε και κει φτιαχνεται (ολοι στο Λα ματζορε φτιαχνομαστε).

Nestoras είπε:
Σ' αυτόν έπρεπε να είχε δώσει τη κιθάρα του ο Peter Green. Eίναι ο πιο πειστικός του "κλώνος".
Κι αυτή που έχει ο "χιονάτος" μιά χαρά είναι  ;D...δεν έχει ανάγκη αυτός απο τέτοια, του φτάνουν τα δάχτυλα και η ψυχή...όσο για την Gold top του, αν θες θα στα πω απο κοντά κάποια μέρα πίνοντας τις μπύρες που θα κεράσεις  8)...κι έχω πολλά!!!

Να βγω για λιιιιιιιγο εκτος τοπικ και να βαλω μια ακομη φοβερη εκτελεση του "All along the watchtower" ?

Με τον τρισμεγιστο Nels Cline στην κιθαρα? Kαι τον ογκολιθο Eddie Vedder στη φωνη?

Ευχαριστω.

ez είπε:
Κι αυτή που έχει ο "χιονάτος" μιά χαρά είναι  ;D...δεν έχει ανάγκη αυτός απο τέτοια, του φτάνουν τα δάχτυλα και η ψυχή...όσο για την Gold top του, αν θες θα στα πω απο κοντά κάποια μέρα πίνοντας τις μπύρες που θα κεράσεις   8)...κι έχω πολλά!!!
Μια που το 'πες, μια που θα γίνει.

Αλλά αυτή η Les Paul του Green, είναι η πιο χαρισματική (ήταν βέβαια και σε χαρισματικά χέρια) που έχω ακούσει.

Κι άλλοι Les Paulάδες μ' έχουν στείλει με τον ήχο τους (Duane, Bloomfield, Snowy, Kossof) αλλά του Green είναι ανατριχίλα.

Υ.Γ. και Gibbons. ;)

Κι άλλοι Les Paulάδες μ' έχουν στείλει με τον ήχο τους (Duane, Bloomfield, Snowy, Kossof) αλλά του Green είναι ανατριχίλα.
εκτος απο τα χερια του ο ηχος οφειλεται κυριως στους Matamp που χρησιμοποιουσε (εναν 20αρη και εναν...200αρη) καθως και σε ενα Matamp reverb που ηταν και το χαρακτηριστικο του ηχου του. 

matawan είπε:
Να βγω για λιιιιιιιγο εκτος τοπικ και να βαλω μια ακομη φοβερη εκτελεση του "All along the watchtower" ?

Με τον τρισμεγιστο Nels Cline στην κιθαρα? Kαι τον ογκολιθο Eddie Vedder στη φωνη?

Ευχαριστω.

Πω πω ρε φιλε μπραβο σου εγραψες!!!! Μου εφτιαξες το απογευμα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back